Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

kesinlikle evlenirdim onu çok seviyorum o benim herşeyim diyecek bişey bulamıyorum hayatımda verdiğim en iyi karar onunla evlenmek:asigim::asigim::asigim:

ewet binkere de gelsem dünyaya yine eşimle ewlenirdim oda benle ewlenirdi gerçi ben o kadar iyi bi eş olamadım ona ama burdan söylüyorum eşimi herşeyden herkesden daha çok sewiyorum şuan asker onu sonsuza kadar bekliyeceğim...

canııım bir zamanlar benim eşimdee askerdi 7 sene önce allah sağ salim dönmek nasip etsin biz 9 yıllık evliyiz 1.5 senesi askerde geçti. ama bende yine eşimle evlenirdim ondan iyisi yok bana göre

her zaman söylerim ben bu cümleyi tekrar dünyaya gelsem yine
eşimle evlenirdimopuyorumnanaktan

evlenirdim çünkü halime şükrediyorum.sadık evine bağlı ve beni seven bir eşim var.

Kesinlikle EVVVEEEETT...Hatta tekrar dünyaya gelsem onunla evlenmek için bu kadar beklemezdim.Evlenmeden önce 7 sene flört dönemi yaşadık biz şimdi 15 aylık evliyiz.Ölürüm ben kocam için :)

evet kesinlikle...

arada konusu geçer dünyaya bir daha gelirsek daha erken bulucaz birbirimizi...:)

kesinlikle evettttttttt :) eşim mükemmel biri onu tanıdığım için kendimi çok şanslı görüyorum...........HERGECE YATMADAN DUA EDERİZ AŞKIMLA ALLAHIM ÖLÜMDE BİLE EL ELE CAN VERELİM DİYE..........:)

eşimi bırak ben bir daha dünyaya gelsem asla evlenmezdim:umursamaz:.çok zormuş be evlilik.ne güzel yan gelip yatıyodum.:bbo:

bende kesinlikle evlenmezdim baba evi en iyisi srunusuz mutlu bir yaşam sürüyrsun baba evinde ama kocanın evinde öle değil mutsuzluk huzursuzluk dizboyu kesinlikle evlenmezdim eşimle öle bir şnsım olsa eğer alkolkullanmayan bir kişiyi seçerdim

evlenmezdim.çünkü uğruna bir çok şeyi bıraktım karşılığında beni sevmeyen bir kocam oldu.onunda benimle evlenmek isteiğini sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…