Edanurcum Allah yardimciniz olsun! Uzulmemek elde degil se elinden gelen herseyi yaptin belki kendin deigin gibi hayirlisidir... Insallah biraz dinlendikten sonra insallah karar verirsiniz insallah bundan sonraki pozitif sonuc alirsiniz. Szide hersey normaldi degil mi? Bir probleminiz yoktu? Mutlaka olur gozuyle bakalim guvenelim insallah diyelim.... Simdi saagligina dikkat et! Kendi dusuncene giore ne eksik yapildi hangi testleri yaptirdin yada yaptirmadin kendi dusuncen nedir?
Yuyocum Insallah hic problemsiz Pozitif sonuc almayi Rabbim nasip eder!!! Duaciyiz! Ilaclarina dikkat et!
Hayalcim insallah hamilesindir! Dualarina AMIN AMIN AMIN Insallah guzel duygular! senden hangi testler yaptirdigini haberlerini bekliyoruz. Bu rahim olculeri ne demek normal ultrasyonla bakip soyliyorlar ya o mu acaba? Asagi yukari onu DR hemen soylemesi gerekir yoksa bu da baska bir sekilde bakilir mi tupleri cektirgigimiz FILM gibi....
Kizllar trup bebege baslayanlar insallah pozitif sonuc almayi Rabbim nasip eder! BCocuk isteyen herkeze Rabbim insallah gun gelir istedigimiz hayirli bebislerimizi nasip eder!
Kizlar blok bir-birimize yardimci olmak amaciyla yaziyoruz... Simdi mumkun olursa:
1) hangi testleri tahlilleri yaptirdiniz yada yaptirmayi dusunuyorsunuz?
2) hangi kurlere devam ediyorsunuz?
3) kacinci
tup bebek denemeniz sonuc nasil? mutlaka yasinizi belirte bilirmisiniz?
4) bir probleminiz varsa nedir? ilacla cozulebilir mI>
KIZlar ben 39 yasindayim 2-asilama 2-tup bebek sayisiz tedaviler neticesi kocaman SIFIR olunca sebebi TABII onca RABBIMIN istegi diyorum sonra gec basladim tup bebege ve bazi testleri yaptirmadan tup bebege girdim bunlar benim tarafimdan gidilen eksikliklerdir.
1) HLA /kariyotip ve bazi hormon testleri yaptirmaliyim
2) Suan Ozel hazirlanan bir bitkisel su iciyorum ve Aloe-Veranin suyu ve polen ari sutu/ sarimsalki kekik urunlarini kullaniyorum + 24 saatlik aclik oruclara baslamayi dusunuyorum
3) 2-asilama 2-tup bebek
4) Suan bir problemin yok ama yas dolayisiyla yumurta azalmasi var ve kalitesiz yumurtalar fazla oluyor bunlara karsi kurler uygulamaliyim.....
Hek kk bloklari okurken acaba benim gibi tedavi goren yas olarak ta ayni olan arkadaslar neler yapiyor biy umit var mi yoksa bosuna mi cabaliyorum diye surekli dusunuyorum....