Tekstil dükkanı paranoyak yaptı

Bu hastalık boyutuna gelmiş bence ara tatili bile beklemeden özele gidin haftasonu. Böyle yapmaya devam ederseniz hem dükkan sahipleriyle sıkıntı yaşarsınız hem eşinizle. Hepimiz korkuyoruz ben şu an çok yüksek katlı bir binada oturuyorum ve bunu değiştirmeye çalışıyorum ama bunu her dakika düşünüp kendimi paralamıyorum ki depremi çok şiddetli yaşamama rağmen.

Evinizi satın dükkanda yatın. Bu sayede kolonlarla haşır neşir olursunuz. Aklınız kalmaz

Hanımefendi biraz ağır yazacağım ki sizin gibi başka varsa o da toparlansin diye
Eğer sizin ölüm saatiniz geldiyse bırakın kolonu her tarafı çelikten yapilmis yüzde yüz koruyucu bir kafeste bile siz ölürsünüz
Bilmiyorum müslüman misiniz
Allah'a inanıyor musunuz
Dinimizde elbette önlem almak var
Fakat sizinkisi bu da değil başka bir şey

Önlemimi alırım duamı ederim yatar mis gibi uyurum Allah'tan başka kim koruyabilir onun iradesi dışında yaprak kimildamaz

Bu takintiniz ne kadar anlamsız

Kolon kesmek öyle kolay bir iş değil, lütfen sakin olun, ben evin fayanslarını kırdırdım bütün bina duydu, kolon kesmeye kalksalar bütün bina sallanır ve herkes duyar zaten. Ayrıca atölye aktifken o kadar pisliği göze almak yerine başka dükkana taşınmayı tercih edeceklerdir diye düşünüyorum. Sakin olun lütfen

22 subatta diger konuyu acmissiniz. Yasadiginiz sehri ve adinizi bilsem yemin ederim meb’e sikayet ederim sizi. Cocuklarimiz kimlere emanet, bir de hala ara tatili bekliyorsunuz tedaviye baslamak icin. Ogrencilerinize, velilerine yazik degil mi? Evlerden irak

Korkunuzu anlayabiliyorum ama belediyeye başvurmuşsunuz, gelip bakmışlar sorun yokmuş. Kaldı ki adamlar da göstermiş. Şu zamanda cesaret de edemezler diye düşünüyorum. Korkmayın, sakin olun. Aklınızı meşgul edecek şeyler bulmaya çalışın, uzman desteği de alın lütfen.

Ve keşke, birilerinin iş kaybetmesine de neden olmasaydınız, üzüldüm o kişiye.

Öğretmen denebilir mi kendisine emin değilim. Öğretmenlikle ilgili bir bölüm okumamış. Meb’e bağlı da değil. Çocuk gelişimi mezunuymuş. Bir kreşte 2500 tlye çalışıyorum diye 4-5 ay önce konu açmış. Kreşteki diğer çalışanlar da lise mezunuymuş:

Ne yapsam şaşırdım..akıl verseniz bana ihtiyacım var

Elimde olmayan bir korku oluştu nedense hiç güvenmiyorum dükkandaki insanlara her şeyi yapabilecekler gibi ruhsatlımı çalışıyorlar ondan bile şüpheliyim o yüzden her şeyi yaparlar gibi geliyor

Binada kimse bulunmuyor genelde bi ara yapabilirler gibi geliyor aklıma

Binada kimse bulunmuyor genelde bi ara yapabilirler gibi geliyor aklıma
Neden yapsınlar peki? Niye eşeğin aklına karğuz kabuğu düşürüyorsun? Ya senden duyunca içlerine sinerse, nasılsa bunları attık başımızdan gösterdik bundan sonra rahat rahat yaparız, birdaha gelirlerse de daha kaç kere göstericez artık göstermiyoruz derlerse ve kesmiş olurlarsa? Zaten kimse olmuyormuş sabah kesseler gece de kimse yokken molozları atsalar sessizce?

Bence sen girişe çıkışa heryere kamera koydum 7/24 izle bak bakalım bir hareketlilik var mı? Bir sğre sonra polisleri de dahil edersin en ufak hareketlilikte kolon kesiyorlar diye

Tabi ki orası öyle Elhamdülillah ..
Ama istemsiz korku var işte

İşte istemsiz bir şekilde düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…