Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

Bende Esen hanımla ilgili detayların hepsini şimdi okudum gerçekten çok etkileyici..
ALLAH ım onu evlatlarına bağışlasın, umarım çok iyidir, ondan haber almayı dört gözle bekleyenler arasındayım artık..
İnşaallah çok sağlıklı bir şekilde aramıza dönersin Esen Abla..

Sayfada görünce geldi sandım
o kadar sevindim ki tanımıyorum ama okudum..
Tüylerim diken diken olmuştu paylaşım yaptı sandım

KizlaryA haberi olan varmi bu bayandN insallah insallah iyilesmistir.aksini dusunmek istemiyorum.gorupte yazar insallah

konuyu görüp okuyunca tekrardan döndü düzeldi sandım Bir ara çok merak etmiştim böylede görünce sevinmiştim ne bileyim(

İnşallah sağlığı sıhhati yerindedir

bazı yerlere yazıyor ben ggörüyorum. hatta yenilerde kanserim diyen biri açmıştı ona yazmıştı.

bazı yerlere yazıyor ben ggörüyorum. hatta yenilerde kanserim diyen biri açmıştı ona yazmıştı.

Ama profiline baktigimda en son 2012 yilinda giris yapmis gozukuyor. Yani bu rumuzla 2012 den beri hicbirsey yazmamis. Nerde gordunuz acaba?

Hiç girmemesi kötü şeyler getiriyor akla.
Bilen birileri olsa...

Vefat demiş arkadaş ama nerde söylenmişti? :/

Rabbim sana sifa versin inşallah,seni cocuklarına bagislasin.. Dualarımız seninle daha iyi haberlerini alırız insallah canim

aynı kişi mi bilmiyorum ama sanki bu bayan vefat etmişti. geçen yılmıydı hatırlamıyorum bdv bir bayanla ilgili konu açılmıştı son durumu nedir diye , orada vefat ettiği söylenmişti hatta evini felan paylaşmış sanırım o konusunda da sonunda bu evin sahibi vefat etmiştir diye yazıyordu.
ama aynı bayan mı emin değilim...

evet sanırım bu kişi o vefat ettiği söylenen kişi ya.
sizinkide dertmi konusunun linkini paylaşmışlardı o konuda. bu konusunu okuduğumu hatırlıyorum.
ama ev ile ilgili bir konusu daha vardı evinin resimlerini paylaştığı ama o konusu yok bu yüzden çokda emin değilim..

Esen9 geldi sandım..haber de yok umarım hayattadır sıhhattedir off Evini paylaşan elizzsa idi, Allah rahmet eylesin

Hayır arkadaşım bu kişi o bayan değil. Evinin resimlerini paylaşan, bir kızı olan ve çok genç yaşta vefat eden bayan elizsa idi. Nickini yanlış yazmış olabilirim buna benzer bir şeydi.

Esen hanım hakkında kimsenin bir bilgisi yok diye biliyorum.

Esen9 geldi sandım..haber de yok umarım hayattadır sıhhattedir off Evini paylaşan elizzsa idi, Allah rahmet eylesin

ay öylemi özür dilerim karıştırdım ben o zaman tüh kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…