tekrardan sevebilir miyim

Üzülmeyi bırakıp bugünü mutlu geçirmeye bakın, bir daha sevip sevmeyeceğiniz evlenip evlenmeyeceğiniz sonraki iş.

33 yaşinda bende artik hissiz ve kalpsizim. Bende sevemem diyorum artik ki kalbim sadece kan pompalaya yariyor. işin tuhafi bu durumdan memnunum

Daha çok gençsin. Şu yaşlarının tadını çıkar. Emin ol hayat Öyle bir şey ki. Nereden neyin geleceğini bilemezsin. Belki ayrılmanız hayrınadır? Belki o adam senin gerçek aşkı gerçek mutluluğu bulman da bir engeldi. Bilemezsin.. Her şey de bir hayır vardır prensibiyle yoluna devam et. Böylesi daha güzel kardeşim emin ol...

Ah ah insanoğlu nelere alışıyor neleri yapıyor seversiniz de aşkı dibine kadar görürsünüz merak etmeyin herşeyin zamanı var anı yaşa hayatın tadını çıkarın

Olmadiysa vardir bir hayir
Allah sana daha uygun goruyodur olmamasini
Evlenip belki kotu seyler yasayip yipranacak ayrilacaktin
Herseyde vardir bir hayir

Üstelik söylediğine göre tıp öğrencisi.
Ben yorum bile yapmayacağım konuy,Her gün mutlaka aynı konuyu açtığı için...öncekilere yazmıştım nasolsa

13 yıllık ilişkim bitti. Ihanetle hem de. Ilk 2 ay korkunç günler geçirdim . Boşandık falan. 6 ay geçti ve sanırım aşık oldum ben. Çok heyecanliyim. Geceleri uyuyamiyorumm sabah cok erken uyaniyorum. Içim kıpır kıpır

Ohooo çocuk bile yaparsın

Ben 7 senelik ilişkimden 8 aylık evliliğimden ayrılıyorum sizin yerinizde olmak için çooook şey verirdim, daha sadece 2 yıl olmuş olmasını, evliliğin bir travmaya dönüşmemiş olmasını...

sizin adınıza çok sevindim darısı başıma

Ben 7 senelik ilişkimden 8 aylık evliliğimden ayrılıyorum sizin yerinizde olmak için çooook şey verirdim, daha sadece 2 yıl olmuş olmasını, evliliğin bir travmaya dönüşmemiş olmasını...
Zaten mantıklı düşününce bu kişiyle evliliğimden asla mutlu olmayacağımı anlıyordum.

Bir ekleme yapmak istedim.Bugün ilk defa çok mutluyum bittiği için hatta rüyamda geleceğimde çok güzel şeyler olduğunu gördüm o yüzden içim huzurlu dolu. Sanırım ben unutabilirim her şeye yeniden başlayabilirim tekrardan sevebilirim Bunları uzun zamandır ilk defa hissediyorum

Ah ah 24 yaşında olsaydım evliliği hiç ama hiç düşünmezdim önünde çok güzel yııların var kıymetini bil
2 yıllık bir arkadaşlığın bitmesi tabiki de sizi üzücektir ama bu yeni başlangıçlara engel değil Kendinize biraz zaman tanıyın gerekirse acınızı yaşayın sonra hemen yenilenin daha çok yolun başındasınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…