• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

ben tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim.:nazar:çünkü çok iyi bir eş,her konuda yardımcı bir eş ve çok iyi bir baba.peki siz yine eşinizlemi evlenirdiniz ve nedennn???:enbuyukkk:

Bende tekrar dünyaya gelsem esimle evlenirdim ama biraz daha zaman verirdim kendime bukadar erken evlenmezdim sırnaşık şey:roflol:

evet evet evet.bir daha dünyaya gelsem kesinlikle eşimle evlenirdim.Hem mükemmel bir kişiliğe sahip,anlayışlı,sabırlı ve en önemliside vicdanlı.Onu kelimelerle anlatamıyorum.Keşke 1000 kez dünyaya gelsemde hep onunla evlensem.Onun nefesini nefesimde hissetsem.Son nefesimi dahi onun ellerini tutarak versem.Canım kocişim sen benim herşeyimsin.seni çok seviyorum...İnşallah birde bebeğimiz olur...

evlenmezdim çünki ne ben eşime nede eşim bana aşık değiliz hiç olmadık arkadaşlar sevgi bence içinden gelerek ve sormadan seni seviyorum diyebilmektir

ben kesinlikle esimle evlenirdim yeniden...nedenine gelirsek bana sahip cikmasi ve kimseye ezdirmemesi kendi ailesi de dahil!!!!!!

aslında uzun hikaye babam yoktu anneme ve şizofren ablama bakıyordum okadar bunalmıştımki evlenirsem kurtulacağımı sandım aynı şekilde kocamda öyle onuda babası bunaltmış evlilik çocuklar derken tabi yıllar geçti zamanla birbirimizi tanıdık çok şükür kötü alışkanlıkları yok evine çocuklarına sahip ama yalan söyleyemiyor yalan bile olsa insan sevildiğini zannetmek istiyor birazda kimsemin olmayışı evlendikten dört yıl sonra annemde vefat etti bence insanın tek dostu sırdaşı annesidir aslında bu yazdıklarımı silmek istiyorum size saçma gelebilir ama ......... birde şunu söyliyeyim ben ilk defa bir siteye üye oldum ne yapmam gerek pek bilmiyorum kusura bakma....... sende biraz kendinden bahsedermisin

aslında uzun hikaye babam yoktu anneme ve şizofren ablama bakıyordum okadar bunalmıştımki evlenirsem kurtulacağımı sandım aynı şekilde kocamda öyle onuda babası bunaltmış evlilik çocuklar derken tabi yıllar geçti zamanla birbirimizi tanıdık çok şükür kötü alışkanlıkları yok evine çocuklarına sahip ama yalan söyleyemiyor yalan bile olsa insan sevildiğini zannetmek istiyor birazda kimsemin olmayışı evlendikten dört yıl sonra annemde vefat etti bence insanın tek dostu sırdaşı annesidir aslında bu yazdıklarımı silmek istiyorum size saçma gelebilir ama ......... birde şunu söyliyeyim ben ilk defa bir siteye üye oldum ne yapmam gerek pek bilmiyorum kusura bakma....... sende biraz kendinden bahsedermisin

tatlım önce şunu söyleyim bende ilk defa bir kulube üye oldum.yazdıkların hiçde saçma değil biz burada dertlerimizi,üzüntülerimizi,sevinçlerimizi,sorunlarımızı kısaca bildiklerimizi paylaşıyoruz.evet hikayen üzücü ama maalesef hayat bu elindekilerle yetinecek mutlu olmaya çalışacaksın.hepimiz için bu böyle aslında.ben 14 yıllık evliyim bir tanede kızım var eşim çok iyi bir insan ve severek evlendik ve tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenmek isterim.

hiç düşünmeden evlenirdim fakat ama ama kesinlikle ailelere yakın bir yerde oturmazdım daha sınırlarım belli olurdu

ben evlenirdim bu yasadiklarimi bile bile,sadece kaynanamla anlasamiyorum dügünde hic masraflari olmadi basa dönseydik acisini cikarirdim ben degil onlari yolardim masraftan cikarirdim onlari:)

tekrar dünyaya gelseydim önce para bulup dünya turu yapardım eşimde benimle gelsin istiyorsa
sonra evlenirdim tabi yine onunla

evet evet evet kesınlıkle başkasını istemem harıka ötesi insan çünkü.

Back
X