- Konu Sahibi cottonsugar
-
aynen öle suan varya o kadar kötü yorumlar geldi ki yemin ediyorum calıstıgım masada aglıcammmmmmm:2::2:
çok üstüme geldiniz sağolun zaten kolaymı anneyle onun arasında kalmak ya kimse beni anlamıyoı yaaaaaaaaa
:)) insanların yadırgaması bence sizi ilgilendirmesin arkadaşım, o yuvada yaşayacak olan bizleriz, yeri geliyor zorlanıyoruz tabii bizde, uygun olanını arıyoruz arada bir bunalıp sarıyoruz birbirimize:)ama bizim daralmalarımız bile 2 dakika sonra birbirimize bakıyoruz gülme tutuyor sarılıp, koklaşıyoruz herşeyi yapıarız biz zamanla diye..Hiççç takmayın onu,şunu bunu elalemi herkes kendi işine baksın..
Hem mücadele ile yapılan herşey daha kıymetli oluyor..Mutluluklar dilerim size..
ya arkadaslar ne biçim seydir bu ya bıraksın nasıl biliyorsa yapsın bu nedir yaaaaa senide nasıl biliyorsa öle yapsın acaba onun bana yaptıklarını biliyormusun bazenn de ona beni çok gerio aman nese siz tektası bilin ben sucluyum ok
ya arkadaslar ne biçim seydir bu ya bıraksın nasıl biliyorsa yapsın bu nedir yaaaaa senide nasıl biliyorsa öle yapsın acaba onun bana yaptıklarını biliyormusun bazenn de ona beni çok gerio aman nese siz tektası bilin ben sucluyum ok
tecrübbeli annem sevgi karın doyurmuyor evlen görürüm dönüp bana gelmeni istemem yavrumsun gözün kör diyo onu isteme bunu isteme bak bana diyorr neler cektim diooda haklı
bak şekerim yeri geldiğinde sen anneni babanı susturmazsan yeri geldiğinde o annesini babasını susturmazsa
bu iş yü-rü-mez....o annesini susturmasa sne yarın evlenınce gellip kayınvalıdem evime alacagım herseye
karısıyo vs die burada sayfa sayfa yazı yazarsın ama hiç hatırlamzsın senın annenın yanı sevgılının kayınvalıdesının
zorla aldırdıkalrını hiiiiç hatırlamazsınn
bu ıkınızın hayatı baskalarının karar vermeınse ıızn vermeyınn....o kısmetler geldiğinde naısl
kararlı davranıp burun cevırdıysenız aşkısınızın arkasında durduysanız sımdıde sevgılınle aldıgınız
kararalrın arkasında durun onu anlamaya calısın bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
şu "elalem ne der"lerden kurtulamadığımız sürece daha çooooooook mutsuz oluruz biz.
ailenin karşısına geçip "tektaş tan daha önemli ihtiyaçlarımız var. evimizi eşyalarımızı alıyoruz" demek bu kadar mı zor?
hadi sen gençsin, gözün var hevesin var diyelim, annen ya da diğer büyüklerin bunu anlayamayacak olgunlukta mı?
üstüme geliyorsunuz diye kızıyorsun ama doğru olup olmadığını anlamak için topic açmadın mı sen güzel kardeşim? bak herkes ne güzel yol gösteriyor sana.
alırsınız kuyumcudan bir tane tek taş olmayan tektaş. ille sertifikasını sormayacak ya sana ailen. çok da sorarlarsa üstte yazdığım cevabı verirsin.
he illa olmaz diyorsan, o zaman bence sen durumu daha iyi olan, ailenin ve senin beklentilerini daha çok karşılayabilecek biriyle evlilik yap.
çünkü bugün tektaş da bu kadar ters düşüyorsanız, yarın evlendiğinizde beklentileriniz farklı olduğundan çok daha fazla sorun yaşarsınız.
canım annemle en son kadir gecewsnde kavga ettim vermem diyor sürüncegini bile bile veremem evde kal dio ya siz benim psikolojimi bilmiyorsnz sadece be alsn isemityorm kadın nuh dio peygameber demio ya ben cektim sen cemkiceksin inş. göz göre göre dio ya
ya ailem demicekmi kuyumcu seyinde calısıyor ama bir tektas takamadı uyguna demezmi yaa benim annem teyzem abim vs.derrrrr
bende diyorum nolcak ki ya bin liradan mı batıcak yaaaaa çok değerli amaa
canım annemle en son kadir gecewsnde kavga ettim vermem diyor sürüncegini bile bile veremem evde kal dio ya siz benim psikolojimi bilmiyorsnz sadece be alsn isemityorm kadın nuh dio peygameber demio ya ben cektim sen cemkiceksin inş. göz göre göre dio ya
çocuk ev bile alıyor, eşyaları alıyor... anneniz ne sürünmesinden bahsediyor? holding patronu damat falan mı hayal ediyordu? herkesin evladı kendine göre kıymetli, tamam ama pırlanta set alırdın diye sürünmeyeceğinizi düşünüyorsa annen, çok üzgünüm ama kendisi dünyadan bir haber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?