canim bilmemki öylemi yapsak yada bu listeyi bitirelim sonrakinde ikimiz icin okuruz olurmu?bakalim belki katilan olur daha yeni insallah diger arkadaslarda katilir belki belli olmaz
iyi geceler kizlarnasilsiniz diyorum ama biliyorumki kimseler herzamanki gibi yok hatta bu topigi acan arkadasimiz bile girmiyor artik neyse ben bu topigi tek basima ayakta tutacam insallah
girmeyin siz ben kendi kendime yazar cevaplarim
hic olmazsa hayalet topiklikten cikar:111:
iyi geceler kizlarnasilsiniz diyorum ama biliyorumki kimseler herzamanki gibi yok hatta bu topigi acan arkadasimiz bile girmiyor artik neyse ben bu topigi tek basima ayakta tutacam insallah
ben vakit bulduğumda selam yazıyorum ama kimsenin taktığı yok maalesef.ben adet olduğum için başlayamadım meryem suresini okumaya.adetim bitince de vizelerimin vakti çok yaklaştığı için fırsat bulamadım.bu hafta sonu sınavım var.biter bitmez hepimiz için okumaya başlayacağım inşallah....
valla canım kopuk gidiyoruz ilk baştaki gibi değil.inşallah toparlarız bi an önce.ben en az 24 saatte bir gelip bi şeyler yazıyorum canım.biraz bekliyorum sonra bakıyorum kimse yok çıkıyorum napim.Olur mu nisacım aşkolsun kim selam verdiyse karşılığını veriyoruz ama sık girmiyosun sanırım. Biz de duaya başladığımız için kimse yok diye yakındık. Allah kısmet ederse katılırsın yoksa senin sıran gelince okuruz sanada inşallah.
adetim bitti canım sınavlar yüzünden okuyamıyordum.sınav mınav takmadım bugün okudum 1 tane.ALLAH kabul eder inşallah listeye eklersen sevinirim.canim adetin bittikten sonra katilirsan cok seviniriz normalde 6kisiyiz ama 3kisiden baska kimse katilmadi daha
saatleri tutturamadık bi türlü canım.2 gün önce falandı gece açtım gece burdasınız diye yine kimse yoktu vallaiyi geceler kizlarnasilsiniz diyorum ama biliyorumki kimseler herzamanki gibi yok hatta bu topigi acan arkadasimiz bile girmiyor artik neyse ben bu topigi tek basima ayakta tutacam insallah
canim ben sana daha hic yazmadim dogru,üzgünüm ama kizma:-(sinavlarin bitsin sonra bize katilirsin canim? hem ne sinavlari?özel olmassa?
Bi denk gelemedik haabirimiz varsa diğerleri yok... Hiç 2 kişi bile olamadık grupta. Zaten 2 kişi bile olsak dişimi kırıcam
aman bende sikintidan öylesine yazdim suanda 4kisiyiz insallah cogaliriz ,cogalacagimizada inaniyorum bakalim bu liste böyle bi gitsin bakariz olmuyor diger listeyi 3ümüz icin yapariz.Nası derseniz canım ama bizden başka katılan olacağını sanmıyorum bi gelirse nisa gelir. Bu arada ben 1 tane daha okudum 5 oldu...
canım gece gece nası gelelim yaniTek başına değilsin ben de demir başım bu topikte merak etme
haklisin canim bende genelde aksam giriyorum gündüz ev isi derken annemlerde yanimda oturuyor onlarada hergün ugramasam olmuyor ee ancak aksama zaman buluyorum.sizleride unutmuyorum tabi...canim sen hep geceleri giriyorsun,oyüzdenlütfen kizma ben ve umutsuz var.böyle böyle yavas yavas ilerliyoruz
ben birazdan ise gidecegim:-(yarin evdeyim bol bol dua edicem canim.
valla canım kopuk gidiyoruz ilk baştaki gibi değil.inşallah toparlarız bi an önce.ben en az 24 saatte bir gelip bi şeyler yazıyorum canım.biraz bekliyorum sonra bakıyorum kimse yok çıkıyorum napim.
adetim bitti canım sınavlar yüzünden okuyamıyordum.sınav mınav takmadım bugün okudum 1 tane.ALLAH kabul eder inşallah listeye eklersen sevinirim.
saatleri tutturamadık bi türlü canım.2 gün önce falandı gece açtım gece burdasınız diye yine kimse yoktu valla
hadi toplanın gelin gelinsohbet edelimmm:126::126::126::126::126:
ben geldimmm...bu saatte kimse olmaz biliyorum ama yinede bi bakayım dedim.ben halaaaaa ders çalışıyorum. yazık bana huuhhh
iyi geceler kizlar bende geldim
iyiyim canim sen nasilsin.buarada adetin bittiyse türkiyeye nezaman gidiyorsun
iyiyim yorgunum ama gireyim bakalim neler olmus topikte dedim23.04 randevu aldim ön görüsme icin,bakalim ne diyecek nasil karsilayacak,ben memnun kalacakmiyim.<br>
cok merak ediyorum karaman hocayi.hersey yolunda giderse co cultur yaptiracagim ona göre ayarladim ama histereskopide yapilacak derse ikisinide yaptiramam cok pahali:-(kann ich mir nicht leisten:-(
aaa az kalmis desene hadi hayirlisi evet maalesef cok pahali oluyor burda olsa histereskopi felan onlari zaten bedavaya yapiliyor ama türkiyede hepsi para neyse bebekler olsunda para önemli degil bu cultur dedigin acaba burda bu tedavi yöntemi varmi suanda bakiyorum internette belki yaptigim yerde varsa bende yapim diyorum sen neden yapmak istiyorsun canim bunu sende tutunma hic olmadimi?
yok canim tutunma olmadi oyüzden belki bir yardimi olur diyorum.almanyada yapmiyorlar hic de bakma,cok gereksiz buluyordu benim doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?