Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

Bir kere değil bin kere dünyaya yeniden gelsem yine eşimle evlenirim.Eşimi çok seviyorum ve çok güzel bir evliliğimiz var.Allah herkese hayalindeki gibi bir eş ve yuva versin.

evlenirim tabisırnaşık şey:asigim:
üşümeyeyim diye üstünde ne varsa veren:asigim:
kendi 1 kere alışverişe çıkarken benim için 10 defa alışverişe çıkan:asigim:
çok sevdiği halde hep bana çikolata alan:asigim:
her akşam bıkmadan portakal suyumu sıkan:asigim:
sabah kahvaltımı hazırlayan kocamı kaçırmazdım emin ol :asigim:

dünyaya bir daha gelsem
yine seni severdim aşkımmmmm benim Şeniz
sen çok iyi bir eş ve iyi bir babasın
SENı SEVıYORUM:asigim:​

Son düzenleyen: Moderatör:
CADIARZUyine esimle evlenirdim cunku..bana benden fazla deger veren..17 yila ragmen benden bikmayan(cunku cok kaprisliyimdir:roflol:)daha iyisi nerden bulayim... :icecream:

bilsem ki başkasıyla 4x4 lük bir hayatım olacak yinede eşimimle evlenirdim beni sevdiğini biliyorum bende onu seviyorum yeter bu sebep bana.

kesinlikle evet eşimi çok seviyorum ve çok mutluyuz (nazar değmesin) inşallah allahım ölüm bile beraber versin aynı anda alsın bizi :) çünkü onsuzluğa dayanamam o da bensizliğe dayanamaz

Heeee Yine Kocisimle Evlenirdim
Iyi Günde oldugu Gibi Kötü Günümdede Yanimda Olan,,,
Ben Zirladigim Zaman Sümüklerimi Silen,,, Ceneme Nazima Katlanan,,
Sevgisini Üzerimden Eksik Etmeyen,,, Canim Kocisim Iyiki Varsin:asigim:

Ne yalan söyleyim bu soruyu bana bi kac ay önce sorsalardi belki hayir derdim...senağlama

Ama simdi kesinlikle EVEEETTT diyorum...:asigim:
Yaptigi güzel seyler, bana davranis sekli vs say say bitmez....:sm_cool:

Asla Asla Asla Eşimle Evlenmezdim Zaten Boşandik Yanliş Bir Evlilikti Benimkisi.bir Dahada Asla Evlenmem

valla ben pek sanmıyorum hayalimdeki eş benim çok farklıydı tamam eşim kötü bir insan değil evine ve yuvasına bağlı bir eş ama sadece okadar

şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim...eh işte çocukluk benimkisi 2 yıl önce evlilik gibi bir hata yaptım.bir daha mı ? tövbeeeeee....:teytey:

Sayfayı okurken çok şaşırdım. Ne var bu kadar pişman ettirecek sizleri arkadaşlar. Yada bu kadar pişmanken aynı hayatı, aynı evi, aynı yatağı nasıl paylaşır insan. Aklım çok karıştı inanın.

Ama ben aşkımla evlenmek isterdim. Binlerce kez de gelsem dünyaya yine canım kocacımı isterdim yanımda, hayatımda. Yaşama kaynağım, güneşim, ayım, suyum, havam herşeyim o benim.

Benim eşimle ilgili bir problemim yok ama evlilik çok zor büyük olasılıkla evlenmemeyi tercih ederdim , bekarlık sultanlık ya..
Eşimle hep sevgili kalırdım negzel olurdu!

gelinliğine bayıldım.ayrıca niye öyle söylediğini merak ettim.allah bozmasın birbirinize çok yakışmışsınıza.s.

canım çok teşekkür ederim. Ben biraz şımarık ve çok nazlıyım onun için öle yazdım. Bazen eşimi çok bunalttığımı düşünüyorum mesela benim haricimde kimseyle ilgilenmesin istiyorum hep benim yanımda olsun benimle ilgilensin istiyorum çocuk yapmaktan bile bu yüzden korkuyorum ya çocuk olunca benimle eskisi kadar ilgilanmezse diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…