Telefon bağımlılığı...

Hoşlandığı şeyleri yapın, ilgisini çekin? Kahve yapın, oturun kahve içerken muhabbet edin.
Denediniz mi?

Hoşlandığı şeyleri yapın, ilgisini çekin? Kahve yapın, oturun kahve içerken muhabbet edin.
Denediniz mi?
Denedim o an unutuyo ama iki dakika sonra yine telini istiyo veya kendi alıyo..alıyorum uzaga koyuyorum nafile :/
Bilmiyorum bu şekilde kabullenmem gerekiyo galiba mutsuzum bu durumdan

Denedim o an unutuyo ama iki dakika sonra yine telini istiyo veya kendi alıyo..alıyorum uzaga koyuyorum nafile :/
Bilmiyorum bu şekilde kabullenmem gerekiyo galiba mutsuzum bu durumdan
Kabullenecek bi şey değil ki bu, çocuk düşünüyordunuz, çocuk olsa eşinizin sürekli telefonla ilgilenmesi daha kötü değil mi?

kendimi gördüm sanırım çağımızın hastalığı. ben ve eşim de öyleyiz neyse ki sorun olmuyor 2 taraf da bağımlı olunca

başka bir hobiye yönlendirerek

başka bir hobiye yönlendirerek
Hobileri de var canım ama telefonu hem de iş geregı kullandıgı için özel hayatında da elinden düşürmüyo
Alışkanlık yani bi çeşit bagımlılık
Sabah gözünü açar açmaz haberleri açar telden
Dışarı gezmeye çıkarız manzaranın tadını çıkarsana derim yok teli hemen alır eline

Yaaa buna cok guldum canim yaa masAllahi varmis esinin herseyi aninda arastiriyor.
Bu erkekler varya ayy sinirlerim bozuldu

bir çözümü vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…