Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

ben kesinlikle eşimle evlenirdimde acaba o benle evlenirmiydi :27::27: gece yarısı uykudan kaldırıyorum korkuyorum kalk benim çişim geldi yada kalk ben susadım garibim hiiiç itiraz etmeden kalkıyor hatta bazen uyuyamıyorum gece kalk benden önce uyuma ben uyuyana kadar bekle korkuyorum diyrum bekliyor uzun lafın kısası hem çooooooooook sevdiğim için hemde beni ondan başka kimsenin çekmeyeceğini bildiğim için yine eşimle evlenirdim :69:

kişilik vede insanlık olarak çok mükemmel biri.....ama sevgi yönünden halen açım.....hiçbir şeye muhtac etmedi etmiyo ama asıl muhtac olduğum konuda boş......adam tipik iş hastası.......onun içim bilmiyorum dünyaya tekrar gelsem onunla evlenirmiydim....

Dünyaya tekrar gelsem yine eşimle evlenirdim. herşeye rağmen. babamın karşı çıkması farklı kültürlere sahip olmamız.... herşeye rağmen diyorum. o benden kat kat daha iyi. daha aceleci davranıp ona kızabiliyorum. o benim akrabalarım için genel olarak bişey demezken ben onunkilerin en ufak durumuna söylenirim. onlara karşı olumsuz bir tepkim ya da öfkem yok ama bunu yapıyorum. benden çok daha iyi birini hak ediyor diye düşünüyorum. geçenlerde hastaydım çok güzel baktı bana sağolsun. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tek bişeyi beni delirtiyo. bunu da başka bir topikte yazmam gerekli herhalde. para yönetme konusunda çok kötü. ben de tüm sorumluluklar bende olmasın diye ısrarla faturalar ödemeler taksitlerle onun ilgilenmesini istiyorum. sonuç ödenmeyen faturalar geciken taksitler. bu konuda çok kızıyorum....

Arkadaşlarım; böyle bir durum olsa bende tekrar eşimi isterdim.Hatta onun olduğunu bilsem daha önce bulmak isterdim.Yıllarım onsuz çok boş ve anlamsız geçmiş.

Kesinlikle evlenirdim ama önce bir kiralık katil bulur ve kayınvalidemi öldürtürdüm heheh :9: :66::66::66::66::66::66::66::9:

Bir an bile tereddüt etmez, düşünmezdim. Atlardım kollarına hemen:17:

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeett:69::69::69::69:

Back
X