Telefon aldatma olurmu

Kizlar kocanizin telefonundan acik kiz resimlerine bakilmis bir gecmis gorseniz bu aldatma sayilirmi?????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eger başına boyle bırsey geldıyse bizim degil senin ne düşündüğün önemli bence bide benim önerim eger biraz kendini salmışsan kendine çeki düzen ver ki ne yapıyorum ben desin aynı zamnda o resimlleri yanlışlıkla birden görmüş gibi yap sor bu nedir kız ona ama sakın kontrol ettiğini hissetirme :D benim düşünceme göre aldatmak olmaz ama kabıul edilir birseyde degil dediğimi yap hesap sor ama saman alevi gibi hemen kapat fazla uzatma konuyu ben oyle yapardım

Evet basima boyle birsey gelmisti ;( tabi dururmuyum ben soyledim hemen inkar etti. Belki yanimda calisan cocuk girmistir falan dedi. Ama inanmadigimi soyledim tabi. Ogun bugundur guvenim biraz sarsildi hep telefonuna bakasim geliyo. Supeci oldum yani :(

bakınca nasıl tatmin oluyolar aklım almıyo arkadaş:22::22:
pislikler...
sende cıplak erkeklere bak kız... hatta acık bırak resmi telefonu sanki dalgınlıgına gelmiş gibi gözünün önüne koy:4:

Maalesef bakmayan erkek olduğunu hiç sanmıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsa kendine dönüp bakmam gerekir aldatiyor deyipte kin besleme kocana onun öyle şeylere ihtiyaç duymamasi için çabala bu devirde göz actirmam ak lazim

Ya ben o dusunceye karsiyim. Hani kocan boyle yapiyorsa kesin karisi kendine bakmiyordur. Yok arkadaslar alakasi yok erkek icinde varsa yapar yoksada karisina gercekten deger verip seviyorsa karisi cok bakimsiz olsad gozune prenses gibi gorunur. Ayrica ben cok bakimli bir bayanim yeri gelince esimde soyler. Ama iste sonuc bu. Kadinla alakasi yok sevgi ve saygiyla kisilikle alakali.

Bakmayan erkek yok nefislerine hakim olamiyolar bide bu adamla ayni yataga giriyosun insani yaraliyo boyle seyler

Canim kavga gurultu hepsi bos bir sey degistirmiyo, bakimla felanda alakasi yok gece gunduz adamla beraber olsan kendine baksan bile icinde varsa yapiyo bizim odundan biliyorum doymuyormar anam bunlar :( kurtulamadik ozunde cok iyi ama birde bu huyu olmasa , onun yuzunden kendimle barisik degilim kadinligimi yarfiliyorum hep :(

Back
X