• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

tekrar dunyaya gelsem bikere erkek olarak gelmek isterdım :52: kocamda kadınım olsun ama :52::52:
tabeki evlenmek isterdım bide böyle deneyelım nasıl oluyomus derdım :52::52: :60::60: dediğim gibi benım sartım erkek olmak kocamda kız olsun ama :52:

değil bir defa bin defa daha gelsem yine canım yarimle evlenmek ve yine bu şartlarda evlenmek isterdim.... :123:tüm beni sinir eden hallerine, ne gerek varlarına, önce olmaz deyip sonrada zorlada olsa tamam demelerine rağmen, çünkü ben bunlarla seviyorum onu. onu o yapan işte bu halleri...:69: rabbim her iki cihandada sonsuza kadar bizi birbirimize eş olmayı nasip etsin...:38:

kesinlikle EVET. mükemmel biri değil- ee ben de değilim ki-, zaman zaman beni sinir eder, ancak yine de onu çok seviyorum, o da beni çooooook seviyor. ama en önemlisi sanırım BİZ olmayı başarabildik...

eşim her fırsatta "ben bi daha dünyaya gesem yine eşimle evlenirdim diyor"
bu beni çok gururlandırıyor
fakat ben bir daha gelsem evlenmezdim.
Çok seviyorum ama evlenmezdim .
Çünkü o zor biri ben ise çok kolay anlaşılır bir insanım.

Bulmuş benim gibi birini tabiki öyle düşünecek :66:

tekrar dunyaya gelsem bikere erkek olarak gelmek isterdım :52: kocamda kadınım olsun ama :52::52:
tabeki evlenmek isterdım bide böyle deneyelım nasıl oluyomus derdım :52::52: :60::60: dediğim gibi benım sartım erkek olmak kocamda kız olsun ama :52:

evet evet çok güzel bir fikir yaaa
seni tebrik ediyorum canım
bir kez de böyle deneyelim dimi :4:

Ben kesinlikle esimsiz yapamam!!! tekrar dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim.... cok seviyorum esimi, onunla cok cok mutluyum... o da bana cok deger veriyor biliyorum... daha ne isterki insan, sevgi, saygi, mutlu bir yuva... Allah'a sükürler olsun ki buldum hepsini onda....:69:

ben bu kafayla, bu saflıkla ,bin kerede dünyaya gelsem yine aynı adamla evlenir yine cehennemde yaşardım...
asla asla asla........

Back
X