Telefon bağımlılığı...

Benimki de aynı öyle. Çağımızın hastalığı.

wc de telefon olmazsa olmazı benim eşimin valla çıldırıcam en sonunda fırlatıp atıcam telfonu

Ya birlikte vakit geçiririz konusur sohbet eder gezer tozarız hiçbir zmaan da kendisi sağolsun çok gezdik çok para harcadık filan demez..ama eve işten eve gelir mesela yemek hazırlayana kadar telefon elinde..film açar izleriz izlerken bi mesaj gelir sonrası elinden bırakmaz misafirlige gideriz sıkılır oyun oynar telde..valla bazen dürtüyorum eşimi napıyım :)

valla bizde öyleyiz ben bırakıp esimle ilgileniyorumda o aldı mi bırakmak nedir bilmiyor çözümü varsa banada lazım :)

Benimkide aynı bir gün alıp o telefonu kafasında parçalayacam o olacak. Artık bende o gelince elime telefonu alıyor onu hiç duymamazliga veriyorum. Isyan ediyor eline telefonu aliyorsun benimle ilgilenmiyorsun diye. Eee kendi alistirdi çekecek cezasini

Aynen ben de eşim eline alınca alıyorum telimi kurcalıyorum napıyım

Benim eşimde oyun oynuyor maç özetlerine filan bakıyor. Ben de sıkılıyorum ya diyorum haydi yürüyüşe çıkalım ya da bi yere gidelim. Ya da bişeyler yaptırıyorum ona. Meyve soymasını ya da başka bişey yapmasını istiyorum :)
Bu yüzden bi kaç oyun silmişliğimiz var:)

Yataktan kalkıyor eşim ben kahvaltı hazırlarken direk telefon haberler bakıyor hem de bütün sitelerin haberlerine
Ordan bıraksın diye bilerek mutfaga cagırıyorum bikaç bişey hazırlatıyorum sonra yine aynı :)
Okey oynuyor benimki ben de silmiyorum oynuyo seviyo diye

Valla ben gizlice sildim sonra şok :)

Evliliğimde en çok eşimle tartışma nedenim...

Ben içeri gidince alıyor eline tamam benim işlerim varken tamam da ya bi insan saat başı internette haberlere bakar mı hem de bütün sitelere tek tek bakıyor üşenmeden !

İyiki sosyal ağ kullanmıyoruz bide onu kullansak akşama kadar eline yapışır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…