- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aradaki ince çizgiye dikkat ediniz. Eşiniz sizin yanınızdayken de sürekli eline alma ihtiyacı duyuyorsa eşinizdeki telefon bağımlılığı değil, size bağsızlıktır.
Eline almak nedir ayol?
"Bizde de çok alınır, ama eşim ben varken hayatta eline almaz." Ehe.
Benimki de aynı öyle. Çağımızın hastalığı.Kızlar yeni derdim de bu..
Eşim eline alıyor evdeyken bırakır diye bekliyorum yani dokunmasam saatlerce elinden bırakmaz
Sosyal medya da kullanmıyoruz sitelere bakar haberlere bakar oyun oynar ama insan saatte bir eline almak ister mi bu bağımlılık yapıyor
Ben de elime alıyorum ama onun yanında onunla ilgilenirim
Nasıl kurtulunur bu bağımlılıktan? Ben mutfaga gidince mesela hemen eline alır ya da yanında otururken alır bırak derim bırakmaz karışma der ben de bekle bekle sinir olurum
wc de telefon olmazsa olmazı benim eşimin valla çıldırıcam en sonunda fırlatıp atıcam telfonuAynen hatta bi ara wc ye de götürüyordu
Yani benden çok telefona bakıyo alıp atasım geliyo teli
Bana söz veriyor tamam elime çok almıcam ama yine aynı
Sadece ben fark etmiyorum bunu misafirlğe gittiğimizde de söylüyorlar
Aynen vallawc de telefon olmazsa olmazı benim eşimin valla çıldırıcam en sonunda fırlatıp atıcam telfonu
Çözümü henüz bulunmuş değil :)valla bizde öyleyiz ben bırakıp esimle ilgileniyorumda o aldı mi bırakmak nedir bilmiyor çözümü varsa banada lazım :)
Aynen ben de eşim eline alınca alıyorum telimi kurcalıyorum napıyımBenimkide aynı bir gün alıp o telefonu kafasında parçalayacam o olacak. Artık bende o gelince elime telefonu alıyor onu hiç duymamazliga veriyorum. Isyan ediyor eline telefonu aliyorsun benimle ilgilenmiyorsun diye. Eee kendi alistirdi çekecek cezasini
Artık buraya gelip dedikodu yapacamAynen ben de eşim eline alınca alıyorum telimi kurcalıyorum napıyım
Benim eşimde oyun oynuyor maç özetlerine filan bakıyor. Ben de sıkılıyorum ya diyorum haydi yürüyüşe çıkalım ya da bi yere gidelim. Ya da bişeyler yaptırıyorum ona. Meyve soymasını ya da başka bişey yapmasını istiyorum :)Kızlar yeni derdim de bu..
Eşim eline alıyor evdeyken bırakır diye bekliyorum yani dokunmasam saatlerce elinden bırakmaz
Sosyal medya da kullanmıyoruz sitelere bakar haberlere bakar oyun oynar ama insan saatte bir eline almak ister mi bu bağımlılık yapıyor
Ben de elime alıyorum ama onun yanında onunla ilgilenirim
Nasıl kurtulunur bu bağımlılıktan? Ben mutfaga gidince mesela hemen eline alır ya da yanında otururken alır bırak derim bırakmaz karışma der ben de bekle bekle sinir olurum
Ohh en güzeli :)Artık buraya gelip dedikodu yapacamo da araba ilanlarına baksin
Yataktan kalkıyor eşim ben kahvaltı hazırlarken direk telefon haberler bakıyor hem de bütün sitelerin haberlerineBenim eşimde oyun oynuyor maç özetlerine filan bakıyor. Ben de sıkılıyorum ya diyorum haydi yürüyüşe çıkalım ya da bi yere gidelim. Ya da bişeyler yaptırıyorum ona. Meyve soymasını ya da başka bişey yapmasını istiyorum :)
Bu yüzden bi kaç oyun silmişliğimiz var:)
Valla ben gizlice sildim sonra şok :)Yataktan kalkıyor eşim ben kahvaltı hazırlarken direk telefon haberler bakıyor hem de bütün sitelerin haberlerine
Ordan bıraksın diye bilerek mutfaga cagırıyorum bikaç bişey hazırlatıyorum sonra yine aynı :)
Okey oynuyor benimki ben de silmiyorum oynuyo seviyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?