tekrardan sevebilir miyim

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
29
2 yıllık ilişkimden yeni ayrıldım
benim hayalim aile kurmaktı şuan ortada kaldım bildiğiniz
bir daha sevebilir miyim aile kurabilir miyim
şuan evli olmak için neler vermezdim çocuklarımın olması için neler vermezdim

Merhaba ,
Allah sağlık versin bu en ufak dert.. inanın hayatınızın ask-i hic ummadığınız anda karşınıza çıkıyor ve ıhtimal veremediğiniz bir insanla kendinizi evli buluyorsunuz. Kendim dahil bunun o kadar çok örneğini.gordum ki! 6 yillik iliski yasadigim insan nisanlanma oncesi beni terketti 1 sene kendimi.dinledim ve sonra hayatımın aşkıyla tanıştım ve evlendim 5 sene oluyor. Siz de kendinize dinlenmek hazmetmek sizi hakeden insani hayaledip cagirmak icin zaman taniyin.

Yani seversin tabi ama bu psikolojiyle ve bakış açısıyla yanlış kişiyi severmişsin gibi duruyor

Kullanıcı isminizi ve resminizi neden böyle seçtiniz?
Tüm dünya paranoyak şuanda farkındaysanız, eldivele mi cevap yazalım şimdi size

Yani seversin tabi ama bu psikolojiyle ve bakış açısıyla yanlış kişiyi severmişsin gibi duruyor
peki ben bu psikolojiden nasıl kurtulacağım
hala kendimi eski sevgilime muhtaç gibi hissediyorum

peki ben bu psikolojiden nasıl kurtulacağım
hala kendimi eski sevgilime muhtaç gibi hissediyorum
Muhtaçlık değil alışkanlık
Her iki taraf aynı seviyede sevseydi ayrılık olmazdı
Sizi sevmeyen birini düşünmeyin
Ve evet seversiniz..
Yalnız isminizi değiştirseniz mi hiç hoş şeyler çağrıştırmıyor

Yavv korona haberlerinden daralmışim biraz burda takilayim dedim açtığım ilk konuda karşıma çıkan nick ve avatar

Konuna gelince canım. Ya daha 24'sun 24. Bir de demişsin ki şuan evli olmak çocuklu olmak için neler vermezdim. Ya mutsuz bir evlilikte hergunun kan ağlayan, çocuklarınla ve eşinle mutsuz bir evliliğin pençesinde olsaydın. Öncesinde lütfen herşeyin hayırlısını istemeyi bilelim. Sonrasında ise elimizdekilerle mutlu olmayı. Giden gitsin arkasından bir türkü söyler çay içer yolumuza bakarız. Valla ben de diyordum birdaha olmaz sevemem bal gibi de oluyor. Son olarak Sagopa'dan 24 sana gelsin.

nasıl degistiricem

24 yaş mı gerçekten o?

Biliyor musun, gençlikte herkesin dünyanın en büyük acısını yaşadığını, asla toparlanamayacağını sandığı bir dönem oluyor. Zamanla görüyorsun ki; öyle değilmiş. Gayet de hayatına devam ediyormuşsun. Biraz zamana ihtiyacın var sadece.

hemen dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…