- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Benim eşim de öyleKızlar yeni derdim de bu..
Eşim eline alıyor evdeyken bırakır diye bekliyorum yani dokunmasam saatlerce elinden bırakmaz
Sosyal medya da kullanmıyoruz sitelere bakar haberlere bakar oyun oynar ama insan saatte bir eline almak ister mi bu bağımlılık yapıyor
Ben de elime alıyorum ama onun yanında onunla ilgilenirim
Nasıl kurtulunur bu bağımlılıktan? Ben mutfaga gidince mesela hemen eline alır ya da yanında otururken alır bırak derim bırakmaz karışma der ben de bekle bekle sinir olurum
ilk başta interneti kestik tabii hızla paketlerde bitti sonra oyunlar indirmiştik onlarda sıkmaya başladı muhabbet etmeyi özlediğimizi farkettik oyunlar aldık evde ailecek oynuyoruz gayet güzel şuan evdeki durumKızlar yeni derdim de bu..
Eşim eline alıyor evdeyken bırakır diye bekliyorum yani dokunmasam saatlerce elinden bırakmaz
Sosyal medya da kullanmıyoruz sitelere bakar haberlere bakar oyun oynar ama insan saatte bir eline almak ister mi bu bağımlılık yapıyor
Nasıl kurtulunur bu bağımlılıktan? Ben mutfaga gidince mesela hemen eline alır ya da yanında otururken alır bırak derim bırakmaz karışma der ben de bekle bekle sinir olurum
Canım birlikte oturup sohbet tr ediyoruzAradaki ince çizgiye dikkat ediniz. Eşiniz sizin yanınızdayken de sürekli eline alma ihtiyacı duyuyorsa eşinizdeki telefon bağımlılığı değil, size bağsızlıktır.
Eline almak nedir ayol?
"Bizde de çok alınır, ama eşim ben varken hayatta eline almaz." Ehe.
Ayy aynı canım işte benim eşim de illa bakıcak bişey buluyo yok haberler yok WhatsApp yok okey oynarBenim eşim de öyle
Seninki saatte bir alıyormus
Benimki abartsız beş dakikada bir alır
E devlete girer
Sahibinden. Com a girer
Faceye girer
Hiçbi yerw giremezse alır teldeki eski fotolarımıza bakar
Bakacak birsey illa bulur
Mesela bi film izlerz
Bu film nerde cekılmıs acaba der
Teli alır 10 dak onu arastırır
Mesela tv de bi faydali besinde bahsedilsin
Aa bakalim baska faydaları neymıs der bakar
Ünlü birini görsün lüks bi arabası var mesela
Alır eline teli adamin arabasının modeline ne zaman almıs onlara bakar
Fenalık geldİ artık
Mesela otuırken hava ne sıcak derim
Hemen alır teli 39 dereceymıs der
Nete girer onumuzdeki günlerin takvimini aratır
Bo.. tan seylerle geçip gider vakti
Sen bir çözüm bulamadın mıAyy aynı canım işte benim eşim de illa bakıcak bişey buluyo yok haberler yok WhatsApp yok okey oynar
Bi yere gideriz misafirlikte elinde
Bi gezmeye gideriz cafeye filan elinde
Yani ben bişey diyince de karışma sıkma beni diyo halbuki ben sıkmıyorum eline okadar almasa bişey demicem yani
Canım bizim paketler bitmiyorilk başta interneti kestik tabii hızla paketlerde bitti sonra oyunlar indirmiştik onlarda sıkmaya başladı muhabbet etmeyi özlediğimizi farkettik oyunlar aldık evde ailecek oynuyoruz gayet güzel şuan evdeki durum
ramazan bayramında tatile gittikAyy aynı canım işte benim eşim de illa bakıcak bişey buluyo yok haberler yok WhatsApp yok okey oynar
Bi yere gideriz misafirlikte elinde
Bi gezmeye gideriz cafeye filan elinde
Yani ben bişey diyince de karışma sıkma beni diyo halbuki ben sıkmıyorum eline okadar almasa bişey demicem yani
Yalnız bende aynı eşiniz gibiyim.Benim eşim de öyle
Seninki saatte bir alıyormus
Benimki abartsız beş dakikada bir alır
E devlete girer
Sahibinden. Com a girer
Faceye girer
Hiçbi yerw giremezse alır teldeki eski fotolarımıza bakar
Bakacak birsey illa bulur
Mesela bi film izlerz
Bu film nerde cekılmıs acaba der
Teli alır 10 dak onu arastırır
Mesela tv de bi faydali besinde bahsedilsin
Aa bakalim baska faydaları neymıs der bakar
Ünlü birini görsün lüks bi arabası var mesela
Alır eline teli adamin arabasının modeline ne zaman almıs onlara bakar
Fenalık geldİ artık
Mesela otuırken hava ne sıcak derim
Hemen alır teli 39 dereceymıs der
Nete girer onumuzdeki günlerin takvimini aratır
Bo.. tan seylerle geçip gider vakti
Sadece arastırma öğrenme değil eşiminki.Yalnız bende aynı eşiniz gibiyim.
Ha eşimin yaninda yapmamaya çalışırım. Ama araştırmayı öğrenmeyi çok severim. Cevremdeki herkez de illa biseyler danışır her yerde her konuyu konusabilirim
Eminim esin benim kadar değildir.
Her zaman ki aldığım peynir değil de farklı peynir alıyorsam eve gelince hemen ona bakarım o derece.
Of!! bende sanırım bağımlı oldum. Çok kötü ya...Kızlar yeni derdim de bu..
Valla sormaYakında çocuklar. Ellerinde cep telefonu, kafalarında antenle doğacak şekilde evrim geçirecek.
Aynen hatta bi ara wc ye de götürüyordubenim eşim de öyle. hem de sosyal medya hesabı olmamasına rağmen....
çay içeriz telefon elinde
film izleriz telefon elinde
tatile gideriz telefon elinde
napıyo deseniz, boş boş işler,,,
ya haber okur, ya haber yorumlarını üşenmeden tek tek okur
sahibinden. com a girer, araba bakar uzun uzun
sonra bi daha haberlere döner
kartın harcamalarına bakar istisnasız her gün...
bişeyi 2 defa hatta bazen 3 defa anlattığım olur..
hadi bırak artık derim, ya şunu yapacaktım ya onu yapıyorum der (önemsizdir )
işte yapacak bişey bulamadım hala ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?