Tektaş almamak için mi?

kusura bakmayında artık bu sitede dalga geçiyor insanlar
beraber kalma muhabbetinde insanlar size adam senden kira isteyebilir dediler
konuları açıp açıp adamı savunmanız aşırı çelişkili ve ironik
evleniceğiniz zaman konu açarsınız artık balayı biletimi almıyor
konularınız ya senaryo yada sizde ciddi sorunlar var bişileri ayırt etmekte zorlanıyorsunuz
cimri mi tutumlu mu diye konu açmışsınız adamla alakalı
cimriyle tutumlu arasındaki farkı bilmiyo musunuz mesela gerçekten
hak etmediğini düşündüğünüz bişeye para harcamamak tutumlu olmaktır
adam sizin biletinizi almak istemedi zamanında
şimdide tektaş almak istemiyor saçma sapan şeylerle üstünü örtmeye çalışmasın kimse
yemek yiyorsunuz adam size bi sonraki yemeği sen ısmarlarsın diyo mesela
şimdi tüm bunları koyun önünüze ve ben bi bileti, bi tektaşı, bi yemeği haketmiyor muyum diye sorgulayın
eski konularınızda adam sizin maaşınız üzerinden hesap kitap yapıyordu yav
Farkı biliyorum hangisi diye konu açmışım cimri nedir diye değilki😁😁
Hepsini biliyorum keşke tek tek yazıp yorulmasaydınız.
Olumlu tarafları da var hediye vs almasında sıkıntı yok bu sefer bir sonrakini sen ısmarlarsın demedi hepsini ödedi. Biletleri de aldı otel müze vs. Sen verirsin demedi. Bunlar yeni gelişmeler herhalde okumadınız. Ben de o yüzden zaten adamın bu tutumluluğuyla yapabileceğimi düşünüyorum. Sen gel burada herşey benden dedi ve gerçekten canı gönülden dedi bunu ve defalarca söyledi her konuşmamızda telefonda da söyledi masrafları hiç dert etme diye. Yani bunlara da layığım ve hoşuma da gidiyor napıcaz?

Olumlu tarafları da var hediye vs almasında sıkıntı yok bu sefer bir sonrakini sen ısmarlarsın demedi hepsini ödedi. Biletleri de aldı otel müze vs. Sen verirsin demedi. Bunlar yeni gelişmeler herhalde okumadınız. Ben de o yüzden zaten adamın bu tutumluluğuyla yapabileceğimi düşünüyorum. Sen gel burada herşey benden dedi ve gerçekten canı gönülden dedi bunu ve defalarca söyledi her konuşmamızda telefonda da söyledi masrafları hiç dert etme diye. Yani bunlara da layığım ve hoşuma da gidiyor napıcaz?
Siz sorunu anlamamışsınız ki sağlıklı bir ilişkide bunlar konuşulmaz bile. Defalarca burada herşey benden diyen birine garip garip bakarım ben . Acaba tersini duymayı mı umuyor da sürekli bunu dile getiriyor derim. Yani olumlu anlamda bile böyle bir konuşma olmaması gerekir. Size layık değil bu adam. Ama tabi siz bilirsiniz

Ben annenizle ilgili olan konuyu okudum ve annenizin bir turlu evlenemedin baskisindan dolayi ve yasiniz gectigi icin sadece sizinle evlenmek istedigi icin ne olursa olsun bu kisiyle evleneceginizi dusunuyorum. Umarim annenizin baskisindan kurtulmak icin yanlis bir karar vermiyorsunuzdur.

Siz sorunu anlamamışsınız ki sağlıklı bir ilişkide bunlar konuşulmaz bile. Defalarca burada herşey benden diyen birine garip garip bakarım ben . Acaba tersini duymayı mı umuyor da sürekli bunu dile getiriyor derim. Yani olumlu anlamda bile böyle bir konuşma olmaması gerekir. Size layık değil bu adam. Ama tabi siz bilirsiniz
Bence gayet güzeldi evlenirsek de değil gel dil öğren vs diye de diyor. Yani evlilikte de herşeyi erkek almak mı zorunda. Benim çevremdeki arkadaşlarımın hepsi ortak bütçe yapıyor. Herşeyi her zaman erkek ödediği nerede görülmüş.

Ben annenizle ilgili olan konuyu okudum ve annenizin bir turlu evlenemedin baskisindan dolayi ve yasiniz gectigi icin sadece sizinle evlenmek istedigi icin ne olursa olsun bu kisiyle evleneceginizi dusunuyorum. Umarim annenizin baskisindan kurtulmak icin yanlis bir karar vermiyorsunuzdur.
Ondan olsa şimdiye çoktan evlenmiştim baskı yeni değil ki.

Bence gayet güzeldi evlenirsek de değil gel dil öğren vs diye de diyor. Yani evlilikte de herşeyi erkek almak mı zorunda. Benim çevremdeki arkadaşlarımın hepsi ortak bütçe yapıyor. Herşeyi her zaman erkek ödediği nerede görülmüş.
Ha yurtdışındaydi bu adam doğru aman ya azcik cimriligini gözüm görmedi bak şimdi 😂 olmadı boşarsın 😛

cimri ile tutumlu arasındaki farkı bilen insan cimri midir tutumlu mudur bu kişi diye konu açmaz
size yazılanları anlayamıyor gibisiniz
hakkınızda hayırlısı

cimri ile tutumlu arasındaki farkı bilen insan cimri midir tutumlu mudur bu kişi diye konu açmaz
size yazılanları anlayamıyor gibisiniz
hakkınızda hayırlısı
Yorum almak için açtım canım istedi açtım kimseyi de ilgilendirmez konu başlığına yazdıklarım
Kalpten gelen güzel dilekleriniz için sağolun gerçekten.

Back
X