Tektaş pırlanta gitti çöpçülere nasıl ulaşılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanimefendi velev ki sokağınızi toplayan arabayi henuz dokum alanına gitmeden yakaladiniz, hatta cok sanslisiniz sizin copten sonra da cop almadilar diyelim.

Yine de mumkun degil bulmaniz, kesinlikle degil.

Unutacaksiniz o tektaşı, biz koca kalin alyansi tertemiz cimenlerin icinde bulamamistik, siz tektasi coplerin arasında bulma hayali kuruyorsunuz.

Kimbilir ne bulaştı dokunsanız bile anlamanız imkansız yüzük bu ortası dolmuştur

Hanimefendi velev ki sokağınızi toplayan arabayi henuz dokum alanına gitmeden yakaladiniz, hatta cok sanslisiniz sizin copten sonra da cop almadilar diyelim.

Yine de mumkun degil bulmaniz, kesinlikle degil.
Ben bulurdum inadım da var. Bir mandal, iki katlı eldiven ve önlük iş görür. İnşallah başıma gelmez Yüzde 99 yaparım çünkü.

Beşiktaş diyorsunuz bakın Beşiktaş, bugün cumartesi. İstanbulun gece hareketliliği en çok olan ilçelerinden biri. Bir düşünün toplanan çöpleri, çöp arabası sayısını. Çöp arabalarının içine atıldığında daha tanınmaz hale geliyor çöp poşetleri falan. Bulmanız mümkün değil kendinizi boşuna heba ediyorsunuz.

Direk gidip bosaltirlar ya, kac tane çöp arabası olabilir ki
Yeterli sayıdansa yeterli tur daha mantıklı
Görüşmeden bilemez
Geri dönüşüm de vardır hala alana mi dökülüyor tam hakim değilim
İstanbuldan bahsediyor. Küçük bir belediye değil ki. Milyonlarca çöp toplanıyor.

Ayrıca geri dönüşüme gidecek olanlar ayrı poşetlerle ayrı araçlarla toplanır istanbulda. Gece vakti 9 da toplanan mutfak çöpüne ulaşamaz. İmkansız.

Kızlar aradım çöpler dökülmüş silivriye doğru yola çıkmış. İmkansız dedi

Gecmis olsun eski ben olsa üzülürdüm ama şu an asla. Hayat bu kdr kısa ve anlamsız değil maddi birseye üzülecek kdr kısa hiç değil
Üzülün ama abartmayın bence

Hanımefendi ulaşsanız bile şöyle bi yerde ne yüzüğü bulacaksınız? Dellendiniz herhalde. Arkadaşınız yüzüğü çıkarmasaymış yapacak bi şey yok, alsınlar yenisini
Ayy birde bunların içinde poklu tuvalet kağıtları pis kanli pedler var yani

Yok ben ztn ulasilamayacagini düşünüyorum öyle cevap almış o süregelen bir diyalogdu

Kızlar aradım çöpler dökülmüş silivriye doğru yola çıkmış. İmkansız dedi
Anaa Silivri'ye gidiyor demek. Aklıma şey geldi. Belki bir gün gübre diye toprağa karışır. Sonra içinden bitki geçer ve arkadaşınız bir gün manav alışverişi yaparken yüzüğünü gövdede bulur.

Şunun gibi;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…