Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün sanki hiç keyfiniz yok gibi
hava çok güzel :) temizlik yapıyorum gelip gidip bakıyorum kimse bişey yazmıyoooohu huuu şenlendirin burayıııı:13::13:
![]()
evet canım okadar güzelki bırak yaaa temizlikte yapılmaz yeter yap yap aynı![]()
ay napim ya yapmadanda olmuyor.canım sıkıdı salonumun şeklini değiştirmek istiyorum.napsam diye düşünüyorum.kendime iş arıyorum galiba ben![]()
eeeeee biz kadınlar hepimiz aynıyız yapcak bişey bulamıyınca hemen dekorasyon deyişikigi![]()
Ya bi de ben listeye ekleyemedim kendimi uğraştım anlamadım
Bende yazıyım eklerseniz sevinirim... umutsuzzz, 10 yıllık evliyim, yaş 29, sebep; kadın infertilitesi, 3 aşılama 6 tüp bebek 5 pozitif 1 negatif, şuan ki durum da kürlerle doğal yolla devam ediyorum. Ellerinize sağlık![]()
selam
ben de kürlere dondum yine , sen ne kürü kullanıyorsun ?
kızlar ben geeelldddimmm ama kimse yok nerdesiniizzz :44:
CAnım benim kanalımın biri kapalı ve buna süte maydonoz koyup kaynatıp buharına oturmanın ii geldiğini okudum sitede onu yapıyorum. Bi de netten kırkkilit otunu suyla kaynatıp buharına oturmanında kanalları açtığını okumuştum onu yapıyorum. Bi gün biri bi gün biri.... Eşime keçiboynuzu kürüne başlıcam ama ihmal ediyo almıyo. Bi de hergün Kur'an okuyorum ayrıca inşirak suresini okuyorum. Bi de daha başlamadım ama bal,polen,çörekotu karışımına başlıcam inşallah... Sen neler uyguluyosun??
Ben ibrahim saraçoglunun sitesinden kolay hamile kalma kürü aldım. 3 aylık bir kür.
Bu aksam sogan kuru ile baslıcaz bakalım, cok zorlanıyorum su sogan kurunde ama care yok napalım.
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
5yillik Evli
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar[/TD]
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[TD]
2.Negativ[/TD]
1.Dondurulmus Negativ
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34 4yillik Evli
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]1-2. Umut Tüp Bebek
3.Florance N.[/TD]
[TD="align: left"]3.Negativ
[/TD]
[TD="align: left"]
hic olmadi[/TD]
[TD]Kaan Aydosta Esi sperm tedavisi göryor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
12yillik Evli
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]sebebsiz infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]6.Bursa Pembemavi
[/TD]
[TD="align: left"]5.Negativ
[/TD]
[TD="align: left"]3 Gebelik
1 Kimyasal
1 Negativ
[/TD]
[TD]Transferi gerceklesti 31.03.2012
test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
?
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,
endometriose,
kan pihtilasmasi
[/TD]
[TD="align: left"]3.Almanya Tüp Bebek
[/TD]
[TD="align: left"]3.Negativ
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Nisanda
Co Cultur
Mayista Brüksel Tüp Bebek
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii 7yillik Evli[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"]4.Asilama
1.Tüp Bebek[/TD]
[TD="align: left"]6.Negativ[/TD]
[TD]1.Dondurulmus Düsük[/TD]
[TD]Beylik düzün medicana tedaviyi birakti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz 10yillik Evli[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD="align: left"]kadin infertilitesi[/TD]
[TD="align: left"]3.Asilama
6.Tüp bebek[/TD]
[TD="align: left"]6.Negativ[/TD]
[TD]5.Positiv[/TD]
[TD]kürlerlen devam ediyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi 128 Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi 89 "Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...
(AMiN)
canım benim bildiğim o adetli iken yapılıyor yani ben adetli iken başlamıştım.bende ağrı yapmadı aksine ağrımda hafifleme olmuştu.Kızlar nerdesiniz hala kimse yok... Ya kızlar ben bişey sorucam bilen var mı? Ben şimdi kaynamış süte maydonoz buharına oturuyorum. Adetim p.tesi bitti salı günü başladım yani 3 gündür uyguluyorum. 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ve belim ağrıyo. Ayrıca az önce tuvalete gittiğimde çok açık pembe akıntım olmuş. Bu normal mi sizce? Yani kanallara ii geldiğine mi işaret yoksa kötü mü? Hayır snra kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım d...
selam kizlar kusura bakmayin listeyi gec yaptim bugün sabahtan evden ciktim o doktor bu doktor geziyorum güya bende sorun yoktu bu tüp bebek igneleri beni alt üst etti en son kasimda tüp bebek yapmistim ve halen adet olmuyorum adet söktürücülerlen oluyorum ama kürlere basladim bu ay bakalim ne olacak bugün adetimin 12inci günü doktora gitim bir yumurta olusmus oda 1.8mmdi yani bu ay yine yumurta gelismedi insallah kürler ise yarar saracoglu bana 4 ay spgan kürü yap dedi bende basladim.
ha buarada listedeki eksikleri yazarsaniz sevinirim..
abadii canim yasin eksik vede sorunuda yazarsan,nerde tedavi gördün onlarida yazarsan sevinirim.
umutsuzzz seninde tedavi merkezlerin eksik
birihtimal yasin eksik
arkadaslar baska eksikler varsa listede eklemek istediginiz fikirlerinizi söyleyin yaparim canlar.
buarada bide dua listesi yaparsak cok güzel olur bence
canım benim bildiğim o adetli iken yapılıyor yani ben adetli iken başlamıştım.bende ağrı yapmadı aksine ağrımda hafifleme olmuştu.
eline sağlık canım.bence de dua listesi yapalım ne okuyacağımızı belirleyelim önce.bir de negativ yazdığın kısımları negatif diye düzeltirsen.kızma bana bende bu konuda meslek hastalığı oluştu da bu ara:18:![]()
canım benim bildiğim o adetli iken yapılıyor yani ben adetli iken başlamıştım.bende ağrı yapmadı aksine ağrımda hafifleme olmuştu.
nisacım bu konu üzerine bi topikte gördüm adet bitiminden başlayıp 1 hafta 10 gün yapmışlar sonuç elde eden çok. İnşallah biede faydası olur. Adetliyken sıcak ii gelirya sancıyı keser belki ondan kesmiştir seninkinide.
eline sağlık canım.bence de dua listesi yapalım ne okuyacağımızı belirleyelim önce.bir de negativ yazdığın kısımları negatif diye düzeltirsen.kızma bana bende bu konuda meslek hastalığı oluştu da bu ara:18:![]()