Tel sarar, gel babası gel meselesi :)

bende gel babası yapıyorum :) elime saldırıyo :) tek derdi agzına sokucak bişeyler tel sarmak gel babası demek bize göre değil :)

anıl kıss neden inanmıyon anlamadım benim oğlum yapıyor kıslarr gördüler zaten gülçin yazmışşş her bebek farklı işte dora gel gelde yapıyo babada diyo ister inan güllüm ister inanma maşallah meleklerimize ...

gel babası tel sarar ona demiyorum inanmıyorum diye onu yaparlar bana gel diyince gelen onuda yapar dediğim baba anne demesi hemide bilinçli o ilginç geldi merak ettim hece olarakk da da ba baa falan der ama bilnçli söylediklerini düşünmüyorm

Netten tel sarar videosu arıcam şimdi çok merak ettim. Blüücüm senin anlatımın çok net ama melodisiyle bi görmem lazım delikafadulden

anılcım anne ve baba bizimki de söylüyor ama bilinçli mi değil mi yoksa tesadüf mü bilmiyorum... bana yüzüme bakarak annn-neee diyor bastırarak ama her zaman değil...babası geldiğinde de papağan gibi ba-ba-baaa yapıyor...bir de iki gündür gellllll diyor...doktora sormuştum anne-baba dediğini bilinçli olabilirde olmayabilirde dedi... yanlız çok çabuk öğrendiğini kavradığını söyledi boranın...dr odasındaki oyuncakların nasıl çalıştığını keşfetti bile kaydirigubbakcemile3

yav erkek bebeklere tel sardırmayın bence kıvırır gibi hehe kızlar sarsın telide erkekler kulakları upuzun burnu vakvak yanakları çok tatlı gözleri parlak yapsın her dediginiz organda yüzüne dokunun kulaklarına burnuna ozaman ögreniyo zeynebe yapıyom hep çok gülüyo şimdilik gülüyo azimle yaptırcam hehe

ceylin de hep baba diyor ama bilincli degil tabiki genel de ben baba dersem o da beni taklit ediyor,gel gel denedim birkac kere elini acip kapiyor o kadar o da herzaman degil havasina bagli,ben birazdan kameraya cekip baba dedirtmeye calisirim buraya eklenirse eklerim.

seldacım aynen bizimki de böyle yapıyor hatta sizin videoyu izlerken o da ba-ba yaptı :)) maşallah yaaa

biz de apachi oyunu oynamayi ogrendik,ben elini agzina goturuyorum o da aaaaa diyor surekli apaci oluyor guya.ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…