- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Evinizi satın dükkanda yatın. Bu sayede kolonlarla haşır neşir olursunuz. Aklınız kalmazArkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Bu ne demek anlamadımama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum
Konu sahibi de bilmiyor sjsjsjjwsBu ne demek anlamadım
Ya bizi başlarından atmak sonrasında rahat rahat kesmek için öncesinde çağırıp gösterdilerse demek istiyorBu ne demek anlamadım
Kolon kesmek öyle kolay bir iş değil, lütfen sakin olun, ben evin fayanslarını kırdırdım bütün bina duydu, kolon kesmeye kalksalar bütün bina sallanır ve herkes duyar zaten. Ayrıca atölye aktifken o kadar pisliği göze almak yerine başka dükkana taşınmayı tercih edeceklerdir diye düşünüyorum. Sakin olun lütfenArkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Kızlar son depremden sonra psikolojimiz bozuldu artık bizim bina 6 yıllık evimizi ilk alan biziz altımızda daire onun altında ise 3 katlı dükkan var bodrum katta var neyse evimize herkes sağlam diyor ama bi ara tadilat yaptılar o yüzden korkuyorum sürekli kontrol ediyorum adamlar artık sinirlendi giremezsiniz diye bizde belediyeye denetçileri çağırdık neyse dün kontrol edildi bugün görüşmeye gittim belediyeye sorun yok güç bir şekilde içiniz rahat olsun dedi ama hala korkuyorum şimdi yapmadılar sa bile yaparlar mı diye acaba nasıl anlarız Kızlar akıl verin
22 subatta diger konuyu acmissiniz. Yasadiginiz sehri ve adinizi bilsem yemin ederim meb’e sikayet ederim sizi. Cocuklarimiz kimlere emanet, bir de hala ara tatili bekliyorsunuz tedaviye baslamak icin. Ogrencilerinize, velilerine yazik degil mi? Evlerden irakArkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Öğretmen denebilir mi kendisine emin değilim. Öğretmenlikle ilgili bir bölüm okumamış. Meb’e bağlı da değil. Çocuk gelişimi mezunuymuş. Bir kreşte 2500 tlye çalışıyorum diye 4-5 ay önce konu açmış. Kreşteki diğer çalışanlar da lise mezunuymuş:22 subatta diger konuyu acmissiniz. Yasadiginiz sehri ve adinizi bilsem yemin ederim meb’e sikayet ederim sizi. Cocuklarimiz kimlere emanet, bir de hala ara tatili bekliyorsunuz tedaviye baslamak icin. Ogrencilerinize, velilerine yazik degil mi? Evlerden irak
niye yapsınlar hanımefendi herkes karaktersiz mi ?Zaten okuldada sürekli olarak aklımda bu konu ve binamız genelde öğretmen alt katımızda satıldı şuan boş yazın taşınacaklar yani iki ara bi derede yaparlar gibi geliyor
Yok artikÖğretmen denebilir mi kendisine emin değilim. Öğretmenlikle ilgili bir bölüm okumamış. Meb’e bağlı da değil. Çocuk gelişimi mezunuymuş. Bir kreşte 2500 tlye çalışıyorum diye 4-5 ay önce konu açmış. Kreşteki diğer çalışanlar da lise mezunuymuş:
Ne yapsam şaşırdım..akıl verseniz bana ihtiyacım var
Elimde olmayan bir korku oluştu nedense hiç güvenmiyorum dükkandaki insanlara her şeyi yapabilecekler gibi ruhsatlımı çalışıyorlar ondan bile şüpheliyim o yüzden her şeyi yaparlar gibi geliyorKorkunuzu anlayabiliyorum ama belediyeye başvurmuşsunuz, gelip bakmışlar sorun yokmuş. Kaldı ki adamlar da göstermiş. Şu zamanda cesaret de edemezler diye düşünüyorum. Korkmayın, sakin olun. Aklınızı meşgul edecek şeyler bulmaya çalışın, uzman desteği de alın lütfen.
Ve keşke, birilerinin iş kaybetmesine de neden olmasaydınız, üzüldüm o kişiye.
Binada kimse bulunmuyor genelde bi ara yapabilirler gibi geliyor aklımaKolon kesmek öyle kolay bir iş değil, lütfen sakin olun, ben evin fayanslarını kırdırdım bütün bina duydu, kolon kesmeye kalksalar bütün bina sallanır ve herkes duyar zaten. Ayrıca atölye aktifken o kadar pisliği göze almak yerine başka dükkana taşınmayı tercih edeceklerdir diye düşünüyorum. Sakin olun lütfen
Yapacak olsalar girmeden yaparlardı, bu saatten sonra hiç sanmıyorum, öyle kokay değil o işBinada kimse bulunmuyor genelde bi ara yapabilirler gibi geliyor aklıma
Neden yapsınlar peki? Niye eşeğin aklına karğuz kabuğu düşürüyorsun? Ya senden duyunca içlerine sinerse, nasılsa bunları attık başımızdan gösterdik bundan sonra rahat rahat yaparız, birdaha gelirlerse de daha kaç kere göstericez artık göstermiyoruz derlerse ve kesmiş olurlarsa? Zaten kimse olmuyormuş sabah kesseler gece de kimse yokken molozları atsalar sessizce?Binada kimse bulunmuyor genelde bi ara yapabilirler gibi geliyor aklıma
Tabi ki orası öyle Elhamdülillah ..Hanımefendi biraz ağır yazacağım ki sizin gibi başka varsa o da toparlansin diye
Eğer sizin ölüm saatiniz geldiyse bırakın kolonu her tarafı çelikten yapilmis yüzde yüz koruyucu bir kafeste bile siz ölürsünüz
Bilmiyorum müslüman misiniz
Allah'a inanıyor musunuz
Dinimizde elbette önlem almak var
Fakat sizinkisi bu da değil başka bir şey
Önlemimi alırım duamı ederim yatar mis gibi uyurum Allah'tan başka kim koruyabilir onun iradesi dışında yaprak kimildamaz
Bu takintiniz ne kadar anlamsız
İşte istemsiz bir şekilde düşünüyorumBu hastalık boyutuna gelmiş bence ara tatili bile beklemeden özele gidin haftasonu. Böyle yapmaya devam ederseniz hem dükkan sahipleriyle sıkıntı yaşarsınız hem eşinizle. Hepimiz korkuyoruz ben şu an çok yüksek katlı bir binada oturuyorum ve bunu değiştirmeye çalışıyorum ama bunu her dakika düşünüp kendimi paralamıyorum ki depremi çok şiddetli yaşamama rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?