- 17 Ağustos 2023
- 915
- 344
- 23
- Konu Sahibi acelyali29
-
Merhabalar araştırılması mı bu kayıpların nedeni mesela size ve eşinize testler yapıldı mıKızlar benim bayagı bir sıkıntılarım oldu. Sebebi bulunamayan 2 düsük ardından bir kimyasal 2 de dıs gebelik. Kendiliğinden gebe kalamayanlarda tüp bebeğin gerçekten iyi sonuclar verdiğini biliyorum. Peki bu bendeki sebepler sonrası güzel haberler almıs olanlar var mı? Tüp bebek sureci cok zor yıpratıcı en iyi siz bilirsiniz. Bende bu yola gireceksem güzel bir seyler duyup umutla girmek istiyorum. Tecrübelerinizi dinlemek cok istiyorum. Lütfen yardımcı olun
Evet yapıldı malesef hiç bir sebep bulamadıkMerhabalar araştırılması mı bu kayıpların nedeni mesela size ve eşinize testler yapıldı mı
merhaba çok geçmiş olsun. rahim filmi çektirdiniz mi?Kızlar benim bayagı bir sıkıntılarım oldu. Sebebi bulunamayan 2 düsük ardından bir kimyasal 2 de dıs gebelik. Kendiliğinden gebe kalamayanlarda tüp bebeğin gerçekten iyi sonuclar verdiğini biliyorum. Peki bu bendeki sebepler sonrası güzel haberler almıs olanlar var mı? Tüp bebek sureci cok zor yıpratıcı en iyi siz bilirsiniz. Bende bu yola gireceksem güzel bir seyler duyup umutla girmek istiyorum. Tecrübelerinizi dinlemek cok istiyorum. Lütfen yardımcı olun
Merhabalar evet rahim filmi genetik testler pıhtılasma testleri embriyo kromozomu hepsine bakıldı. En son dıs gebelik yasadım simdi yine rahim filmi cektireceğimmerhaba çok geçmiş olsun. rahim filmi çektirdiniz mi?
Benim annem beni dogurduktan sonra 4 düşük yapıyor tabi fizyolojik be psikolojik olarak çok yıpranıyor ve vazgeçiyor spiral taktırıyor 5 ay sonra kardeşime hamile kalıp doğurdu doktor bile şok oldu spiralin yerinden oynamamış bile diye Rabbimin mucizeleri bitmez üzülme ama pgt Li tüp bebek yaptırman mantıklı bence kaçan daha rahat olurEvet yapıldı malesef hiç bir sebep bulamadık
Eşiniz sperm test verdi miMerhabalar evet rahim filmi genetik testler pıhtılasma testleri embriyo kromozomu hepsine bakıldı. En son dıs gebelik yasadım simdi yine rahim filmi cektireceğim
pgt li tüp bebek yaptırmanızı öneririmMerhabalar evet rahim filmi genetik testler pıhtılasma testleri embriyo kromozomu hepsine bakıldı. En son dıs gebelik yasadım simdi yine rahim filmi cektireceğim
Ahh ne güzel bir mucizeBenim annem beni dogurduktan sonra 4 düşük yapıyor tabi fizyolojik be psikolojik olarak çok yıpranıyor ve vazgeçiyor spiral taktırıyor 5 ay sonra kardeşime hamile kalıp doğurdu doktor bile şok oldu spiralin yerinden oynamamış bile diye Rabbimin mucizeleri bitmez üzülme ama pgt Li tüp bebek yaptırman mantıklı bence kaçan daha rahat olur
Morfoloji mi? Eğer o ise kolay gebe kaldığım için hiç bi doktor istemedi eğer sorun olsaydı hamilelik yasamazdın dediler. Sperm dna hasarı ise yine kimse istemedi ben buradan filan okudum film ile birlikte onu da yaptıralım diyoruzEşiniz sperm test verdi mi
Aslında bebeğin embriyosu normal cıkmasaydı diyecektik ki bebekte sorun vardı düşük olan embriyonun genetiği normal cıktıpgt li tüp bebek yaptırmanızı öneririm
Bir rahim filmi kaç defa çekilebilir. Bend yarın 5. Kez çekilcem her sene çekiliyorum saçma geliyor sürekli çekilmek inş bir zararı olmaz sonundaMerhabalar evet rahim filmi genetik testler pıhtılasma testleri embriyo kromozomu hepsine bakıldı. En son dıs gebelik yasadım simdi yine rahim filmi cektireceğim
Normalde bir film bir sene gecerli. Ama ben dış gebelik gecirdiğim için tekrar kontrol etmek istedilerBir rahim filmi kaç defa çekilebilir. Bend yarın 5. Kez çekilcem her sene çekiliyorum saçma geliyor sürekli çekilmek inş bir zararı olmaz sonunda
Ben altı senedir tüp bebek deniyorum her sene benden film istiyorlarNormalde bir film bir sene gecerli. Ama ben dış gebelik gecirdiğim için tekrar kontrol etmek istediler
Evet geçerliliği bir yıl cunku. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benimde 2 senedir düsükler dıs gebelikler coook zor bir süreçBen altı senedir tüp bebek deniyorum her sene benden film istiyorlar
Gersene rahim filmi de rahimde sorun yaratmaz mı ya. Sürekli rahme işlem mi yapılır. Saçma gibi ama el mahkum istiyorlar diye yapıyorlar. Ama bana bir doktor sürekli rahim filmi iyi değil rahme illa zararı olur dedi çok korkuyorumEvet geçerliliği bir yıl cunku. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benimde 2 senedir düsükler dıs gebelikler coook zor bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?