tektaş,sevgilim ve ben :(

aynen öle suan varya o kadar kötü yorumlar geldi ki yemin ediyorum calıstıgım masada aglıcammmmmmm:2::2:

Canım eğer annemler ne der fln diyorsan git takıcılarda bi sürü gerçeğinden ayırt edilmeyecek tek taşlar var. Al tak sevgiline de söyle durum böyle böyle diye. Hem annenlerin gönlü razı olur. Hem sevgilinin içi rahat eder.

şu "elalem ne der"lerden kurtulamadığımız sürece daha çooooooook mutsuz oluruz biz.
ailenin karşısına geçip "tektaş tan daha önemli ihtiyaçlarımız var. evimizi eşyalarımızı alıyoruz" demek bu kadar mı zor?
hadi sen gençsin, gözün var hevesin var diyelim, annen ya da diğer büyüklerin bunu anlayamayacak olgunlukta mı?
üstüme geliyorsunuz diye kızıyorsun ama doğru olup olmadığını anlamak için topic açmadın mı sen güzel kardeşim? bak herkes ne güzel yol gösteriyor sana.

alırsınız kuyumcudan bir tane tek taş olmayan tektaş. ille sertifikasını sormayacak ya sana ailen. çok da sorarlarsa üstte yazdığım cevabı verirsin.
he illa olmaz diyorsan, o zaman bence sen durumu daha iyi olan, ailenin ve senin beklentilerini daha çok karşılayabilecek biriyle evlilik yap.
çünkü bugün tektaş da bu kadar ters düşüyorsanız, yarın evlendiğinizde beklentileriniz farklı olduğundan çok daha fazla sorun yaşarsınız.

Son düzenleme:
çok üstüme geldiniz sağolun zaten kolaymı anneyle onun arasında kalmak ya kimse beni anlamıyoı yaaaaaaaaa

bak şekerim yeri geldiğinde sen anneni babanı susturmazsan yeri geldiğinde o annesini babasını susturmazsa
bu iş yü-rü-mez....o annesini susturmasa sne yarın evlenınce gellip kayınvalıdem evime alacagım herseye
karısıyo vs die burada sayfa sayfa yazı yazarsın ama hiç hatırlamzsın senın annenın yanı sevgılının kayınvalıdesının
zorla aldırdıkalrını hiiiiç hatırlamazsınn

bu ıkınızın hayatı baskalarının karar vermeınse ıızn vermeyınn....o kısmetler geldiğinde naısl
kararlı davranıp burun cevırdıysenız aşkısınızın arkasında durduysanız sımdıde sevgılınle aldıgınız
kararalrın arkasında durun onu anlamaya calısın bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Tektaşım en son banyodaki makyaj malzemesi kutusundaydı, şimdi nerde onu bile bilmem.
Yüzük yerine bir evim olmasını tercih ederdim.

Duruşunuzu ve kararınızı netleştirin bence."O ne der, bu ne der?, Elalem laf eder" diye istiyorsanız o "elalem" hiç susmayacak."Bilmemkimin kocası hanımına araba almış, yeni x marka bulaşık makinesi almış, 5 yıldızlı x otele tatile gitmişler, çocukları olmuş, yazlıkları olmuş, çocuğu Odtü'yü kazanmış" dediklerinde laf olmasın diye siz de bu konuyu sorun haline getirebilirsiniz.Böylelikle de ilişki yıpranır.

Ha onca masrafa giriyor, 1000 liraya da yüzük alsa ölmezki diyebilirsiniz, tercih sizin ama evliliğin ilk yılı biraz masraflı oluyor ve 1000 lira bile borcum az olsaydı denilen anlar oluyor.

Bazı şeylerin ileriki zamanlarda telafisi oluyor.Takı, daha güzel eşyalar falan filan gibi.Bunu da düşünebilirsiniz.Misal "gelinlik" olsaydı mevzu, birkez oluyor diye ısrar etmeniz makul karşılanırdı ama tektaş, evliliğin ilk yıl dönümünde, doğumgününde ya da sevgililer gününde de alınabilir diye düşünüyorum.

bizdedargın kalamyız suan ona trip bile yapmadm aramız cok iyi
hay agzına saglık Allahım senide mutlu etsin hepimizi

sen ona çektiriyorsun, o sana çektiriyor. ilişki madem çoktan çatışmaya döndü, o zaman neden evleniyorsunuz? birbirinizi mutsuz etmek için mi?

burdaki herkes siz ne anlatırsanız onu bilir sadece tek taş derseniz yanlış anlaşılmanız olağandır. başka sorunlarda varsa onuda anlatırsanız daha yapıcı yorumlar alabilrsiniz. tek sorun tek taşsa yüzük alırsınız ailene tek taş dersin nasıl ispat edicekler olmadığını. ben yeni sözlendim. benimde ailem başta istemeyenlerden ama ben her sorunda sözlümü savundum doğumgünümde hediye bile alma kenara para koy dedim bırak tek taşı. bir aile bir yuva bir hayat kuracaksan paylaşmayı anlayışlı olmayı olanla yetinmeyi biliceksin. hep daha fazla dersen mutsuz olursun...

üzülme

herkesin bir hayali var işte bende çok istemiştim tek taş he bide yanına sıra taş olmadı gerçi birşey dememiştim eşime alalım felan die ama
evlendik 9 sene bitti hala alamadık.... evet taşla felan mutluluk olmuyo mutsuz olduktan sonra olsa ne olmasa ne ......işte insanız hepimizin istekleri hayalleri oluyo ben hala kuyumcu vitrinlerinin canımına burnumu yapıştırır bakarım :78::78::78:

Son düzenleme:
tecrübbeli annem sevgi karın doyurmuyor evlen görürüm dönüp bana gelmeni istemem yavrumsun gözün kör diyo onu isteme bunu isteme bak bana diyorr neler cektim dio oda haklı

Bence annen burda nasıl haklı olurdu biliyo musun?
sevgilinin eevi olmaz işi olmaz serserinin teki olur hah o zaman sevgi karın doyurmuyor dersin.
Ha annenin istediği gibi tek taş aldırsan borç içinde kıvranırken neyle karnınız doyucakmış?
Cidden ben filmlerde olur sanırdım böyle kızını şunuda aldır bunuda aldır diyen anne.
hani hayat bilgisi dizisinde sevda hanımın annesi pakize var ya..o gibi..
annen tek taşı olmadığı için mi çekmiş çile?
anlamadım yani?
çocuk zaten sorumluluk sahibi?
yoksa annen şöyle zengin mi zengin biriyle evlen bizede faydası olur diye mi düşündü ki?
anlamadım..

Ay hayır bi de tek taşı yatırım niyetine de alamazsın, yarın bi gün satsan yok pahasına giden bi takı.
Altın olsa anlicam da...
Yani ailelerin, kızların bu tek taş ısrarını ben anlamadım gitti, gayet sembolik bir şeye neden bu kadar değer verilir, önemsenir ki?
Neyi ispat ediyosun yani hakkaten anlayamıyorum :26:

canım annemle en son kadir gecewsnde kavga ettim vermem diyor sürüncegini bile bile veremem evde kal dio ya siz benim psikolojimi bilmiyorsnz sadece be alsn isemityorm kadın nuh dio peygameber demio ya ben cektim sen cemkiceksin inş. göz göre göre dio ya

canımm biz nerden bilebiliriz ki sana yapılanları..Anlattığın kadarına yorum yapabiliriz..Sen pırlanta istiyormusun ? istiyorsun sende..Alabilcek durumu var mı ...yOK..ee ozaman çözümü ne...ne yani çalcakmı bu adam napıcak...Ben sana kızmıyorum kendi adıma..Şükretmek lazım...Olsa ne olmasa ne.Mazallah pırlantası falan düşerse annen napar acaba merak ettim Sıkma guzel canını böyle maddi şeyler için tatlımmmm

vallahı hersey tektas değil bazen bana okadar saygısızlasıyorkii nie onu dinlemıyormusum vs.şimdiden die vs.ani sinirlenir vs.ben gurumu ayaklar altına alıp sustum hep küfür etmeye basladı ailesine bisey diyemıyor benden cıkarıyor ben hep cektim diyor ama sen beni dinliceksin diyor ya hadi diyorum düzelir bazen bana saygılı olsn ters davranmasn ben bişey istemıyrorum diorum valla yaa

valla tuhaf bır olay!! nişanlıyken yerı geldı ben annemi susturdum gunlerce konusmadı benımle ama o zaman öyle yapmasaydım şimdi mutlu olamazdım.......tmm alsın tek taş alsın annen nerden bılecek gercek mı sahte mı dıye ayırt bıle edılemıyor kiiiiii gercegıyle 300 tl bişey tektasların fıyatları tabı annenız gıdıp kuyumcuya sordururmu bılmem hanı bunu da yapıyorsa yuh derım Allahta sıze yardım etsın derım.........

çocuk ev bile alıyor, eşyaları alıyor... anneniz ne sürünmesinden bahsediyor? holding patronu damat falan mı hayal ediyordu? herkesin evladı kendine göre kıymetli, tamam ama pırlanta set alırdın diye sürünmeyeceğinizi düşünüyorsa annen, çok üzgünüm ama kendisi dünyadan bir haber...

ya ailem demicekmi kuyumcu seyinde calısıyor ama bir tektas takamadı uyguna demezmi yaa benim annem teyzem abim vs.derrrrr
bende diyorum nolcak ki ya bin liradan mı batıcak yaaaaa çok değerli amaa

kuyumcu Seyinde calisiyor da oranin sahibi mi nisanlin??

teyzene abine ne canim, hadi annen bir nebze karisti diyelim

nasil zihniyette bir ayledir anlamadim

dünyada krizin oldugu altin fiyatlarinin tavan yaptigi bir zaman da yasiyoruz cocuk sen ev kirasi ödeme diye ev aliyor ve hala tutturmussun tektas da tektas

tektasini kendin al kendin tak

annen tektasla mi evlenmis ki nisanlina da dayatiyor alsin diye, ayagini yorganina göre uzatmak diye bir tabir vardir bilmem bilirmisiniz??

o cocuga da simdiden kocamaan sabir diliyorum Allahtan

hayret bisi yaa

.

şimdi sen şunu bir açıklasana güzel kardeşim.
ailen tektaş almadığı için mi vermem diyor?
maddi durumu çok iyi değil diye mi?

çocuk ev alıyormuş işte ne güzel kira derdiniz olmayacak.
bu ülkede ev almak ne kadar önemli farkındasınız değil mi?

ben çektim sen çekme demesi normal tamam her anne-baba çocukları için en iyisini ister.
ama bahsedilen teş taş yahu tektaş...

3000 liraya al , yarı fiyatına satabilirsen öp de cebine koy.

ille yatırımsa ev alınıyor işte.
yok ben anlamadım sanırım...

yoo hep devlet memuru istedi ya işten cıksa taksitleri kim ödücek diyorr maas yetmıyor diyro sen takside versen evi kim geçindircek diyorr diyorda diyor ömrüm tükendi zaten tü ken diiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…