Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

bidaha evlilik mi yok hiç sanmam.ama şöyle bana deli divane olup ağzımdan çıkan tek bir kelimeye bakan biri olsa şımartsa sürekli beni,gözü benden başkasını hiiiiç görmese bilmem belki

inanın kızlar evlilik aşkı öldürür mü diye sorarlar ya bizim aşkımızı her geçen gün katlıyor her geçen gün daha fazla aşık oluyoruz birbirimize ve tabiki de tekrar dünyaya gelsek biribirimizden başkasını gözümüz görmez eminim onu çok ama çook seviyorum iyi ki var ve inşaallah hep hayatımda olur...

dört büyük melek bir araya gelse ve kişi için dua etse yinede evleneceği insan değişmezmiş..bu yüzden insan kaderinde yazılan eş ile nasıl nasıl evlenirmiş.ben hertürlü mutluluk için elimden geleni yaparım ama takdiri allaha kalmış yeniden doğsam yeniden onunla evlenirdim iyiki hayatımda yer almış baş roldesin aşkımmm:16:

1 değil 1000 defa daha dünyaya gelsm yine eşimle evlenmek ve onu sevmek isterdim..

Aslında bu sorunun cevabını çooook uzun evlilikleri olanlar vermeli...Annelerimiz ananelerimiz..

Hayatın neler getiriceğini bilemeyiz..
Şok halde okuyorum insanlar neler yaşıyor..

Bu yüzden de diyorumki... ALLAH UTANDIRMASIN...

Henüz evli değiliz nasipse 3 hafta sonra evleneceğiz.bu hayata 1 kere değil 1000 defa gelsem yine aşkımı bulur onla evlenmek isterdim.bu hayatta tanıdığım en mükemmel,en anlayışlı,en düşünceli,en romantik insan...iyiki varsın.sana aşığım...MAsAlıMız bir ömür sürecek...

iyi günümüzle kötü günümüzle nerdeyse 6 senedir evliyiz 14 aylık bir bebeğimizde var tekrar dünyaya gelsem yine kocişimle evlenirdim Allah kimsenin yuvasını bozmasın:nazar:

Hem aşk hem mantık evliliği yaptımm
2. evliliğim, Rabbim iyi ki çıkarmış onu benim karşıma, iyi ki önce ki evliliğimde aldatılmışım.

Çok şükür, bin şükür, iyi ki evlenmişimm.. Gene olsa gene evlenirimmm :KK200: :KK22:

Kac yuzyil once acilan konuya cevap veriyorum;

Allah korusun ! Allah yazdiysa bozsun. Mumkunse ayni ortamda bile bulunmayalim.

Yaşasın kocaya methiyeler düzme konusu! 🤪 Valla bir daha dünyaya gelmeyeceğime göre, reenkarnasyona inanmıyorum çünkü, bunu düşünmemiştim ama şu hayatta eşim karşıma çıkmasaydı evlenmezdim herhalde. Evlenmek hayallerimi süsleyen bir şey değildi, eşimi tanıyınca o fikir yeşerdi. 🌳

Back
X