Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

yüzlerce binlerce kez evettt evett evettt ondan daha iyisini bulacağımı hiççç zannetmiyorum yine aşkımla evlenirdim

ölene dek değil hem bu dünyada hem öbür dünyada o benim eşim Allahım yokluğunu göstermesin

Son düzenleme:
Eksilerine rağmen kesinlikle EVET !
Bende üç yanlış bir doğruyu götürmüyor, 3 tane eksisi olsa da en büyük doğrusunu asla götürmez ...
Çünkü bu doğrunun dokunulmazlığı var :roflol:
O bana yeter :asigim:

ısın ılgınc kısmı nısandakı dans muzıgı dunyaya bır daha gelsem sevgılım arar bulur yıne senı severımdı mafoldumben

ısın ılgınc kısmı nısandakı dans muzıgı dunyaya bır daha gelsem sevgılım arar bulur yıne senı severımdı mafoldumben

Öyle deme canım , şu an küssünüz diye öyle hissediyosundur ...Küs olunca insana güzel özellikleri görünmez, her şeyi gözüne batar, hiç olumlu özelliği yok gibi görürsün onu ..
Ama dediğim gibi, barışınca düşüncelerin değişecek :teselli:

özel dıılse neden?

"Ozel"lik durumu kalmadi..cok guzel baslayan, dunya tatlisi bir cocukla percinlenen evliligim ne yazik ki zamanla saygisizlik, bencillik, yalancilik, hatta zaman zaman aldatma ,hakarete ve en kotusu ,sevgisizlige donusunce geriye birsey kalmadi...uzun suredir ayriyiz..ama yanlis anlasilmak istemem, evlilige hala karsi degilim sadece acele verilmis karardi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…