- Konu Sahibi cottonsugar
-
benim için tektas byaz altında olur yeterki mutlu olalım saygılı bi şekilde..
kapanmayı ben istiyodm eskiden ama suan zorluo gibime geliyor evlennce kapancaksn diyor eşim olunca ben zamanı gelince yavas yavas alısırım diıoruma ma ayok evlennce esim oalrak kapalı olcan Allahın istedigi benim deil diyor ama ben onla hayat paylasmak istiyorum bunlar ıcın bitrimedik ilişkimizi sorunlar var ama ben oru seviyorum galibaa beraber yapalım istiyorm genciz falan iste
:)) insanların yadırgaması bence sizi ilgilendirmesin arkadaşım, o yuvada yaşayacak olan bizleriz, yeri geliyor zorlanıyoruz tabii bizde, uygun olanını arıyoruz arada bir bunalıp sarıyoruz birbirimize:)ama bizim daralmalarımız bile 2 dakika sonra birbirimize bakıyoruz gülme tutuyor sarılıp, koklaşıyoruz herşeyi yapıarız biz zamanla diye..Hiççç takmayın onu,şunu bunu elalemi herkes kendi işine baksın..
Hem mücadele ile yapılan herşey daha kıymetli oluyor..Mutluluklar dilerim size..
konuyu açarken keşke bu konu üzerine açsaydın kapanmamı istiyor diye..şimdi tepki toplayınca çark etmiş görüntüsü oluşturdun....:97:
ya ben kapanmam demedim zmanı gelince dedım biraz evime evlilige alısırım sonra kapanmaya dedım simdiden kaapnamya alıs iste daha 2sene var evlenmeye dedi bende sonra konusruuz dedim evlenince dedi günahın bana geicek sadece ben seni acık göemek istiyorum do bende saygı duyuyorum ama hemen evlennce ertesı gunde kapanamamki pat die kolaymı zaten acık hayatta giyinmem normaldede
durumu pek yok ev aldı derken pesinat verdiler yeni daha taksit ödemeye baslıcak ama esya vsalamıcak durumda dugun mugun yapamıcak durumda para kalmıyor mesaide olursa haftada 2 100tl oda olurda.bizim evlenmemız için ev temel atıldı sene var annem nasıl bekletirim diyor ws.ws. ya anladın olay hep uc noktalarda tektaas deıl ömrüm tükendii yani oalyı anlatsam.....
tatlım kendin diyorsun zaten zar zor yapıyor çabalıyor diye, ona da yazık ,ama şunu söyleyeyim herkes yaşıyor bu sorunları eğer zengin değilse
Birbirinizi seviyorsanız ve nişanlın borç harçtan yıprandıgı için yapıyorsa hırçınlıklarını normalde aranız iyise yapmayın,karıştırmayın kimseyi..
Burdaki sorun ailenizin istekleri mi yoksa sende zenginlik, çok ferah bir hayat isteği içinde misin ,asıl soru bu bence
Herkes durumu çok iyi olsun ister ama herkesin hali vakti yerine göre mesela bende,nişanlımda hiçbir zaman çok zengin olamayız,bizde borç harc evlenmeye calışıyoruz ama plan yapabiliyorum 3-5 sonra konut kredisine gireriz yaşlılığımızda bir evimiz olur diyorum mesela, şunu yaparız diyorum belki şu kadar zaman içinde, ama bunun ötesi olmaz belli başlı şeyler insan hayatında sınırlıdır,gönlüme göre zamanla bir evimiz olur ama villada köşkte oturmam mesela,bunu bilir buna göre hareket ederim, beklentimi bunun vb üzerine kurarım. Yazlığım olmaz yada cok ilerde belki olur diyorum ama her yaz en azından tatilimizi yapaırz diyorum.
Bilmem anlatabildim mi kendi ve nişanlımın durumuna göre ilerde ne kadar ilerleyebilecegimizi ne sahibi olup olamayacagımızı kestiririm cok büyük beklentiler içine girmem daha iyisini yapmaya calışırız belki daha da cok şeye sahip oluruz zaman içinde ama sürpriz olsun zamanı gelince sonraki adımlarımızı planlayalım isterim
O yüzden sen bunların cevabını ver önce .Nişanlının durumu ve ilerde yaşadığı tahmin ettiğin maddi hayatınız seni ve aileni tatmin edecek mi.Seni tatmin edecekse eğer sen ailen eger tatmin olmazsa ailenin etkisinde kalacak mısın.Önce bunları cevapla,kendinden ve nişanlından eminsen aileni münasip bi dille ikna et ve yoluna devam et
aman karısmasınn lütfen
Başkası isityo diye kapanmazdım kesinlikle
Sana Allah'ın emri demiş ben söylemiyorum demiş..
Peki kendi napıyo Allh'ın bir sürü emri var hangisini yapıyo
Yani böyle insanlara sinir oluyorum
Başka şeyde bilmezler İşlerine geleni söyleyip uygularlar
madem niyetin var, niye diretiyosun ki o zaman. yada sana neden sevgilin diretiyo gibi geliyo ki?
insanların "aaaaaaa evlenince kapandı görüyo musun kocası kapattırdı demek ki" demesinden korkuyosan evlenmeden kapan...
bu arada kapan derken sen zamanı gelince kapanıcam demişsin diye diyorum yoksa niyetin olmasa,içinden geliyor olmasa asla böyle konuşmaazdım....
kopamıyoruz neden kopalım çaresiz dert değil şükür biz birbirimiz çok istiyoruz kısmetse de olucak allahım nasip etmişse..
Ben sabırlıyımdır aglarım zırlarm annemide üzmek istemem ama nediyim kısmet etmısse yırtıncammmmmmmm
:))kendi cevabını kendin veriyorsun zaten çaresiz dert değil diye o zaman kimseyi üzmeden orta yolunu bul, annenin ,erkek arkadaşının huyunu suyunu bilen sensin. Birde kapanmanı istiyormuş erkek arkadaşın sen istiyor musun kendi rızanla kapanacak mısın ve eger sen kapanmak istemezsen seni ilerde zorlar mı, eger istemiyorsan kapanmak zorla kapanmak zorunda olmamalısın,ilerde ikna ederim kapanmamak icin deyipte sorun yaşamayın tabii, böyle bir niyetin varsa onuda baştan ben kapanmam diye söyle kapanmayacaksan
:))kendi cevabını kendin veriyorsun zaten çaresiz dert değil diye o zaman kimseyi üzmeden orta yolunu bul, annenin ,erkek arkadaşının huyunu suyunu bilen sensin. Birde kapanmanı istiyormuş erkek arkadaşın sen istiyor musun kendi rızanla kapanacak mısın ve eger sen kapanmak istemezsen seni ilerde zorlar mı, eger istemiyorsan kapanmak zorla kapanmak zorunda olmamalısın,ilerde ikna ederim kapanmamak icin deyipte sorun yaşamayın tabii, böyle bir niyetin varsa onuda baştan ben kapanmam diye söyle kapanmayacaksan
çok mu önemli ki tektaş ?
sonuçta almayacak değil, alamayacak.
durumu iyi değilmiş.
evlenince alırım diyor hem.
evliliğe neden bu kadar maddeci baktığınızı anlayamadım.
ya ne bilim ben tatile onla gitmek istiyorum kapannca sen kadnlarla gircen dio istemiyorum sadece bunu kapanırım ama ben onla yüzmek isterim(
anneni fazla karıştırmasan ikinizin arasındaki şeylere bide böyle denesen ......herşey iyi ama annem böle der, diyo .....ikilemde kalmışsın sankii..
aynen aynen herşeye rağmen o zorluklara,beklemelere,dışardan duyduğum laflara rağmen mutluyum işte milleti bilirsin yıpratma çabalarıbizde kızın derdini bıraktık kendimize odaklandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?