tektaş,sevgilim ve ben :(

Çoğu arkadas kafaya takılacak bir şey değil diyor ama benim içime otururdu herhalde canım yaaa... Ama tabi illa al diye de baskı yapamazsın.Sessiz kalmak en iyisi..

canım ben tektaşa bayılan biriydim evlenmeden önce halada öyle gerçi olacaksa pırlanta olsun istiyordum eşim alamayacağını söyledi daha sonra alırız dedi sözde normal bir yüzük aldık nişanlanalı 1 yıl evleneli 5.5 ay oldu o yüzügünde 5 defa taşı düştü artık takamıyorum sadece alyansım var taktığım tektaşım yok ama mutluyum önemli olan bu bence takma kafana sonra alırsın durum düzelince bide yanına tamtur alırsın

Son düzenleme:

ya birde eşin simdi kapanmanı istese ne dersin??

Tek taş için mi üzülüyorsunuz yoksa eşinizin bu kadar çalışıp hepsini nasıl yetiştirir derdine düştüğü için mi üzülüyorsunuz ? Dilerim ikinci şıktır şayet değilse şimdiden mustakbel eşinizi düşünmediğiniz apaçık belli ileride eşiniz geçim derdine düşerken siz gösterişli eşyaların derdine düşceksiniz.. Baştan sona sorun yaşarsınız bence o teklifi kabul etmeyin.. Tek taş olmadan teklif olmaz zaten Allah beterınden saklasın

Son düzenleme:
daha uygun fiyatlarda da var onlara bakin isterseniz, önemli olan mutlu olmanz.. mal ve esya ile mutluluk olmaz

hay ağzına sağlık.
Bende tek taş takıyorum fakat pırlanta değil, hiçte gocunmadım kim ne der diye de düşünmedim.
Kime ne yahu... Siz o borçları öderken o kimselerin haberi olacak mı??
Erkek arkadaşınız çok mantıklı bana göre, 70.000 e ev aldı 71.000 olsa ne olur demişsiniz bu mantıkla giderseniz çok sıkıntı çekersiniz. Bak ne güzel adam evini almış, eşyayı düğünü düşünüyor biraz destek olmaya baksanız daha doğru olur.
Yapmayın Allah aşkına, makul ve mantıklı olun.
Sağlıkla, huzurla yuvanızı kurun inşallah.

benim bi arkadaşım mal mülk para ,tektaş, mücevher, ev havada uçuştu, iki tarafta varlıklı, cok iyi semtlerde her ikisinin adına evler , kendilerine aldıkları ev, ailelerine ait ev vs vs vs.
2 gün sonrada nikah ve akşama yemekleri var
ne mi oldu..ayrılmak üzereler..çocuk istemiyorum diyor ,vicdan yapıyor ,çok üzgün ama bu akşam dananın kuyrugu kopacak,ayrılabilirler ya da büyük bir hata yaparak evlenebilirde..Mutluluk maddiyatta olsaydı, zenginler aşktan ölürlerdi

benim de tektaşım sahte taşlı
ama benim için en değerli takım o
ilk bana verdiği şey evlenme teklif ettiği yüzük
pırlanta olmuş olmamış ne farkeder

ay evlenirken de set şöle olsun böle olsun kasıyon
evlendiğimden beri setin yüzünü görmedim 2 yıl geçti
ne gereksiz bişeymiş meğer

Allah aşkına ya pırlanta olmasa tektaşınız olmuyo mu yani mutluluk pırlanta mı demek ya niye üzüyosun sevgilini bu konuda elinden gelse yapardı zaten böyle şeyleride sorun ediyosunuz ya yani benim için önemli olan kalbi pırlanta olsun beni sevsin yeter acaba ben mi çok tok gözlüyüm anlayamadım yani:44:

Son düzenleme:

bende öyle düşünüyorumda annem gözün gör sevgi karın doyurmuyor diyorrrr ay ben kimseye derdimi anlatamıyorum yaaaaaaaaa:84::84:

mücevher mülk kat yat istemedimki teklif ederken hep hayal ederdım ıstedgım seydı buydu ama alamıcagını soyledı ve bıttı ama annemmmm ahhhhh ben yandım yaaaaaa offfff off hep ben arada kalıyorum kimseye bisey olmuyorrrrrrrrr

Ne yapacaksınız tektaşı..Zordaysanız hele, yüzük karın doyurmuyor şekerim.. Aynı şekilde erkek kardeşiniz aynı durumda olsa sırf sevgilisi istedi diye tek taş için ısrar etse ne yapardınız..??????? !!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…