Telefon alacağım,kararsızım..yardımm lütfen!!!

SİZİN TELEFON TAVSİYENİZ HANGİSİ OLURDU?

• Ankete Katılan
    63
samsung mu iphon mu dersen ikisininde bağımlıları var:1:.. yenisi çıktıkça almak için yarışırlar.. samsungcular iphoncular diye gruplar oluşmaya başladı..

her ikisde akıllı telefon olduğu için şarj ve dayanıklılık konusunda eski telefonlar gibi dayanıklı değiller... adroid mi yoksa ios işletim sistemimi senin bakıp karar vermen gerekiyor....

telefonun kitlenme olayları da bana göre aynı. ıvır zıvır birsürü program kurup, arka planda çalıştırırsan ee haliyle donar o. sonuçta insan yapımı:27:...

hangisi güzel geliyorsa onu al... kullanımını sevdiysen...

ben samsung galaxy s3 kullanıyorum ama samsungcu değilim. severim telefonumu sadece:52:

Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)

Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm

note2 tabiki canım

Sonuç ne oldu peki merak ettik.:1::1:

Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)

Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm

Bende ya note 3 yada htc m8 alıcam ama samsungtan şaşmamak lazım :)

iphone derim çünkü samsung akıllı tellerinden bütün çevrem şikayetçi donma sorunu çok oluyormuş... ben iphone 4s kullanıyorum canım o benım ya akıllı telefona iphone la yani ios işletim sistemiyle başladım android bana çok felaket geliyor şimdi kullanamıyorum.tabletimde android ama çöplük ilerde ipad alıcam.o derece iphone diyorum sana :)

Htc one m7 kullanıyorum bir buçuk yıldır güzel bi telefon memnunum ancak su an alabilecek olsam kesinlikle iphone 5s alırdım. Çünkü hem kaliteli hem de iphone un kendine has kullanışlı uygulamaları oluyor. Ayrıca apple'in ürün desteği çok iyi. Benim gözümde telefonlar iphone ve diğerleri şeklinde gruplanmis durumda su an:KK66:

samsung galaxy e5 yenı cıkmış 2 haftadır kullanıyhorum süper

Kesinlikle note 3
Ben cok memnunum iphonelari hc begenmiyorum tavsye etmem pek duzenli kullanan gormedim hep bi sorun ckariyor kimsede gormuyorum bu arada herkesde s5 s6 note 3 note 4 falan var yani en iyisi samsung

Back
X