Tel sarar, gel babası gel meselesi :)

arzucum Bora ' ya maşallahh gerçkten ekim bebiklerinden en hızlı çıkan o her konuda maşalalhhh diyelim şahitte oldum yani bi kaç hareketine videolarda falan :)
Bu arada artık baba mı ba- ba - bamı en güzel söyleyen ceylin di tebriklerrrrrrrrrrrr maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh herneyse baba veya ba- ba - ba babalarını mutlu ediyolar ya önemli olan o şimdi benimkide ba- ba dese baba dedi aslan oğlum dicek kocam ama çok bekler benim oğlum önce annee dicekk delikafadulden

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
anılcım emin ol canım havalara uçar babası...ama anne dediğinde kendini düşün bilinçsizde olsa, mükemmel :ecrin_bebek:

Maşallahhhh Ceylin kuzusunaaa bizimkide ağzının içine bakıyooo akşamları söylerse kaçırmasın die ama yokkk ne baba ne buububub :roflol:

süpersin yaa çok güldürdün beni :))))
bizimki gel babası yapıyor bilinçsizce ağlarken anne diyor yada ben öyle algılamak istiyorum :)))
desetksiz oturmuyor yerde yuvarlanark istediği yere ulaşıyor ama tel mel sarmıyor :)

maşallah kuzucuğuma benim

tesekkurler guzel anneler ,gercekten hepimizin bebeklerine masallah ,hepsi super ekim bebeklerinin ,zaten icerdeki yarisi kazanip, milyonlari yenip bizim bebeklerimiz olmalarindan belli degilmi ,maraton birincilerimiz onlar bizim kaydirigubbakcemile5

her çocuk farklıdır kendine göre özeldir belirgin bir gelişme geriliği yoksa hiç endişelenmeyin.... benim ilk kzıım 5 yaşına kadar renkleri karştırıyordu bende endişeleniyordum niye böyle diye . ama şimdi sınavlarda ilde genelde dereceye giriyor...

Son düzenleme:
Maaşallah kuzucuklara opuyorumnanaktan
Ben 2 gündür ağlama modundayım nedense bizimkinde tık yok diye tüm gün deli gibi tel sarıyorum hatta ismini değiştirdim yammi yammi diyorum. Babamız hala gelemedi :) baş baş değip uğurlayamıyoruz. Belki bunu yapar dedim çünkü emerken kafasına vurma hareketi yapıyo bazen ama o da yok mafoldumben Elime saldırıp ısırmak istiyo bizimki sırnaşık şey
Bir hareket yapsın hemen koyucam videosunu kaydirigubbakcemile3

Bende bütün gün ANNE ve BABA dedirtmeye çalışıyorum. Ama malesef hiç gayret yok benim oğlandada. Gel babası gel yaparkende ağlıyor kendisini çağırıyormuşum gibi kucağıma gelecekmiş :) Kısa süreli oturabiliyor. Zaten hep yerdeyiz artık maşallah her yere döne döne gidiyor. Birde şu baby kanalında ce eeee diye bir mini program var. Onu izlerken katıla katıla gülüyor:)

benim kızım göbek üstü ters dönmüs böcek gibi cırpınabiliyor :roflol::sm_cool:
biz göbek üstü herseyden pek hoslanmıyoruz. diyer seylerde (tel sarar, anne,baba) sadece komik buluyor :1rolleyes:

ceylinime kocaman bir maşallah yerim onun dillerini..

benim kızım sadece ağlarken gayet net anne diyor..baba felan demiyor..2 haftadır tel sarar yapıyorum kikirik gülüp duruyor...ama 2 3 kere alkışlamayı gösterdim şimdi alkış deyince alkışlıyor..oturabiliyor dönebiliyor bide geri geri emekliyor..başkada bir faliyetimiz yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…