meryem suresini okuyorduk ben geçen denemedeyken,ha mim ler var bide sela ile cuma arası okuyordum ben.sagol canim ben Almanyada yasadigim icin burda böyle hep yaziliyor bendede aliskanlik oldu pardon yanlis birsey varsada söyleyin yanlis yazilarim olabilr ona göre simdiden söylim.
herkes fikrini söylesin ona göre dua listesini yapariz dularida hep beraber secersek daha iyi olur.
Evet bence de dua listesi yapalım. ii olur Allah kabul etsin inşallah.
nisacım bu konu üzerine bi topikte gördüm adet bitiminden başlayıp 1 hafta 10 gün yapmışlar sonuç elde eden çok. İnşallah biede faydası olur. Adetliyken sıcak ii gelirya sancıyı keser belki ondan kesmiştir seninkinide.
Evet bence de dua listesi yapalım. ii olur Allah kabul etsin inşallah.
canım hayır sunu merak ediyorum tamam bu testleri yaptırayım da bunları sonucunda tedavisi var mı yoksa sadece sorunu tanımlamak için mi yapılıyor bunlar?mesela kromozom analizi.diyelim bir sorun cıktı düzeltebiliyorlar mı kromozomlarımızı?lalecim merhaba,
olmammısa emın ol bır sebebı vardır
soylekı bana 3 kez tüp denendı ve hepsı negatıf
ocakta mustafa bahcecıyle görustum bı cok test ıstedı
ve benım doğal ölduru hücrelerım (natural kıller cd56) ffazla cıktı
yanı embryoyu yabancı cısım gıbı görup saldırıp oldıuruolar
ve kan pıhtılaşması cıktı faktor 5 de
suan fazla vaktım yok ıstenılen testlerı yazıorum mutlaka bunları yaptır ve yenı bır tedavıye başla:))))
genetik testler kadın -erkek
hemogram kadın-erkek
hbc,ag,HBcG(hepatıt b hepatıt c- ) kadın- erkek
rubella kadın
... faktörII,faktör V leiden,mthfr,(pıhtılaşma fak.) kadın
cd56 natural killer,TNF ALFA,PAI-1,IL 6 (savunma mekanızması,bagısıklık sıs.) kadın
reglın 3. gunu
tsh
fsh
prolaktin
E2 8bunlar ıllakı yapılmıstır)
yaa canım bilmiyorum ama öyle olabilir miyim?şiddet uygulayan insan kendi cocugu olsa ona da uygulardı.benim de bir arkadasım var 10 yıldan sonra defalarca denemelrden falan sonra kendiliginden bebegi oldu ve şu an çok mutsuz alısamadı anne olmaya.oysa ki dünyaların onun olacagını sanıyordu.bence tamamen kişilikle ilgili.canım seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum inan yakın arkadaşım 2 kez tüp bebekle hamile kalıp kaybedince direk hamileyken birini bulup doğar doğmaz bebeğini aldılar ve o çok isteyen kadın yıllarca o bebeğe şiddet uyguladı ve kabullenemedi uzun zaman aldı oğluna alışması çevresindeki herkez yapma dedikçe benim çocuğum size ne diyerek tersledi ve 6 yaşında oğlu şimdi ve tekrar tekrar denemediği için çok pişman beni gördükçede tüp bebek yaptırmak istiyor bu seferde eşi istemiyor yeterince zor günler geçiren oğlunu tamamen dışlayacağını biliyor.(( üzülerek anlatıyorum bu hikayeyei ve rabim hayırlısı neyse hakkında onu nasip etsin cnm tabiki karar senin...
ne iğnesi canım bu spermler için falan mı?kaan aydos muydu sizin dr?bu akşam eşimin iğne akşamı.adam deli ediyor beni iğne vururken.en az yarım saat uğraştırıyor.açıklamasıda lginç kendilerinin iğneden korkmuyormuş,tiksiniyormuş
meryem suresini okuyorduk ben geçen denemedeyken,ha mim ler var bide sela ile cuma arası okuyordum ben.
selam kızlar hiç biriniz yoksunuz galiba canım listede eksiklerim varmış ben şöyle anatayım 7 senelik evliyim 28 yaşındayım4 negatir aşılamam oldu onları yaşadıgım şehirde medi kente yaptırdım 2 tüpbebek denemem oldu onlarda istabulda beylik düzü medikalde oldu tüpbebek1.demem negatif aldım diyer denememi dondurulmuşolarak yaptırdım o tutu ama 4 haftalık düşürbüm daha neden oldugu araştırlmadı
ne var canım o kürün içinde? Soğan kürü adet söktürmek içinmiş sanırım de mi? Ben yapmıyorum onu çok şükür adetlerim düzeldi. BAşka bişeye yarıyomuymuş?
15 gun sogan kuru
15 gun bitki cayı
10 gun sogan kuru
15 gun bitki cayı
21 gun incir kuru
bunlar pespese alınıyormus. kafamı karıstıran hemen baslayın dediler, aldıgın gun basla diyor yani,
daha once bu kuru alıp kullanan var mı ?
soğan kürü adet düzenlemesi için incirde yumurtalar için canım sende biliyosundur. Bitki çayı karışık mı içinde ne var bi de sorununuzu söyledin mi ona göre mi verdiler? Ben bugün eşime keçibuynuzu kürüne başladım. Gerek yok aslında ama bi zararı yok her ihtimale karşı başladık.
Bu arada cumamız mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın... Nerdesiniz kimseler yok :44:
iyi aksamlar halen eksik var sorun kimde canim
aycanımya kusurabakma genemi yazmamışım sebepsiz interfiti kusura bakma seni çok ugraştırdımmmmm:26::26::26::26:
ya kizlar nerelerdesiniz
slm kizlar,
ben fazla giremiyorum:-(malesef zamanim yok.
gecenlerde co cultur yaptiran varmi diye sormustum ama malesef sadece bir arkadas cevap verdi!
cok ilginc ben almanyadan türkiyeye gidip yaptiran cok kisi duyuyorum,sadece almanyadan gidenlere sanki tavsiye ediyorlar.
sizler nasilsiniz?
edanur yeniden liste icin tskler canim,süpersin
Edanur slm tatlim nasilsin topik degistirmissiniz. Hayirli olsun yeni topiginiz :)
valla liste cok hosuma gidiyor insallah hepimizide hamile diye eklerim en kisa zamanda.
canim bende bu co culturü arastirdim ama korktum yapay rahim nasil oluyor onu anlamadim hem neden bunu yapmak istiyorsunki rahimde sorun yoksa bence dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?