Telefon alacağım,kararsızım..yardımm lütfen!!!

SİZİN TELEFON TAVSİYENİZ HANGİSİ OLURDU?

• Ankete Katılan
    63
IPhone 5 kullanıyordum ve memnundum..
Ancak bir sıkıntım vardı,foto kalitesini bir türlü beğenemedim:50:
Bir hafta önce samsung s5 aldım ve memnunum,özellikle foto kalitesi çok iyi.

5s uzay grisi 32 lik kullanıyorum çok çok memnunum ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sony xperia z1 kullanıyorum 20mp kamerası filan çok güzel gayet memnunum ayrıc sudan kumdan filan etkilenmiyo

Ben Samsung S4 mini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Her işimi telefonumla halledebiliyorum. Kamerası da beni tatmin edici. Sonuçta profesyonel çekimler yapmak amacıyla kullanmıyorum. Kaç kez düşürdüm ama birşey olmadı. Şimdiye kadar kullandığım tüm Samsung telefonlarımdan memnun kalmışımdır. Bundan önce Sony Xperia kullanmıştım. Fakat sürekli sorunlar yaşıyordum. Kaç telefoncuya gittiysem aldığım tepki hep aynı oldu. Sony gerçek bir telefon üreticisi değil. Onların uzmanlık alanları telefon değil. Bu nedenle telefon markası olarak Sony önermiyoruz. Arızalandığında parça bulmada sıkıntı çıkıyor. Orjinal parçaları çok zor bulunuyor denildi. Daha fazla uğraşamadım çünkü çok arıza çıkartıyordu. En azından fikrin olsun telefon alacaksan dikkat et. Nokia artık çok geride kaldı ve eski ilgisini kaybetti. Şuan birbiriyle yarışan Samsung ve Iphone. Blackberry ise klavye tuşlu telefon tutkusundan bir türlü vazgeçmiyor. Artık dokunmatikler revaçtayken hala koca koca klavyeli tuşlar cazip gelmiyor. HTC iyi bir markadır. Kullanan arkadaşlarım çok memnunlar. Tercihlerini ona göre yaparsın.

General mobile discovery.. ustune tanımıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kullandığım için Iphone 5s diyorum..Diğerlerini de çok övüyorlar özellikleri geçen bir sürü telefon var bile diyebilirim ama ben yine ısrarla Iphone alırım..

Lg g2 kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim, cok sik ve guzel bi telefondur

Söylediklerinin hepsi iyi tlf ama ben bir de Nokia lumia 1520 ye bakmani tavsiye ederim şimdiden hayirli olsun ;)

Samsung s4 kullanıyorum çok memnunum.

Iphone önde gidiyor ankette bakalım hangisine karar vereceksin.:1::1:

tek tek yorumu okuyorum kızlar konuyu açıp bırakmadım bakalım sonu ne olcak eşim artık karar ver de alalım diyo :))

İphone al geç. Çok uğraşma teknik detaylarla.

Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)

Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm

Sony Xperia Z. Sony telefon segmentinde de oldukca basarılı. bazı sıtelerde ayrıntılı anlatımları var vıdeolarını ızleyerek ayrıntılı bilgi alabılırsın. yazdıgın telefonların cogunda ozellık karşılastırması da yapıyorlar faydalı oluyor bakabılırsın :54:

Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)

Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm

Tüm yorumları okuyamadım öneren var mı bilmiyorum ama sony x-peria z1 tek geçerim z2 çıkacağından fiyatlarıda düştü taş gibi telefon

Iphone iphone iphone... düşün note3 var elimde şuan ve kullandığım tarayıcı yüzünden anketine oy veremiyorum.. gideyim de iphone umdan bir oy basayım :)))

Back
X