Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)
Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm
Iphone ve note3 um var.. kesinlikle iphone öneriyorum.. note3 ü şarj sorunu var, güncelleme sonrası donma problemleri başladı ve tek elle telefonu kullanmak neredeyse imkansız.. iphone um bir kere bile düşmedi, note3 üm kaç kere düştü hatırlamıyorum bile...
Şimdi iphone 6 yı bekliyorum, acelen yoksa sen de bekle :))
baa vir o zaman notunu
ben yeni telefon alacak olsam Samsung alırdım..
Hahaha vericem vericem biraz daha kullanayım da, iyice eskisin öleeee... :)))
Bana ver benim daha çok ihtiyacım varofisin kaçtane teli varmış
Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)
5S oneriyorm ama 16 32 64 gb 64 lugu al yani beyaz olani siyahi 16 gold renklisi 32 diye biliyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?