tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

insallah canım.biliyorum gencim ama etrafımdaki arkadaslarım tüm insanlar çocukları ile mutlu mesut yasarken ben neden bu tedavilerle yıllarımı geçireyim saglıgımı bozayım.olacaksa zamanı geldigindde yine olsun normal yolla.2tane 3 tane hatta 4 tane.Allaha şükür durumumuz var bakarız kaç tane olursa.ama neden ben yıllarımı kucagımı bos geçireyim.neden sevmez mi ki insan baskasının çocugu olunca.hep onun gerçek çocugu olmadıgı mı gelir aklına.insanlar konusurlar diosunuz ama insanlar şimdi konusmuyorlar mı bak abadii ne diyor aynı seyleri yıllarca yasayan bir kadın bile bunları yapıyorsa yasamayanlar hali hazırda konusmuyorlar mı?bilmiyorum ama ben arkadasımın çocuklarını bile çok seviyorum bir oyuncak görsem hemen onlara almak geliyor içimden.benim büyüttüğüm emek verdigim oya gibi işledigim bir bebegi neden sevmeyeyim.neden dıslayayım?ilklerini benm kucagımda yapacak,ilk kelimesini ben duyucam.kucagıma alıp evime benim bebegim olarak götürücem başkasının değil benm diyebilecegim bir bebek olacak.yıllarımı bosa üzüntüyle geçirip sırf baskaları için yasamak istemiyorum o sekilde mutlu olacaksam kendi bebegimin olmasını beklerken boslugumu o dolduracak ben de onun anne eksikligini.bilmiyorum ama çok kötü gelmio bana...

bu arada mavielle çok zor seyler yasamıssın Allah sabır versin.hersey bundan sonra çok güzel olur ins.

canım seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum inan yakın arkadaşım 2 kez tüp bebekle hamile kalıp kaybedince direk hamileyken birini bulup doğar doğmaz bebeğini aldılar ve o çok isteyen kadın yıllarca o bebeğe şiddet uyguladı ve kabullenemedi uzun zaman aldı oğluna alışması çevresindeki herkez yapma dedikçe benim çocuğum size ne diyerek tersledi ve 6 yaşında oğlu şimdi ve tekrar tekrar denemediği için çok pişman beni gördükçede tüp bebek yaptırmak istiyor bu seferde eşi istemiyor yeterince zor günler geçiren oğlunu tamamen dışlayacağını biliyor.:((( üzülerek anlatıyorum bu hikayeyei ve rabim hayırlısı neyse hakkında onu nasip etsin cnm tabiki karar senin...

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:nazar:
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH:nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
5 yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negativ
1.Dondurulmus Negativ[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34 4yillik Evli
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"]4.Negativ
[/TD]
[TD="align: left"]
hic olmadi
[/TD]
[TD]Kaan Aydosta Esi sperm tedavisi göryor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD="align: left"]sebebsiz infertilitesi[/TD]
[TD="align: left"]6.Bursa Pembemavi[/TD]
[TD="align: left"]5.Negativ[/TD]
[TD="align: left"]3 Gebelik
1 Kimyasal
1 Negativ
[/TD]
[TD]Transferi gerceklesti 31.03.2012
test günü
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

[TR]
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
5yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negativ
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TD]
[/TD]
hic olmadi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
12yillik Evli
[/TD]
[TD]33[/TD]
1 Kimyasal
1 Negativ
[/TD]
test günü
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

nisa 34 canim eksikleride yazarsan sevinirim listeye bakarsan nerde eksik var görürsün canim...

edanurcum benide ekle,lütfen.:16:

33 yasindayim.spermiogram cok kötü, endometriose,kan pihtilasmasi
3 kere almanyada negatif
mayista allah izin verirse Brüksel tüp bebek baslicam,nisanda co cultur yaptiricam.
tskler

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

[TR]
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
5yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negativ
1.Dondurulmus Negativ
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TD]
[/TD]
hic olmadi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
12yillik Evli

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]sebebsiz infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]6.Bursa Pembemavi
[/TD]
[TD="align: left"]5.Negativ
[/TD]
1 Kimyasal
1 Negativ

[/TD]
test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
?
[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,
endometriose,
kan pihtilasmasi
[/TD]
[TD="align: left"]3.Almanya Tüp Bebek[/TD]
[TD="align: left"]3.Negativ[/TD]
[TD]hic olmadi[/TD]
[TD]Nisanda
Co Cultur
Mayista Brüksel Tüp Bebek
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bakara Suresi – 128

(AMiN)

Son düzenleme:
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

[TR]
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
5 yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negativ
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TD]
[/TD]
hic olmadi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle[/TD]
[TD]33[/TD]
1 Kimyasal
1 Negativ
[/TD]
test günü
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bakara Suresi – 128

(AMiN)

nisa 34 canim eksikleride yazarsan sevinirim listeye bakarsan nerde eksik var görürsün canim...

canım benim 3 negatif denemem var 4 değil.4.ye yeni başlayacağım.1.umut tüp bebek, 2.umut tüp bebek , 3.florance n.(Lemi İbrahimoğlu)

liste güzel olmuş ellerine sağlık.:54:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

[TR]
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
5yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negativ
1.Dondurulmus Negativ
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TD]
[/TD]
hic olmadi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
12yillik Evli

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]sebebsiz infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]6.Bursa Pembemavi
[/TD]
[TD="align: left"]5.Negativ
[/TD]
1 Kimyasal
1 Negativ

[/TD]
test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
?
[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,
endometriose,
kan pihtilasmasi
[/TD]
[TD="align: left"]3.Almanya Tüp Bebek[/TD]
[TD="align: left"]3.Negativ[/TD]
[TD]hic olmadi[/TD]
[TD]Nisanda
Co Cultur
Mayista Brüksel Tüp Bebek
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bakara Suresi – 128

(AMiN)

listemiz hayırlı olsun herbirimize ugur bgetirsin ama kendimi sanki bulamadım:1::1:

kızlar ben denedim ama ekleyemedim siz eklermisiniz biraz beceriksizimde:1::1: 7yılık evliyim 4gegatif aşılama 1tüp bebek negatif 1 dondurulmuş tüp deneme 4 haftalık düşük beylik düzün medicana dastanesi tedaviyi bıraktım:42: heee sebepsiz interfiti yazmayı nutmuşum

Son düzenleme:
en iyisini Rabbim bilir...bak ne soracağım yaa...lazer epilasyon yumurtalıklara zarar veriyor diye bi söylenti var.bende yaptırmak istiyorum şu aralar doktora sorma gibi bi imkanımda yok.senin bir birgin var mı canım...

yada kızlar sizlerin..:21::21:

CAnım altında bi sorun varsa tetiklediğini duymuştum yoksa bi zararı yokmuş...

CAnım altında bi sorun varsa tetiklediğini duymuştum yoksa bi zararı yokmuş...

vazgeçtim canım yaptırmayacağım.tüp bebek yapınca tekrarlıyormuş hormon ilaçlarından ötürü.bi daha çıkacaksa acı çekmenin de para vermeninde bir mantığı yok.:34:naber nasılsın bu arada:13:

kızlar ben denedim ama ekleyemedim siz eklermisiniz biraz beceriksizimde:1::1: 7yılık evliyim 4gegatif aşılama 1tüp bebek negatif 1 dondurulmuş tüp deneme 4 haftalık düşük beylik düzün medicana dastanesi tedaviyi bıraktım:42: heee sebepsiz interfiti yazmayı nutmuşum

valla canım ben böyle çizelge yapmayı beceremiyorum.edanur eklesin gelince.bu konuda becerikli çıktı o:9:

vazgeçtim canım yaptırmayacağım.tüp bebek yapınca tekrarlıyormuş hormon ilaçlarından ötürü.bi daha çıkacaksa acı çekmenin de para vermeninde bir mantığı yok.:34:naber nasılsın bu arada:13:

evet hamilelikte çıkıyomuş benim bi arkadaşımda koltuk altına yaptırmış çıkmış olunda ama sonra rötuşa gidiyosun canım ucretsizmiş. Bende düüşünüyorum aslında...

evet hamilelikte çıkıyomuş benim bi arkadaşımda koltuk altına yaptırmış çıkmış olunda ama sonra rötuşa gidiyosun canım ucretsizmiş. Bende düüşünüyorum aslında...

ben kolaltımı yaptırıyorum zaten.bayağı azaldı diğer tarafları biraz erteleyeceğim.ama olmadığı zamn çok rahat oluyor insan

Ya bi de ben listeye ekleyemedim kendimi uğraştım anlamadım :27:

Bende yazıyım eklerseniz sevinirim... umutsuzzz, 10 yıllık evliyim, yaş 29, sebep; kadın infertilitesi, 3 aşılama 6 tüp bebek 5 pozitif 1 negatif, şuan ki durum da kürlerle doğal yolla devam ediyorum. Ellerinize sağlık :3:

Ya bi de ben listeye ekleyemedim kendimi uğraştım anlamadım :27:

Bende yazıyım eklerseniz sevinirim... umutsuzzz, 10 yıllık evliyim, yaş 29, sebep; kadın infertilitesi, 3 aşılama 6 tüp bebek 5 pozitif 1 negatif, şuan ki durum da kürlerle doğal yolla devam ediyorum. Ellerinize sağlık :3:

bende ekleme yapamıyorum canım zaten edanur hallediyor sağolsun.

Back
X