tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

aa kacırmışımdır tatlım yaaa apandis ameliyatı oldum aniden çıktı tam patlamasına ramak kalmıştı oturamadıgım için giremiyodum zaten istesemde başımda bii çovuş var hiç sormayın :1: kız deli ediyo beni annem izin vermiyo bilgisarayın yanına yaklaştırmıyo aaaa çıldırdım bugün dışarı alış verişe gitide girdim ama agrım var oturamıyorum birazdan çıkcam duvayı gördüm canım şimdi olmasada iyleşin ce emin olun katılıcam hepinizden allah razı olsun rabim evlat diye acılan bütün elleri boş cevirmesin özledim sizi yaaa:16::16::16::16:

o cavuslari bilmezmiyim desene isin zor senin allah kolaylik versin sana:9:
amin canim amin insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin neyse sen iylesmene bak iylesince artik bize katilirsin :126:
tekrardan cok gecmis olsun canim bunuda atlattin.:8:
kendini fazla özletmeden dön aramiza seni dört gözlen bekliyoruz:54:
:kkk:

Son düzenleme:
o cavuslari bilmezmiyim desene isin zor senin allah kolaylik versin sana:9:
amin canim amin insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin neyse sen iylesmene bak iylesince artik bize katilirsin :126:
tekrardan cok gecmis olsun canim bunuda atlattin.:8:
kendini fazla özletmeden dön aramiza seni dört gözlen bekliyoruz:54:
:kkk:

tabiyki canım enkısa zamanda sizler benim der ortaklarımsınız nasıl unuturum sizleri kendinize iyi bakın suya girmeye başlayım duvayada katılıcam canlarım allah kabul etsin herkeze slm mucuk mucuk :54::54:

tabiyki canım enkısa zamanda sizler benim der ortaklarımsınız nasıl unuturum sizleri kendinize iyi bakın suya girmeye başlayım duvayada katılıcam canlarım allah kabul etsin herkeze slm mucuk mucuk :54::54:

tamam canim kendine iyi bak bizi bizden baska kimseler anlamaz....
öptüm bye bye:54::54:
fazla özletmeden gel aramiza:4:

slm canım çok şeler yaşadım vallaha birtürlü giremedim bugun fırsat buldum ama beni hiç berak etmemişsiniz çok bakamadım geçmişe ama ben küçük bi oparsyon geçirdim birden aniden çıktı giremedim kusura bakmayın siziçok özledim hergün aceba neyaptılar diye merak etim ginede kırıldım :19:beni merak etmemişsinizzzzzzz:19::20::19::20::41::41::41:

Canım mrb nasılsın yaa görüşmeyeli? Çok geçmiş olsun güzelim Rabbim acil şifalar versin. Özlemez olurmuyuz hiç aşkolsun :16: Hani bu grup kuruldu ve herkes bi an da yok oldu sadece ben, edanur ve birihtimal demir başları kaldık grupta :1: inşallah en kıca zamanda düzelde katıl aramıza canım çok öptüm :54:

selam kızlar nasılsınız uzun süredir bakamadım.kusura bakmayın olur mu?gelişmeler var benim cephemde eşime hormon testi yaptırdık fsh si 30 dan 22 ye düşmüş.iğnelere devam dedi doktor bide prodeex ekledi.istediğim gibi düşmüyor dedi.ama ben yinede şükrediyorum hiç cevap vermeyebilirdi.9 a düşmesi gerekli.ilk başladığımız zaman 66 idi değeri.1 ay daha iğne ilaç devam edeceğiz.bendeeee bugün spora başladım.kilo vermem lazım.sizler neler yapıyorsunuz...ne varrr ne yok bakalım...:16::16::48:

abadi canim, cok gecmis olsun.
umutsuzun dedigi gibi bir an herkez kaybolmustu,ama listeyi yaptiktan sonra edanur cok üzüldü kimseler yok nerdesiniz diye.
bir an önce iylesirsin insallah:16::16::16::16::16::16:

edanur canim dünden bir yanlislik olmus listede,ben dokuz kere okumustum sen 10 yazmissin ama dün bir kere daha okudum simdi 10 oldu:-)
nasilsin canim?nasil gidiyor? trye tatil yokmu?
ben cumartesi günü ucuyorum:-)sali geri geliyorum,bakalim doktor ne diyecek?

selam kızlar nasılsınız uzun süredir bakamadım.kusura bakmayın olur mu?gelişmeler var benim cephemde eşime hormon testi yaptırdık fsh si 30 dan 22 ye düşmüş.iğnelere devam dedi doktor bide prodeex ekledi.istediğim gibi düşmüyor dedi.ama ben yinede şükrediyorum hiç cevap vermeyebilirdi.9 a düşmesi gerekli.ilk başladığımız zaman 66 idi değeri.1 ay daha iğne ilaç devam edeceğiz.bendeeee bugün spora başladım.kilo vermem lazım.sizler neler yapıyorsunuz...ne varrr ne yok bakalım...:16::16::48:

nisacim nerdesin:3:
cok güzel bir haber 66 dan 22 ye düsmesi süper ama ben anlamadim,bizdeki gibi erkeklerde demi fsh önemli????prodeex ne icin?????sperm sayisi nasil sizde?

spora düzenli gider yemegine dikkat edersen verirsin canim,kac kilo vermeyi düsünüyorsun?

bende edanura yazdigim gibi cumartesi trye ucuyorum,brüksel tüp bebek merkezinde randevum var.

edanur canim dünden bir yanlislik olmus listede,ben dokuz kere okumustum sen 10 yazmissin ama dün bir kere daha okudum simdi 10 oldu:-)
nasilsin canim?nasil gidiyor? trye tatil yokmu?
ben cumartesi günü ucuyorum:-)sali geri geliyorum,bakalim doktor ne diyecek?

selam canim iyiyim sagol ya anlamadim bazen nedense yanlislik yapiyorum neyse sen takip et iyi oldu söylemen hic olamazsa yanlistan dönerim.
yok ya biz daha 4 ay önce geldik türkiye tatilinden bakalim artik kismet belki sene sonunda felan olur yine.
ya sen tedavini orda yapican degilmi canim co cultur icinmi gidyorsun?

selam canim hasgeldin tekrar aramiza:kkk: zaten bi görünüp kayboldunuz hepiniz neyseki yavas yavas toplaniyoruz yine.
cok sevindim canim fshnin düsmesine onunda cok etkisi var biliyorsun zaten spermlere hadi hayirlisi insallah sonuc istediginiz gibi olur canim.
senin esinin sperm sayisi kac canim :17:kusura bakma böylede sordum.

saol tatlım hosbuldukkk ya merak etııgım bıse var hiç tutmuyoya.. acaba hiçmi tutmayacak?mesela sorunlarımız aynı hiç tutmamışşş acaba bu hastalıktamı böle oluyo anlamadımkı:43::43:[/QUOTE

canim sende imsi mi icsi yapildi? sperm sayisi cokmu az?morfoloji nasil?
olmuyacak diye birsey yok canim ama sabir gerekiyor iste.normal yönden hamile kalan bayanlarda bile bazen 1 yil sürüyor.yani düsün 11 ay boyunca tutmuyor 12 ay tutuyor diye düsünmelisin.doktorlar 3 kere tutmadiktan sonra biraz daha fazla arastiriyorlar.
sende hersey normalmi?yani kan tahlilleri,ana rahmin,hitereskopi yapildimi?

canim üzülme,bir daha nezaman baslicaksin?

canım sperm cıkıyo morfolojisi hakkında bişe demedıler....bende suan bı problem gözukmuo... 5. denememeı seneye yaptıracam ınsallhhh bakalım neler olucakk....rabbım hepımıze hayırlı yazı yazsınnn kendınıze ıyı bakaın ıyı geceler:16::16::16::54::54::54:

bakin simdi size ne yaptigimi ve neler yapacagimi bu ay yazicam gülmeyin sakin:9:
gecen ay 15gün sogan suyu ictim sonra cok sükür adet oldum tüp bebek tedavisinden 6 ay sonra tabi.
adetimin 4-5-6 günü maydanoz süt buharina oturdum
adetimin ilk gününden beri her gün 1bardak arslanpencesi kürünü iciyorum ve adetimin 2 gününden 12gününe kadar kestanebali-tarcin -cörek otu yiyorum bugün 11inci günüm tabi yumurtlama testide aldim yanindada pressed jel yumurtladigim gün iliskiye girmeden preseed jeli affedersin alttan kullanacam:17: krem bu spermlerin hizli bi sekilde yumurtaya gitmesini sagliyor kolay
hamile kalmak icinmis ve
ondan sonra adetime 10gün kala arslanpencesi kürünü birakip tekrar sogan kürünü 10gün boyunca yapicam
esimede
doktor Profertil kapsül verdi yaninada Keciboynuzu aldim yarin baslayacak esim.
ve en son kendime bugün ari sütü ve ari poleni siparis ettim elime bu hafta ulasir onuda sabah aksam bir tatli kasigi yecem.:9:

yani anlayacaginiz kizlar kafayi suanda bunlara taktim tüplen olmadi bari dogal olsun diye cabaliyorum ya:32:

Son düzenleme:
bakin simdi size ne yaptigimi ve neler yapacagimi bu ay yazicam gülmeyin sakin:9:
gecen ay 15gün sogan suyu ictim sonra cok sükür adet oldum tüp bebek tedavisinden 6 ay sonra tabi.
adetimin ilk gününden beri her gün 1bardak arslanpencesi kürünü iciyorum ve adetimin 2 gününden 12gününe kadar kestanebali-tarcin -cörek otu yiyorum bugün 11inci günüm tabi yumurtlama testide aldim yanindada pressed jel yumurtladigim gün iliskiye girmeden preseed jeli affedersin alttan kullanacam:17: krem bu spermlerin hizli bi sekilde yumurtaya gitmesini sagliyor kolay
hamile kalmak icinmis ve
ondan sonra adetime 10gün kala arslanpencesi kürünü birakip tekrar sogan kürünü 10gün boyunca yapicam
esimede
ve en son kendime bugün ari sütü ve ari poleni siparis ettim elime bu hafta ulasir onuda sabah aksam bir tatli kasigi yecem.:9:

yani anlayacaginiz kizlar kafayi suanda bunlara taktim tüplen olmadi bari dogal olsun diye cabaliyorum ya:32:
rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasınn insallh olur rabbım ol dedıkten sonraaa

nisacim nerdesin:3:
cok güzel bir haber 66 dan 22 ye düsmesi süper ama ben anlamadim,bizdeki gibi erkeklerde demi fsh önemli????prodeex ne icin?????sperm sayisi nasil sizde?

spora düzenli gider yemegine dikkat edersen verirsin canim,kac kilo vermeyi düsünüyorsun?

bende edanura yazdigim gibi cumartesi trye ucuyorum,brüksel tüp bebek merkezinde randevum var.

evet canım fsh de çok önemli, fsh sayıyı ve şekli düzenleyen en önemli hormonmuş.bizde maalesef 3 denemeden sonra öğrendik bunu.diğer doktorların hiç biri biz sormamıza rahmen hormonları tedavi edilmez mi diye bunun üzerinde durmadı hepsi hayır dedi.prodeex bitkisel ilaç canım sayıyı arttırıp şekli düzenliyormuş.araştırdım bu ilacı kullandıktan sonra normal yolla hamile kalanlar bile var.en çok 700 bin i gördük.ama bu tedavile başladıktan sonra hiç sperm testi yaptırmadık.inşallah yükselmiştir.zaten belli bir diyetim var canım.15 kilo vermem lazım.inşallah verecem.senin için de hayırlısı olsun inşallah canım.bebeğin gelsin bi an önce.

selam canim hasgeldin tekrar aramiza:kkk: zaten bi görünüp kayboldunuz hepiniz neyseki yavas yavas toplaniyoruz yine.
cok sevindim canim fshnin düsmesine onunda cok etkisi var biliyorsun zaten spermlere hadi hayirlisi insallah sonuc istediginiz gibi olur canim.
senin esinin sperm sayisi kac canim :17:kusura bakma böylede sordum.

inşallah canım.en çok 700 bini gördük canım.ama tedaviden sonra nasıl oldu bilmiyorum.1 ay sonra baktıracağız bakalım inşallah çokğalıp düzelmiştir keretalar:1::1:

Hoşgeldin canım yeniden... Bende erkekteki fsh ın etkisini bilmiyodum canım yaa bazen dr.lar atlayabiliyolar demekki. Düşmesine çok sevindim inşallah istenen değere ulaşır. Kilo da çok önemli evet. Bende pkos vardı kiloya bağlı 10 kilo verdim bende pkos kalmadı çok şükür adetlerimde düzeldi hatta yumurtlamalarımı bile biliyorum. İnşallah sende verirsin canım.

hamile kalmak icinmis ve
esimede

A canım yaa niye gülelim hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız. Bende bitkisel olarak deniyorum bakalım bu ay başladım. Bende süt maydonoz ve su kırkkilit otu buharına oturdum. Kanallara ii geliyomuş eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Canım sana da soruyum bu süt maydonoz buharında eğer etki ediyosa kanalları açıyosa akıntı oluyomuş sende oldu mu? Ben oturmaya başladığımın 2. günü çok açık pembe akıntım oldu 4. günü de böyle afedersin yumurta akından kıvamlı jölemsi kalıp gibi bi akıntım oldu. Acaba işe yaramış mıdır ki?

herseyın vaktı saatı vardır kızlar uzulmeyın,pozıtıf düsünün hıc ummadıgınız bır anda mutluluk haberlerı alabılırsınız......

rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasınn insallh olur rabbım ol dedıkten sonraaa

amin canim amin insallah Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmaz insallah

inşallah canım.en çok 700 bini gördük canım.ama tedaviden sonra nasıl oldu bilmiyorum.1 ay sonra baktıracağız bakalım inşallah çokğalıp düzelmiştir keretalar:1::1:

insallah canim cogalirda kurtulursun bu sorundan bizdede ayni dert var ama bizim 2,5-4milyon arasi inaniyorumki sizinki düzelir cünkü nedeni fsh sizde insallah hersey istedigin gibi olur.Rabbim size ve bizlerede en kisa zamanda bir bebek nasip eder insallah.

A canım yaa niye gülelim hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız. Bende bitkisel olarak deniyorum bakalım bu ay başladım. Bende süt maydonoz ve su kırkkilit otu buharına oturdum. Kanallara ii geliyomuş eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Canım sana da soruyum bu süt maydonoz buharında eğer etki ediyosa kanalları açıyosa akıntı oluyomuş sende oldu mu? Ben oturmaya başladığımın 2. günü çok açık pembe akıntım oldu 4. günü de böyle afedersin yumurta akından kıvamlı jölemsi kalıp gibi bi akıntım oldu. Acaba işe yaramış mıdır ki?

ya canim biliyorum gülmeyeceginizi zaten saka olsun diye yazmistim bizi bizden baska zaten kimseler anlamaz.
ya valla ben kanallarin acik olup olmadigini bilmiyorum ama ben iyi gelir diye yaptim ama bende normalde az bi akintim var zaten ama bunu yaptiktan sonrada degisen birsey olmadi mesela sogandada ayni seyi söylüyorlar ama bende hic birinde fazla akintim olmadi yani degisiklik görmedim.bence sende eger o sorun varsa anladigim kadariylan sende etki etmis canim cünkü normalde öyle olmasi gerekiyormus insallah acilmistir tüm kanallarin.yinede her ay yapicam bunu belki faydasi olur

canım ya 76 çok uzun gerçekten ama sennki düşükmüş o yüzden hormonlar vs işin içindeymiş ama ben direkt negatifi aldım 10,günde hatta.yani benim beta hcg 0.1 i geçmedi ki hiç.bugün kanamanın 27.günüydü.çok fazla geliyor bana ya.ne bileyim
bir de ben namazı bıraktım bu kanamalardan dolayı.güsul abdestli değilim diye ama bakıyorum da geçmiyor.napsam bilemedim kılamam ama di mi böyle? manevi ihityacım hat safhada su anda.namaz kılmak dua etmek istiyorum :(

canım ya 76 çok uzun gerçekten ama sennki düşükmüş o yüzden hormonlar vs işin içindeymiş ama ben direkt negatifi aldım 10,günde hatta.yani benim beta hcg 0.1 i geçmedi ki hiç.bugün kanamanın 27.günüydü.çok fazla geliyor bana ya.ne bileyim
bir de ben namazı bıraktım bu kanamalardan dolayı.güsul abdestli değilim diye ama bakıyorum da geçmiyor.napsam bilemedim kılamam ama di mi böyle? manevi ihityacım hat safhada su anda.namaz kılmak dua etmek istiyorum :(

Hımm düşük olmadı demek senin lalecim, dr.un normal diyosa telaş etme canım. Namazda 10 günden sonrası özür diye biliyorum canım yani boy abdesti alıp kılabilirsin bence ama istersen bi bilene ya da müftülüğü falan bi ara sor canım...

Edanurcum bende devam edicem bu süt buharına inşallah faydasını görürüz canım benimde akıntım olur ama yumurtlama zamanında yumurta akı gibi olur bu farklıydı umarım işe yaramıştır bakalım...

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:emir_bebek:KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :emir_bebek:

:nazar:41 MERYEM SURESi
:nazar:
OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]30
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

Back
X