Telefon alacağım,kararsızım..yardımm lütfen!!!

SİZİN TELEFON TAVSİYENİZ HANGİSİ OLURDU?

• Ankete Katılan
    63

kbr89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
308
5
68
İstanbul
Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)

Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm

​Iphone 5s almanı tavsiye ederim.

samsung S3 şarj tutmuyo tavsiye edilmez

1.5 yıldır note 2 kullaniyorum, note 3 u bilemiyorum. Buyuklugunu dert etmezsen note 2 tüm ihtiyaçlarını karsilayacak bir telefon, kamerasi falan da cok iyi.note 3un de artilari vardir mutlaka.

Iphone ve note3 um var.. kesinlikle iphone öneriyorum.. note3 ü şarj sorunu var, güncelleme sonrası donma problemleri başladı ve tek elle telefonu kullanmak neredeyse imkansız.. iphone um bir kere bile düşmedi, note3 üm kaç kere düştü hatırlamıyorum bile...

Şimdi iphone 6 yı bekliyorum, acelen yoksa sen de bekle :))

note3 güzel bi telefon ayrıca ekranı çok büyük. ben büyük ekranları severim o yüzden söylüyorum. haber falan okursanız büyük ekranda rahat oluyor. galaxy s4 de güzel ama hassas mıdır bilemiyorum, düşürmemeye çok dikkat edin alacaksanız. HTC hiç kullanmadım ama beğenenler var. şu an kullandığım telefon General Mobile Discovery. 2 milyarlık telefon performansı alıyorum bu telefondan ve sadece 730 tl. ekranı da s3 ekranı kadar büyük. marka takıntınız yoksa işinizi çok rahat görecek bir telefon.

Lg G pro E986 kullaniyorum biraz buyuk ama bence cok iyi bi telefon 7 aydir kullaniyorum bi sorun olmadi suana kadar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

baa vir o zaman notunu

ben yeni telefon alacak olsam Samsung alırdım..

Note 3 tabikide sürekli kullanım olucaksa nette falan ıphone sıkıntı küçücük çünkü foto çekimide samsungun yanında ıphone un lafı bile olmaz ben s4 kullanıyorum şu kasılma olayları.neden bende olmuyor acaba ıphone bi tutturmuş samsung kasılıyoda kasılıyor

Note 2 kullaniyorum hatta suan ondan yaziyorum, cok guzel ve kullanisli. Tavsiye ederim. Kaleminde oyle guzel ozellikleri var ki. Ben bazen okulda falan telefonuma notlarimi aliyorum. Hem radyosuda var. Arkasinada degisik degisik kiliflar alirsiniz, cok sık durur.
Kolay gelsin.

Ben s3 kullaniyirum ama note 3un cok iyi bir telefon oldugunu duydum iphone 5s de iyi bir telefon

5S oneriyorm ama 16 32 64 gb 64 lugu al yani beyaz olani siyahi 16 gold renklisi 32 diye biliyorm

Bende 5S, eşimde htc one var. Kardeşimde s3 mini var.

5s kullanmaya başladığımdan beri bilgisayar açmaz oldum. Boyut açısından da kullanışlı.
Htc one da çok güzel bir telefon ama bu ikisi içinde 5s kadın için daha uygun.
S3 mini iphone ve htc'ye göre çok basit kalıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…