- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 358
- Konu Sahibi Nickimnick
Virüsü bulaştırsanız, telefon donsa bu kişi telefonuna format atmayı düşünemeyecek biri mi peki? Neden telefon değiştirmek istesin ki, bir format tamam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abuu herifi kodese tiktirma gunah kiz.Vallaha çok zararlı aşırı zararlı bir program. Hapsi boylar telefonuna yüklediğiniz adam.
Bu arada başlığı okuyunca telin üstüne doğru öksür demek geldi içimden
Kocasız mı bırakacan beni kız 0_oVallaha çok zararlı aşırı zararlı bir program. Hapsi boylar telefonuna yüklediğiniz adam.
Bu arada başlığı okuyunca telin üstüne doğru öksür demek geldi içimden
Kiz kocanami kumpas kuruyosunKocasız mı bırakacan beni kız 0_o
Teli ikidebir donacak,başka tel almaya yeltenecek ama parası Yok o zaman almayacak telefonsuz kalacak nasıl ama![]()
Saol...burdan bişey cıkmayacak sanırım en iyisi konuyu kapamak :)
saolun vallahi zararsız bir konu evirdiler cevirdiler alet etme bizi dediler..Ahahhahahs :)))) Hayatımda hiç bu kadar tatlı bi kötülük planı duymadım yaa:) Bence dünyayı ele geçirmeye çalışın.. meselaa her yeri pembeye filan boyayın :)
Çok sekermişsiniz, intikam alanlarımız sizin gibi olsun inşallah :) Bi de beddua edin elleri kağıt kesigi olsun diye, ohh..
Kocama canım bir site var hep oraya dalıyor. Siliyorum tekrar yüklüyor.. ama bir arkadaş bana nasıl yapacagımı öğretti..yinede saolun ..Kocanla alakasi var mi bunun?
Bence nedenini ve kime oldugunu aciklasan farkli cozumler gelebilir. Bicak testere gibi.Tabi ki saka ama sen yine de acikla bence.
Kocama canım bir site var hep oraya dalıyor. Siliyorum tekrar yüklüyor.. ama bir arkadaş bana nasıl yapacagımı öğretti..yinede saolun ..
Sizin sorunuza gelirsek, sitede 7/24 aktif değiliz, bakınız haftasonu, ailemizle vakit geçirmek istediğimiz zamanlar, site dışında sorumluluklarımız var, üstelik birde yatılı misafir ağırlamama rağmen hergün siteye girip elimden geleni yapmaya çalışıyorum, bu konu BDV'ye uygun değil diye KİBlediniz mi? Hayır, siz ve konuyu okuyan yorum yazan kimse kiblememiş, KİB yapılmamış konuyu görme ihtimalim yüzde kaç sizce? Her gün yüzlerce içerik girildiğini düşünürseniz kiblenmemiş topiği görme ihtimalim %1 veya 2 .Benim konum bundan daha masumdu aynı formattaydı taşındı üstelik ban yedim peki neden bu duruyo :) aklımda deli sorularMune