tektaş,sevgilim ve ben :(

yapıcak tabı erkek o diyo üstüne düşenei yapacak biz nasıl yapacaksak senmi ev alcan ona dio

hiçte melek deıl normal ama bazen coook kırıyoo benim sözüm gecer diooooo

yapıcak tabı erkek o diyo üstüne düşenei yapacak biz nasıl yapacaksak senmi ev alcan ona dio

oooooooooooogggff oğğğğğğğğfff o evi o kendine mi aldı, size aldı, senin için aldı...
sen olmasan alır mıydı?
bu ev benim mi dedi, ne saçma yaa "yapacak tabi sen mi ev alcan ona"...evlenmeden önce elbette ki sen almazsın da,evlendikten sonra alsaydınız evi ve sen çalışıyorsan o zaman da parandan verme ev borcuna mı diyecekti annen?
hiç anlamıyorum bu meseleleri yaa....

ya oda annem ya kıyamıyorum ama cok sert davranıyorum agladı gecen ya

hımmmmm....benm demek istediğim sert dvran fln değilde he de geç derlerya..tmm anne olur anne de geç ....
sevgilinin karakteriyle ve huylarıyla ilgili çözümlemeleri varsa dinle..ama öteki türlü maddesel durumlardaki yorumlarını bu kadar önemseme ....

merhaba tektaş konusunda imada bile bulunmadım nişanlıma istemedim bile allah biliyor ya ama bunlara rağmen düğünüme 11 gün kala şu takılarla ilgili kalbim kırıldı dün gece ... asla bir istekte bulunma belkide bulunmadın bilemiyorum sadece ilk mesajını okudum çünkü ... sana bir abla tavsiyesi alsa bile takma tatlım öpüyorum mutluluklar şimdiden

hiçte melek deıl normal ama bazen coook kırıyoo benim sözüm gecer diooooo

valla tabii en iyi sen bilirsin erkek arkadaşını, benimkide aslandı kaplandı en son sen ner dersen o olur diyor ama hepsi farklı işte erkeklerin
ama tabii hala dediğim dedik, baskıcı bir tip olsaydı ya onu tatlı tatlı ikna eder yumuşatırdım yola gelmiyorsa şapkamı önüme koyup düşünürdüm, gerçi benim nişanlımın ağalık,höt hötlüğü hep dilindeydi, 1-2 parlayınca ben kuzuya dönüşürdü öncesindede

Ohooo bacım senin tek derdin tek taş olsaymış keşke.
Deştikçe altından neler çıktı neler.
Anne evlenmenizi istemez, eş adayı kapanmanı ister, saygısızlık yapar, hakaret eder.
Senin işin zor gülüm, yol yakınken bi daha düşün bence.

Yuzuk aslinda bir semboldur, bu sembolu kapitalizm iyi kullanmis insanlari soymak için ...

Annenler eger neden ayarlamamis vs tarzinda birsey soyleyecek olursa, senin istemedigini daha onemli ihtiyaclara oncelik tanimak için bunu yaptigini soyleyebilirsin. Hiç birbirinizi kirmaniza sebep olacak bir sey degil. Arkadasinin da almam bosuna israr etme tarzi yaklasimi hiç $ik olmamis. Yuz goz olmadan da bunu ifade edebilirdi. Belki de senin tek tasa haddinden fazla onem verdigini dusunerek tepki olsun diye oyle davranmistir...

ya ne bilim ben tatile onla gitmek istiyorum kapannca sen kadnlarla gircen dio istemiyorum sadece bunu kapanırım ama ben onla yüzmek isterim(

canım benim onunla da yüzersin tamam bayanlarla olan yerler var ama aileler için de olan yerler var...
sen tesettürüne dikkat ettikten sonra niye eşinle yüzemeyecekmişsin ki...
hakkında hayırlısı olsun ama kapanacaksan sana sadece şunu demek isterim yalnızca allah rızası için kapan
yoksa gerisi hikaye bence...

tek derdin tek tas olsun bosver yaaa... sahsen benimki birak pirlantayi tektas bile almadi, gerci bende istemedim. cünkü durumunun olmadigini biliyorum, bizde herseyi kendimiz yapicaz, o yüzüge o kadar para verecegine, baska biseye veririz yani. en önemliside durumu olsa, herseyin en iyisini alacagini biliyorum bu yeter zaten.

seninde sevgilin har vurup harman savurmuyo anladigim kadariyla, evlenebilmek icin gerekli seyleri yapmaya calisiyo, onuda düsün birazcik bence. eger birbirinizi gercekten seviyorsaniz tektassizda olur. ileride cok istersen, durumunuzda el verirse alirsiniz, ama sorun edilicek bisey degil bence. seviyorsan gerisi bahane, mutluluklar diliyorum sana.

cimri adamla evlenmek akıl karı değil,
artık en garibanlar bile alabiliyor.her bütçeye uygunu var bunun.
hayat görüşleriniz ve kişilikleriniz uymuyor bence,
kaldı ki anneniz karşı çıkıyorsa vardır bi bildiği.
annelerin yapma dediğini yapınca küçükken başımıza hep bi olay gelirdi.
tekrar düşünün, ikiniz de bu beklentilerle mutlu olamazsınız.

hayırlısı olsun diye dua et cnm mutlu olda tek taş evlendikten sonrada alınır anlayış göster sıkma tektaş diye tutturma

hiçte cimri değil...

ya düşünüyorum zaten kafayı yicem düşünmekten :95:
tşk.ederim sanada mutlulukalr..

ay ne kadar gereksiz şeylere takmışsınız kafanızı allah sağlık versin tek taş ne yaa benim tek taşım yok mutlu degilmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…