Telefon alacağım,kararsızım..yardımm lütfen!!!

SİZİN TELEFON TAVSİYENİZ HANGİSİ OLURDU?

• Ankete Katılan
    63
Benim gibi telefonu bilgisayar gibi kullanıp uygun bir şey olsun istiyorsanız galaxy mega:)
Ben çok memnunum şimdilik ama smsungun klasik bir süre şişme ve yavaşlama problemi bende de mevcut. Onun dışında çok rahat film izleyebiliyorum, internette takılabiliyorum... bir s4 gibi olmasa da benim çok hoşuma gidiyor özellikle kocaman ekranı :)

Iphone dan şaşma derim
Samsung telefonların dokunmatiğini ve net hızını yavaş buluyorum, benim fikrim bu.
Iphone 5 kullanıyorum ve bundan sonra da ıphone markadan şaşmam parasını sonuna kadar hakediyor bence.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

5s kullanıcısıyım eşim note3 ikiside çok güzel ama ben telefunumdan çok memnunum kesinlikle öneririm note 3 donma sorunu oluyor ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)

Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm

Merhaba canım eşim teknik servis işi yapıyor sana samimi tavsiyem iPhone al samsung htc bunlarda programsal sorunlar donmalar versiyon bozuklukları çok fazla oluyor.

telefon çılgını bir kocam var
sana örnek verecek olursam
telefonu nerde nasıl kullanacagına baglı
nete girmek video izlemek vs amaçlı kullanırsan iphone 5s hatta benimki goldunu kullanıyor çok memnun
o memnunsa kesinlikle telefon mükemmeldir:27:
yok ben telefon olarak kullanacam net hızı maili şuyu buyu pc den hallederim diyorsan samsung
ama donması andoroid sorunu çözülmüş degil
bide samsungun kamerası daha iyi iphone o kadar net degil
ama iphonede program olmadan fotograflardaki kırmızı gözü düzeltebilir
samsungda yapamazsın programsız:24::24:

Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)

Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm

İphone şarjı hiç dayanmıyomuş en iyisi Samsung alacaksan Samsnung al bence :))

İphone şarjı hiç dayanmıyomuş en iyisi Samsung alacaksan Samsnung al bence :))

iPhone 5 kullanıyorum bütün gün nete takılıyorum gece yatarken sadece şarja bırakıyorum. iPhone 5s özelliklerinden biri şarjının daha uzun süre gittiği. Samsung kullandım kullanan da çok etrafımda tlf menüsü süper foto süper ama şarj hiç dayanmıyor.

Son düzenleme:
iPhone 5 kullanıyorum bütün gün nete takılıyorum gece yatarken sadece şarja bırakıyorum. iPhone 5s özelliklerinden biri şarjının daha uzun süre gittiği. Samsung kullandım kullanan da çok etrafımda tlf menüsü süper foto süper ama şarj hiç dayanmıyor.

bende kullanan çevremden dayanmadığını biliyorum mesajlaşmaya dayanmıyomuş hatta arkadaşım özel bir cihaz almıştı dışarıda şarj ediyordu sürekli birde çok hassas oluyolarmış teleloncuda kendim şahit oldum yere düşmüş hemen telefon bitmiş yani adam yapamam dedi bir düşmeyle bir telefon bitermi hemen dayanıksızmış Samsung kaç kere düşürdüm ben hiçbirşey olmadı çevremdekilere dayanarak diyorum

Ben de htc one kullanıyorum.Ben alırken lütfen sağlam bisi önerin dedim .Onlar da sağolsunlar bunu önerdiler ben de iyi ki onları dinlemisim.Telefonun başına gelmeyen kalmadi Ben dikkatsiz bir insanım dikkatszden de öte bildiğin sakarim :)telefonu balkondan dusurdum ikinci kat indim aşağı telefon kapanmamisti bile hadi şansa dedim.Geçenlerde on aylık yegenim telefona anlam vermeye çalışırken önce biraz yedi sonra yere attı sonrasında da tam bi kat aşağı attı allahtan kimsenin başına falan düşmedi :) yine bisi olmadı.Bu arada arabada otobuste dusurduklerimi saymıyorum bile :)

Ben samsung s4 mini kullaniyorum. Dusunce birsey olmuyo. Hem de mini kullaninca ekranina cok buyuk bisey olunca daha az ucret oduyorsunuz. Bunun yaninda isletim sistemi falan da iyi. Ben kullanmanizi oneririm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Galaxy s4 kullaniyorum ilk ciktiginda 2000tl ye almistim gecen gun arkadasim 2.elini 700 tlye almis icim acidi valla keske bu kadar para vermeseymisim ve simdi s5 cikti ona uzuluyorum :D ama ben memnunum bikac defa yere dusurdum bir sey olmadi seviyorum telefonumu

Karar verildi ıphone 5s yakında alınmış olucak inşallah yardımlar için teşekkürlerr :) ekran büyük diye note 3 alamam çok gerekirse uygun bi tablet de olur sonucta :))

Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm[/QUOTE
Note 2 kullanıyorum geçtiğimiz sene ocak ayından beri, çok memnunum, saglam, şarji çok iyi gidiyor, ekran büyük daha ne olsun.

Müdürümde iPhone 5 var ve bir müşterimizdede note 3 tek kelimeyle diye bilirimki > iPhone 5 . Başlar da sevmezdim ben iPhoneyi ama etrafımdaki insanlarda gördükçe araştrdım ve sağlam bi telefon. şarjı falan da iyi. benı sorarsan en son elimde HTC one vardı. kamera hopörlr muhteşem ama. satıp üstüne verip iPhone 5 almak istedim hiç bir yer almıyor. tamiri ve parçası zor temin ediliyor diye duydum. Ama ses kalitesi ve kamera kalitesi en az iPhone 5 kadar hayranlık bıraktran bir telefondu bende. Gel gelelim sattım pişman mıyım? hayır :52:

Eylul'de Iphone 6 cikacakmis.
Turkiye'ye cabuk mu geliyorlar, Eylul'de TR'de olur mu bilmem ama yeni surumun cikmasi yakin yani. :)
Ilgilenenlere duyurulur, belki beklemek istersiniz.

Back
X