sony alma da ne alırsan al
bin lira verdim bin kere pişmanım !
sony den kasıt z1 mi :) Eğer oysa bende yakın zamanda almayı planlıyorum neyinden memnun kalmadınız ilk kez memnun olmayan biriyle karşılaştım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sony alma da ne alırsan al
bin lira verdim bin kere pişmanım !
IPhone 5 kullanıyordum ve memnundum..
Ancak bir sıkıntım vardı,foto kalitesini bir türlü beğenemedim
Bir hafta önce samsung s5 aldım ve memnunum,özellikle foto kalitesi çok iyi.
Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)
Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm
Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)
Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm
İphone şarjı hiç dayanmıyomuş en iyisi Samsung alacaksan Samsnung al bence :))
iPhone 5 kullanıyorum bütün gün nete takılıyorum gece yatarken sadece şarja bırakıyorum. iPhone 5s özelliklerinden biri şarjının daha uzun süre gittiği. Samsung kullandım kullanan da çok etrafımda tlf menüsü süper foto süper ama şarj hiç dayanmıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm[/QUOTE
Note 2 kullanıyorum geçtiğimiz sene ocak ayından beri, çok memnunum, saglam, şarji çok iyi gidiyor, ekran büyük daha ne olsun.