Telefon bağımlılığı...

Malesef benm.de.eşim. öyle girer maça bakar facebook girer bakar bide okuduğu. Herşeyi bana.da.okuyor buda beni sıkıyor. Malesef.özellikle. maç ve ünlü kişilerin hayatı. Dikkati mi çekmez. Ama o sürekli bankada anlatıyor okuyor bir türlü biraktiramadim.malesef bazen şaka yapıyorum. Ona.benimle değil telin ile evlenmeliymisin diyorum

Napmalıyız peki nasıl bu alışkanlıktan kurtarcAz??

olumlu bir yorum olmayacak ama eşiniz bu bağımlılığından şikayetçi değil. Bırakmak istedikten sonra psikologtan bile destek alınır.
ama eşiniz bağımlılığıyla memnun heralde.

Yoksa sen aslında benmisin? Kendim yazsam ancak bukadar aynı şeyleri yazardım

Aslında hepimiz biraz öyleyiz, oyle olduk, öyleleştirildik resmen

Ama benim eşimde çok fazla alır eline, sürekli oyun oynar.
Şikayet ettiğim zamanlarda "okadar insanin derdini dinliyorum akşama kadar dilekçe yazıyorum bi ton strese giriyorum, akşamdan akşama elime almışım çokmu?" Mesleği gereği hep haklıdır (kendince)

Lanet olsun diyip kendi haline bırakanlardanım

Beni en iyi sen anlarsın o halde:))
Bu aralar biraz azalttı benimki
Kendisini bildim bileli sahibinden hastasıdır, 12 yıllık evliliğimde 2 araba değiştirdik ama 12 yıldır o siteden sürekli araba ararız
Boş boş bakar öyle..
Bizde buara biraz azalttık sayılır, hic dizi izlemez ama geçen yıl final yapan yeşil deniz dizisini severek izlemişti bazı bölümleri kaçırmıştı, dedim gel o diziyi 1.bölümden izleyelim, şuan 55.bölümdeyiz ve gerçekten işe yaradı, sevdiği bişi izlerken daha az eline alıyor
Sanada tavsiye ederim, tlf dışında hoşlandığı ne varsa onu teklif et birlikte herneyse ona odaklanırsınız..

Ben tv sevmem
Eşim haberleri izler düzenli
Aksam 7-8 arası
Hatta suanda izliyor:)
Dizi de izler eşim
Ben dizi de sevmem

Sahibinden de eşim evlere bakar
Biz de ev aldık hala bu civardaki evlere bakar

İki arabamız var değiştirme niyetimiz yok
Benimki de sürekli bakar:)
Tam sabır işi benim acımdan
Ben tvden de telefondan da nefret ederim

ÇöZüm bulursaniz bir zahmet bana da diyiverin

Sen neyaparsın o ara kitap filan okuyosundur o halde ?
Evet sen hic sevmiyorsan sabretmek daha zor olsa gerek..
Bol sabırlar diliyorum bizlere

Benim eşimi de aynı o kadar sinirlerimi bozuyor ki başka oda ya geçiyorum birde wc sorunu var bizde girdimi 40 dk çıkmaz elinde telefon

Sen neyaparsın o ara kitap filan okuyosundur o halde ?
Evet sen hic sevmiyorsan sabretmek daha zor olsa gerek..
Bol sabırlar diliyorum bizlere
Beni yanında istio
Kedi gbi duruyorum
Dinleniyorum
Baska koltuga bile gideyim istemez

Benim eşimi de aynı o kadar sinirlerimi bozuyor ki başka oda ya geçiyorum birde wc sorunu var bizde girdimi 40 dk çıkmaz elinde telefon
Ahahah demek erkeklerin hepsi aynı
Bnm eşimde dediğin gbi en az yarım saat kalır
Benim babam erkek kardesim de öyle wc de:)
Genleri böyle sanırım

Kızlar bu dert başıma bela valla çok magdurum şikayetçiyim!!
Ama yok yok
Evlendiğimizden beri en çok tartısma konusu telefon desem size! Bıktım valla aynı şeyleri söylemekten..

Güzelce konusuyorum olmuyo
Küsüyorum tartısıyorum olmuyo

Eşimin telefon bagımlılıgına bakacak olursak;
1. Dışarı çıkarız mesela cafe veya restoran otururuz oturur oturmaz eline alır kim mesaj atmış haberler vs bense masada böm böm ona bakarım yalnız hissederim

2.haberler..tvden izler yetmez internetten bakar haber sitesine yetmez bütün siteleri dolaşır aynı haberi kırk defa okur

3.çevresi çok yani insanın üç beş dostu olur arkadası olur ama bizimki çok gereksiz insanları da etrafına toplamıs,adam sabah arar öğlen arar akşam arar eşime derim yeter aramasın rahatsız oluyorum ama yok arama kaydında en az beş farklı insanla günde on defa konusur
4.hiçbişey yoksa dahi oyun oynamak için eline alır telefonu
Napcam bilmiyorum görmezden gelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…