insallah canım.biliyorum gencim ama etrafımdaki arkadaslarım tüm insanlar çocukları ile mutlu mesut yasarken ben neden bu tedavilerle yıllarımı geçireyim saglıgımı bozayım.olacaksa zamanı geldigindde yine olsun normal yolla.2tane 3 tane hatta 4 tane.Allaha şükür durumumuz var bakarız kaç tane olursa.ama neden ben yıllarımı kucagımı bos geçireyim.neden sevmez mi ki insan baskasının çocugu olunca.hep onun gerçek çocugu olmadıgı mı gelir aklına.insanlar konusurlar diosunuz ama insanlar şimdi konusmuyorlar mı bak abadii ne diyor aynı seyleri yıllarca yasayan bir kadın bile bunları yapıyorsa yasamayanlar hali hazırda konusmuyorlar mı?bilmiyorum ama ben arkadasımın çocuklarını bile çok seviyorum bir oyuncak görsem hemen onlara almak geliyor içimden.benim büyüttüğüm emek verdigim oya gibi işledigim bir bebegi neden sevmeyeyim.neden dıslayayım?ilklerini benm kucagımda yapacak,ilk kelimesini ben duyucam.kucagıma alıp evime benim bebegim olarak götürücem başkasının değil benm diyebilecegim bir bebek olacak.yıllarımı bosa üzüntüyle geçirip sırf baskaları için yasamak istemiyorum o sekilde mutlu olacaksam kendi bebegimin olmasını beklerken boslugumu o dolduracak ben de onun anne eksikligini.bilmiyorum ama çok kötü gelmio bana...
bu arada mavielle çok zor seyler yasamıssın Allah sabır versin.hersey bundan sonra çok güzel olur ins.
canım seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum inan yakın arkadaşım 2 kez tüp bebekle hamile kalıp kaybedince direk hamileyken birini bulup doğar doğmaz bebeğini aldılar ve o çok isteyen kadın yıllarca o bebeğe şiddet uyguladı ve kabullenemedi uzun zaman aldı oğluna alışması çevresindeki herkez yapma dedikçe benim çocuğum size ne diyerek tersledi ve 6 yaşında oğlu şimdi ve tekrar tekrar denemediği için çok pişman beni gördükçede tüp bebek yaptırmak istiyor bu seferde eşi istemiyor yeterince zor günler geçiren oğlunu tamamen dışlayacağını biliyor.