Tekrarlayan gebelik kaybı kimyasal gebelik

cegeci

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
70
18
8
30
Merhaba,

1,5 yıldır korunmuyoruz 3 kez kimyasal gebelik yaşadım. Tüm testlerim temiz hormon profilleri , kan pıhtılaşma testleri , hsg hepsi temiz. Psikolojim o kadar bozuldu ki artık normal bir gebelik yaşayacağıma dair umudum yok. Aşılama önerdiler ama ondan bile umudum yok ne yapacağım bilmiyorum çevremde kimsede bilmiyor eşimle ikimiz arasında ilerliyor bu süreç ailem bile bilmiyor çok yoruldum

öncelikle Allah yardımcınız olsun kayıplarınız içinee çok üzgünüm tekrarları yaşanmaz inşallah. Benimde 9 haftalık kalp durması sebebiyle bir kürtajım oldu ardından birde kimyasalım oldu. Kan pıhtılaşması problemim çıktı ve ilaç kullanmaya başladım hamileliktede iğne kullanacağım. Şunu söyleyeyim doktorum en azından hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz dedi gerisi diğer sorunları aşmakta. Aşılama kısmını ne yazık ki bilmiyorum ama çok fazla okudum burada bu şekilde gebelik yaşayan arkadaşları. Ayrıyeten en önemlisi bence stres biliyorum ne kadar ne desekte ne anlatılsada buna engel olamıyoruz ama inanıyorum ki rabbimin bir imtihanıdır. Doktor seçiminiz çok önemli iyi bir doktorla eğer zaten sorunda yoksa elbet bebeğiniz sizi bulacaktır

Geçmiş olsun canım seni kadar iyi anlıyorum ki benim içinde öyle bende dün itibariyle 2.kez kimyasal gebelik yaşadım bizde bir buçuk yıldır gebelik istiyoruz sadece pıhtılaşma testini yapmadım daha önce bir yaşadığım için gerek duymadık normal bunun arkasi sağlıklı olur denildi. Ama öyle olmadı o yüzden bende pıhtılaşma baktirmadim nerden randevu almak gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…