tektaş,sevgilim ve ben :(

canım sana cevabım bu ıste

konuyu açarken keşke bu konu üzerine açsaydın kapanmamı istiyor diye..şimdi tepki toplayınca çark etmiş görüntüsü oluşturdun....:97:

aynen aynen herşeye rağmen o zorluklara,beklemelere,dışardan duyduğum laflara rağmen mutluyum işte milleti bilirsin yıpratma çabaları bizde kızın derdini bıraktık kendimize odaklandık

ya ben kapanmam demedim zmanı gelince dedım biraz evime evlilige alısırım sonra kapanmaya dedım simdiden kaapnamya alıs iste daha 2sene var evlenmeye dedi bende sonra konusruuz dedim evlenince dedi günahın bana geicek sadece ben seni acık göemek istiyorum do bende saygı duyuyorum ama hemen evlennce ertesı gunde kapanamamki pat die kolaymı zaten acık hayatta giyinmem normaldede

konuyu açarken keşke bu konu üzerine açsaydın kapanmamı istiyor diye..şimdi tepki toplayınca çark etmiş görüntüsü oluşturdun....:97:

ben burda yeniyim nereye ne acılacagını konu monu pek bilemiyorum kusura bakmayın arkadaslar ya gercekten hepinize saygı duyuyorum neyse ne düşünürseniz düşünün çark mı?? neyse bişey diyemiyorum kimse kimseyi tanımıyor dogrudur.

madem niyetin var, niye diretiyosun ki o zaman. yada sana neden sevgilin diretiyo gibi geliyo ki?
insanların "aaaaaaa evlenince kapandı görüyo musun kocası kapattırdı demek ki" demesinden korkuyosan evlenmeden kapan...
bu arada kapan derken sen zamanı gelince kapanıcam demişsin diye diyorum yoksa niyetin olmasa,içinden geliyor olmasa asla böyle konuşmaazdım....

tatlım kendin diyorsun zaten zar zor yapıyor çabalıyor diye, ona da yazık ,ama şunu söyleyeyim herkes yaşıyor bu sorunları eğer zengin değilse

Birbirinizi seviyorsanız ve nişanlın borç harçtan yıprandıgı için yapıyorsa hırçınlıklarını normalde aranız iyise yapmayın,karıştırmayın kimseyi..

Burdaki sorun ailenizin istekleri mi yoksa sende zenginlik, çok ferah bir hayat isteği içinde misin ,asıl soru bu bence
Herkes durumu çok iyi olsun ister ama herkesin hali vakti yerine göre mesela bende,nişanlımda hiçbir zaman çok zengin olamayız,bizde borç harc evlenmeye calışıyoruz ama plan yapabiliyorum 3-5 sonra konut kredisine gireriz yaşlılığımızda bir evimiz olur diyorum mesela, şunu yaparız diyorum belki şu kadar zaman içinde, ama bunun ötesi olmaz belli başlı şeyler insan hayatında sınırlıdır,gönlüme göre zamanla bir evimiz olur ama villada köşkte oturmam mesela,bunu bilir buna göre hareket ederim, beklentimi bunun vb üzerine kurarım. Yazlığım olmaz yada cok ilerde belki olur diyorum ama her yaz en azından tatilimizi yapaırz diyorum.
Bilmem anlatabildim mi kendi ve nişanlımın durumuna göre ilerde ne kadar ilerleyebilecegimizi ne sahibi olup olamayacagımızı kestiririm cok büyük beklentiler içine girmem daha iyisini yapmaya calışırız belki daha da cok şeye sahip oluruz zaman içinde ama sürpriz olsun zamanı gelince sonraki adımlarımızı planlayalım isterim

O yüzden sen bunların cevabını ver önce .Nişanlının durumu ve ilerde yaşadığı tahmin ettiğin maddi hayatınız seni ve aileni tatmin edecek mi.Seni tatmin edecekse eğer sen ailen eger tatmin olmazsa ailenin etkisinde kalacak mısın.Önce bunları cevapla,kendinden ve nişanlından eminsen aileni münasip bi dille ikna et ve yoluna devam et

canım cok güzel yazdın bende böyle düşünüyorum işte hersey zamanla olur ve biz yapalım istiyorum anladın ben ona destegım olmasam k.bakmayında hiç bi erkek zora gelmek anında siler atardı benim destegimi görmese 2senede...

aman karısmasınn lütfen

Başkası isityo diye kapanmazdım kesinlikle

Sana Allah'ın emri demiş ben söylemiyorum demiş..
Peki kendi napıyo Allh'ın bir sürü emri var hangisini yapıyo
Yani böyle insanlara sinir oluyorum
Başka şeyde bilmezler İşlerine geleni söyleyip uygularlar

gezmeyi sever ama bar mar yok,içki yok,sigara bazen
5 vakit namaz,oruc var onun.yapmaya calısıo elinden gelenn fazlasnı bendende bekliyor işte

ya ne bilim ben tatile onla gitmek istiyorum kapannca sen kadnlarla gircen dio istemiyorum sadece bunu kapanırım ama ben onla yüzmek isterim(

:))kendi cevabını kendin veriyorsun zaten çaresiz dert değil diye o zaman kimseyi üzmeden orta yolunu bul, annenin ,erkek arkadaşının huyunu suyunu bilen sensin. Birde kapanmanı istiyormuş erkek arkadaşın sen istiyor musun kendi rızanla kapanacak mısın ve eger sen kapanmak istemezsen seni ilerde zorlar mı, eger istemiyorsan kapanmak zorla kapanmak zorunda olmamalısın,ilerde ikna ederim kapanmamak icin deyipte sorun yaşamayın tabii, böyle bir niyetin varsa onuda baştan ben kapanmam diye söyle kapanmayacaksan

yukarda yazdım oku canım

çok mu önemli ki tektaş ?
sonuçta almayacak değil, alamayacak.
durumu iyi değilmiş.
evlenince alırım diyor hem.
evliliğe neden bu kadar maddeci baktığınızı anlayamadım.

yukarda yazdım canım bak

çok mu önemli ki tektaş ?
sonuçta almayacak değil, alamayacak.
durumu iyi değilmiş.
evlenince alırım diyor hem.
evliliğe neden bu kadar maddeci baktığınızı anlayamadım.

ben illa alıcak deseydim ayrılırdım sadece almam dedi bende kırıldm ama suan aramız cok iyi
bne trip yapmıyorum ama ailem kuyumcuda bişey ayarlıyamamısmı ws der yni derrrrrr ya bunun için cok cevap verincede senin ailen yok tabi yetimsin dimi diyor annem

anneni fazla karıştırmasan ikinizin arasındaki şeylere bide böyle denesen ......herşey iyi ama annem böle der, diyo .....ikilemde kalmışsın sankii..

ya ne bilim ben tatile onla gitmek istiyorum kapannca sen kadnlarla gircen dio istemiyorum sadece bunu kapanırım ama ben onla yüzmek isterim(

kolayı var, aile havuzu tutacaksın orada paşalar gibi yüzeceksin kocacıgınla... bu kadar.. bunu tatmak istersen elbet yolu var...
ha bu arada cook afedrsin ama annenin "sen yetimsin demi,senin ailen yk demi" demesine sinir oldum...
ne demek bu yaa, bu adam yan gelip yatsa sana bi eften püften bi yüzük alsa, ev işine hiç girmese, eşyaları hiç umursamasa bu lafı anlarım da,annen cok haksızlık yapmıyo mu sence? peki annen böyle deyince "anne o da sunu bunu yaptı" vs diye savunmuyo musun ki bu adamı sen?

aynen aynen herşeye rağmen o zorluklara,beklemelere,dışardan duyduğum laflara rağmen mutluyum işte milleti bilirsin yıpratma çabaları bizde kızın derdini bıraktık kendimize odaklandık

yok yok ona örnek olsun diye birazda yazıyorum cottonsugar a :) zaten onun konusunada yetişiyorum merak etme. çok zor burdan net yorum yapmak işin içinde değiliz aile yapılarını ,kişilik yapılarını , kültürlerini bilmiyoruz,nişanlısı hakaret etmiş ama belki melek gibi çocuk belki çıldırdıgı bi ana denk geldi belki ilk ve son kez yaptı,bilemiyoruz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…