- 6 Temmuz 2011
- 482
- 4
- 66
- Konu Sahibi cottonsugar
-
Çoğu arkadas kafaya takılacak bir şey değil diyor ama benim içime otururdu herhalde canım yaaa... Ama tabi illa al diye de baskı yapamazsın.Sessiz kalmak en iyisi..
evlendikten sonra ne anlamı kalır ki:26:
canım ben tektaşa bayılan biriydim evlenmeden önce halada öyle gerçi olacaksa pırlanta olsun istiyordum eşim alamayacağını söyledi daha sonra alırız dedi sözde normal bir yüzük aldık nişanlanalı 1 yıl evleneli 5.5 ay oldu o yüzügünde 5 defa taşı düştü artık takamıyorum sadece alyansım var taktığım tektaşım yok ama mutluyum önemli olan bu bence takma kafana sonra alırsın durum düzelince bide yanına tamtur alırsın
arkadaşlar tam 752 günlük ilişkim var yani 3.yılımıza girdik sevgilim 2-3aya kalmaz teklif edicem diyor,bende bişey demiyorum.
Ama su tektas konusu acıldı hele o pırlanta tektası takta cevabımı düşünürüm die şakalşarken ben pırlanta almam dedi ve kuyumcu atölyesinde çalısıyor.
ben yeni ev borcuna girdim onun taksidini ver ,yol yemek cebimde para kalmıyor mesailere kalcamki düğünü ev esyalarnı alabileyim diyor sen benden bide takı ıstıyorsun diyor birde tektas pırlanta ıstıyor alamam alamaaaaam dedııı dün ben nasıl yapcagımı düşünüyorum sana bak dedii
düze çıktıgımızda evlendikten sonra alırım dio offff ya
siz olsaydınız ne yapardınız?
cottonsugar özel mesaj atamıyorum maalesef şu anda
birşey sorcam dün burda bir arkadas bana site önermişti onu suan göremiyorum nedendir sence??????
nişanlınız "battı balık yan gider" mantığıyla düşünmediği için sevinmelisiniz bence. Kuyumcuda çalışıyor da kuyumcunun sahibi mi? Siz şakayla karışık sordunuz, o da cevabını verdi ki çok da mantıklı. bunun daha nesini takıyorsunuz?
Üstünüze alınmayın ama insanları anlamıyorum bu konuda. Evlenirken " ben şunu isterim, ben bunu isterim, elalem ne der, onu bile almadı"... ticaret ilişkisi mi kuruyorsunuz yuva mı? böyle şeyler hediye olarak alınınca güzel üstelik. Ben istedikten sonra alınan tektaşı 5 taşı ne yapayım ben...o zaman gider kendim alırım
daha uygun fiyatlarda da var onlara bakin isterseniz, önemli olan mutlu olmanz.. mal ve esya ile mutluluk olmaz
Allah aşkına ya pırlanta olmasa tektaşınız olmuyo mu yani mutluluk pırlanta mı demek ya niye üzüyosun sevgilini bu konuda elinden gelse yapardı zaten böyle şeyleride sorun ediyosunuz ya yani benim için önemli olan kalbi pırlanta olsun beni sevsin yeter acaba ben mi çok tok gözlüyüm anlayamadım yani:44:
benim bi arkadaşım mal mülk para ,tektaş, mücevher, ev havada uçuştu, iki tarafta varlıklı, cok iyi semtlerde her ikisinin adına evler , kendilerine aldıkları ev, ailelerine ait ev vs vs vs.
2 gün sonrada nikah ve akşama yemekleri var
ne mi oldu..ayrılmak üzereler..çocuk istemiyorum diyor ,vicdan yapıyor ,çok üzgün ama bu akşam dananın kuyrugu kopacak,ayrılabilirler ya da büyük bir hata yaparak evlenebilirde..Mutluluk maddiyatta olsaydı, zenginler aşktan ölürlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?