- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Kız polyannaBenim niyeyse ümidim var. Aaa buradaymış diyeceğiniz bir yerden çıkar inşallah. Belki çöp arabasında da personel fark etmiştir yırtılan poşetten. Olur mu olur
Benim böbreğimi atsalar yanlışlıkla bu kadar aramam herhalde yavValla istediğiniz şey imkansız ama bu umuda bi özenmedim değil yani
Tutturamayacağımı bile bile ÖSYM sonuçlarını ekranda mutlulukla beklemişliğim de var. LütfenKız polyanna
Benim yaşadığım yer beşiktaştaki bir site kadar diyebilirimİstanbul beşiktaş
Çöp poşetini nasıl tanıyacaksın? Mavi çöp poşeti değil hadi bim şok a101 migros poşeti olsun... Yüzlerce vardır, spesifik bir poşetiniz mi vardı?
Gucci filan olsa neyse...
Ben bulurdumHanimefendi velev ki sokağınızi toplayan arabayi henuz dokum alanına gitmeden yakaladiniz, hatta cok sanslisiniz sizin copten sonra da cop almadilar diyelim.
Yine de mumkun degil bulmaniz, kesinlikle degil.
İstanbuldan bahsediyor. Küçük bir belediye değil ki. Milyonlarca çöp toplanıyor.Direk gidip bosaltirlar ya, kac tane çöp arabası olabilir ki
Yeterli sayıdansa yeterli tur daha mantıklı
Görüşmeden bilemez
Geri dönüşüm de vardır hala alana mi dökülüyor tam hakim değilim
Kızlar aradım çöpler dökülmüş silivriye doğru yola çıkmış. İmkansız dedi
Ayy birde bunların içinde poklu tuvalet kağıtları pis kanli pedler var yani
Hanımefendi ulaşsanız bile şöyle bi yerde ne yüzüğü bulacaksınız? Dellendiniz herhalde. Arkadaşınız yüzüğü çıkarmasaymış yapacak bi şey yok, alsınlar yenisini
Yoldaymış daha belki arabayı yakalarsınız?Kızlar aradım çöpler dökülmüş silivriye doğru yola çıkmış. İmkansız dedi
İstanbuldan bahsediyor. Küçük bir belediye değil ki. Milyonlarca çöp toplanıyor.
Ayrıca geri dönüşüme gidecek olanlar ayrı poşetlerle ayrı araçlarla toplanır istanbulda. Gece vakti 9 da toplanan mutfak çöpüne ulaşamaz. İmkansız.
Ayçöremm tabiki imkansız bırak enişte düşünsün bitane daha tektaşcık alır belki nişanlısınaKızlar aradım çöpler dökülmüş silivriye doğru yola çıkmış. İmkansız dedi
Yoldaymış daha belki arabayı yakalarsınız?
Anaa Silivri'ye gidiyor demek. Aklıma şey geldi. Belki bir gün gübre diye toprağa karışır. Sonra içinden bitki geçer ve arkadaşınız bir gün manav alışverişi yaparken yüzüğünü gövdede bulur.Kızlar aradım çöpler dökülmüş silivriye doğru yola çıkmış. İmkansız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?