- Konu Sahibi cottonsugar
-
kolayı var, aile havuzu tutacaksın orada paşalar gibi yüzeceksin kocacıgınla... bu kadar.. bunu tatmak istersen elbet yolu var...
ha bu arada cook afedrsin ama annenin "sen yetimsin demi,senin ailen yk demi" demesine sinir oldum...
ne demek bu yaa, bu adam yan gelip yatsa sana bi eften püften bi yüzük alsa, ev işine hiç girmese, eşyaları hiç umursamasa bu lafı anlarım da,annen cok haksızlık yapmıyo mu sence? peki annen böyle deyince "anne o da sunu bunu yaptı" vs diye savunmuyo musun ki bu adamı sen?
yok yok ona örnek olsun diye birazda yazıyorum cottonsugar a :) zaten onun konusunada yetişiyorum merak etme. çok zor burdan net yorum yapmak işin içinde değiliz aile yapılarını ,kişilik yapılarını , kültürlerini bilmiyoruz,nişanlısı hakaret etmiş ama belki melek gibi çocuk belki çıldırdıgı bi ana denk geldi belki ilk ve son kez yaptı,bilemiyoruz ki..
yapıcak tabı erkek o diyo üstüne düşenei yapacak biz nasıl yapacaksak senmi ev alcan ona dio
ya oda annem ya kıyamıyorum ama cok sert davranıyorum agladı gecen ya
hiçte melek deıl normal ama bazen coook kırıyoo benim sözüm gecer diooooo
ben illa alıcak deseydim ayrılırdım sadece almam dedi bende kırıldm ama suan aramız cok iyi
bne trip yapmıyorum ama ailem kuyumcuda bişey ayarlıyamamısmı ws der yni derrrrrr ya bunun için cok cevap verincede senin ailen yok tabi yetimsin dimi diyor annem
ya ne bilim ben tatile onla gitmek istiyorum kapannca sen kadnlarla gircen dio istemiyorum sadece bunu kapanırım ama ben onla yüzmek isterim(
hayırlısı olsun diye dua et cnm mutlu olda tek taş evlendikten sonrada alınır anlayış göster sıkma tektaş diye tutturma
cimri adamla evlenmek akıl karı değil,
artık en garibanlar bile alabiliyor.her bütçeye uygunu var bunun.
hayat görüşleriniz ve kişilikleriniz uymuyor bence,
kaldı ki anneniz karşı çıkıyorsa vardır bi bildiği.
annelerin yapma dediğini yapınca küçükken başımıza hep bi olay gelirdi.
tekrar düşünün, ikiniz de bu beklentilerle mutlu olamazsınız.
tek derdin tek tas olsun bosver yaaa... sahsen benimki birak pirlantayi tektas bile almadi, gerci bende istemedim. cünkü durumunun olmadigini biliyorum, bizde herseyi kendimiz yapicaz, o yüzüge o kadar para verecegine, baska biseye veririz yani. en önemliside durumu olsa, herseyin en iyisini alacagini biliyorum bu yeter zaten.
seninde sevgilin har vurup harman savurmuyo anladigim kadariyla, evlenebilmek icin gerekli seyleri yapmaya calisiyo, onuda düsün birazcik bence. eger birbirinizi gercekten seviyorsaniz tektassizda olur. ileride cok istersen, durumunuzda el verirse alirsiniz, ama sorun edilicek bisey degil bence. seviyorsan gerisi bahane, mutluluklar diliyorum sana.
ay ne kadar gereksiz şeylere takmışsınız kafanızı allah sağlık versin tek taş ne yaa benim tek taşım yok mutlu degilmiyim
zaten bende hersey tektas demedim baştan sona okursanız...
ben herşey tektaş diye bir kelime mi yazdım sadece çok gereksiz şeyler bunlar dedim anladıgım kadarı ile yaşın kücük normal yani böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?