• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tele nasil virüs bulastirabilirim acil cevap lutfen.

Virüsü bulaştırsanız, telefon donsa bu kişi telefonuna format atmayı düşünemeyecek biri mi peki? Neden telefon değiştirmek istesin ki, bir format tamam.

Vallaha çok zararlı aşırı zararlı bir program. Hapsi boylar telefonuna yüklediğiniz adam.

Bu arada başlığı okuyunca telin üstüne doğru öksür demek geldi içimden
Abuu herifi kodese tiktirma gunah kiz.
En temizi sen yeni tel alsin istedigine gor ebu adam eski sevgilin suan yeni sevgili yapmis:hasta:
Sen onunla gorusebiliyorsan telini al caktirmadan lavaboya dusur al sana en ideal virus istesede kullanmaz artik:işsiz:

Teli ikidebir donacak,başka tel almaya yeltenecek ama parası Yok o zaman almayacak telefonsuz kalacak nasıl ama :KK33::KK37:

Ahahhahahs :)))) Hayatımda hiç bu kadar tatlı bi kötülük planı duymadım yaa:) Bence dünyayı ele geçirmeye çalışın.. meselaa her yeri pembeye filan boyayın :)
Çok sekermişsiniz, intikam alanlarımız sizin gibi olsun inşallah :) Bi de beddua edin elleri kağıt kesigi olsun diye, ohh..

Ahahhahahs :)))) Hayatımda hiç bu kadar tatlı bi kötülük planı duymadım yaa:) Bence dünyayı ele geçirmeye çalışın.. meselaa her yeri pembeye filan boyayın :)
Çok sekermişsiniz, intikam alanlarımız sizin gibi olsun inşallah :) Bi de beddua edin elleri kağıt kesigi olsun diye, ohh..
saolun vallahi zararsız bir konu evirdiler cevirdiler alet etme bizi dediler..
Yok pembe sevmem ben turuncu aşıgıyım..
:KK200: :))

Kocanla alakasi var mi bunun?

Bence nedenini ve kime oldugunu aciklasan farkli cozumler gelebilir. Bicak testere gibi. :KK53: Tabi ki saka ama sen yine de acikla bence.
Kocama canım bir site var hep oraya dalıyor. Siliyorum tekrar yüklüyor.. ama bir arkadaş bana nasıl yapacagımı öğretti..yinede saolun ..

Bu tip yasal olmayan konular açmayınız ve rica ediyorum illegal uygulamaları anlatıpta insanları yönlendirmeyin lütfen.
Sizlerin konuları masum olabilir, niyetinizi bilemem fakat böyle konuları okuyup kötü amaçla kullanabilecek insanlara dolaylı yoldan yol gösteriyorsunuz.

Benim konum bundan daha masumdu aynı formattaydı taşındı üstelik ban yedim peki neden bu duruyo :) aklımda deli sorular Mune Mune
Sizin sorunuza gelirsek, sitede 7/24 aktif değiliz, bakınız haftasonu, ailemizle vakit geçirmek istediğimiz zamanlar, site dışında sorumluluklarımız var, üstelik birde yatılı misafir ağırlamama rağmen hergün siteye girip elimden geleni yapmaya çalışıyorum, bu konu BDV'ye uygun değil diye KİBlediniz mi? Hayır, siz ve konuyu okuyan yorum yazan kimse kiblememiş, KİB yapılmamış konuyu görme ihtimalim yüzde kaç sizce? Her gün yüzlerce içerik girildiğini düşünürseniz kiblenmemiş topiği görme ihtimalim %1 veya 2 .

Banlandınız zira BDV'ye uygun olmayan 2 konunuz olmuş, biri eğitim bölümünde olması gereken bir konu, diğeri mesaj engellemeyle alakalı, 2 uyarı sonucu banlanmışsınız ki bu da normal.

Back
X