- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzük yüzüktür :) Takmasanız da ileride geline ya da kızınıza bırakırsınız yadigar, güzel bi anı olur
Benim de tarzım değil böyle yüzükler ama hatırası var diye takardım. Az, ucuz da bişey değil kiHem artık abartı şeyler rahatlıkla sade bi kombinle perçinleniyor. Takmanızda abes bi durum yok bence..
Ama böyle bi yüzüğü tek başına taksanız daha iyi olur sanırım. Yanındaki tektaş ile olmamış gibi. Yüzüğün ağırlığını bozmuş.
Evet aslında yüzüğün sorunu karat değil; yüzük gerçekten kaba bir yüzük. Montürü çok kaba. Ben olsam çok güvendiğim bir kuyumcuya götürüp montürünü değiştirirdim. Daha zarif bir montür seçerdim. Taşları alıp yeni montüre yerleştiriyorlar. Artan taş vs olursa ona da bi fikir verir kuyumcu zaten. Kolye ucu, küpe vs yaptırabilirsiniz.Abartıdan ziyade, kaba bence, o küçük taşlar da fırfır parlıyor gözüme gözüme, küçük bir Bülent Ersoy gibi hissediyorum takınca. Tek bir tane taş olsa biraz daha büyük bile olsa ok derim.
Böyle bankada falan çalışsam sanki olur en azından işe giderken takarım ama işte yüzük o kadar “Ben” değil ki! İlk gördüğümde bile içimden sövdüm bunu ben nasıl takıcam, kaç para verdi enayi koca adayım diye![]()
Yüzüğün kaba olduğu konusunda size katılıyorum.Foto istemişsiniz buyrun. Şimdi 1.60 boyunda bilişim sektöründe çalışan, üstüne büyük gelen sweatshirt/t-shirt, bol pantolon ya da tayt giyen bir kadının bunu sürekli taktığını düşününGenel olarak çevrem de böyle insanlarla dolu.
Ay kendimi bunu paylaştığım için bile kötü hissettim ya, gerçekten ciddi dertleri olanların affına sığınıyorum.
yorumunu görmedim canım bilemiyorumE bende bunun gibi cevap verdim yorumumun altı beğenmedim'lerle doldu.. üzüyor bu bdv beni
Yüzüğün kaba olduğu konusunda size katılıyorum.
Kötü işçilikle yapılmış bir yüzük.
Bunu zarif hale gayet çevirebilirsiniz, güvenilir bir yere gidin ve tekrar sertifika isteyin.
Ama küçük taşlara sertifika verildiğini ve orada fiyatının yazdığını ilk defa duyuyorum, onu da belirteyim.
Yok benim ki uzak doğulu değil Polonyalı yanımda yüzüğü görüp aynısını aldığı için fiyatını biliyorum ona bunu istiyorum diye gösteriyorum sanmış sadece yüzüğü mü bana alınan bütün hediyeleri geri gönderdim şimdiki aklım olsa valla dediğini yapardım işte insan yersiz bir gurur yapıyor ne işi yarıyorsaYabancılarda sanırım bu fiyatı saklama meselesi yok. Uzak doğulu kızlar extra bilmek istiyor, damat adayı ucuza kaçmışsa ayrılacaklar herhaldeAraştırdım biraz şuan 2016 ile fiyat farkı nerdeyse 2 katı taşlarda
geri göndermese miydin kız, zararına satıp araba falan alırmışsın
![]()