- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
en başından beri yaşadıklarına üzülüyoruz...
eşine yüz verme, en azından cezasını çeksin...
çekiyor, çekecek de...
sizi cok iyi anliyorum.bende sanal ihanete ugradim. cok zor bir durum yasamayan anlayamaz. kendiniz icin en saglikli karari ancak siz verebilirsiniz. erkekler icin kadin olsunda ne olursa olsun mantigi .benim esimin konustugu kadini gorseydiniz mideniz bulanirdi. cirkin bir kadinda degilim .ama demekki macera yasak meyve tatli geliyor...
Benimki sürekli çok zekiyim insan psikolojisini çok iyi bilirim, karda yürür izimi belli etmem diyen biriydi. En çok bu laflarını yemek zorunda olduğu için seviniyorum
Hemfikir olduğumuz konu , kadraj ın yaşadıklarından ötürü sağlıklı düşünemediği .
Bunun yanında ben mesajının içeriğinin yanlış olduğunu ilettim kendisine , farkında değil belki ama dikkatini çekmeye çalıştım . Ruhsal durumu kötü ve içini soğutmak istiyor ama yolu bu değil . Dışardan bir göz olarak bunun istenmeyen sonuçlar doğurabileceği endişesi taşıdığım için yazmak istedim .
Merak edenler var diye paylaşıldı konusuna ise yorum yapmak istemiyorum .
yoksa ben bahsi geçen üç kişiyi de tanımıyorum .
Fotoğrafı yayınladıktan hemen sonra uyaran bi arkadaş oldu ben de yönetime mesaj yazıp kaldırılmasını rica ettim zaten. Sorun kalmadı.
Ben size katılmıyorum.Bir kadının hayatta yaşaması için illa bir erkeğe mi ihtiyacı var? Yalanla dolanla,aldatılarak güvensizce yaşamak yalnız yaşamaktan daha mı iyi? İnsan bazen kendi kendisine yetebilmeyi öğrenmeli diye düşünüyorum.Bir kadın olarak yetiştirdiğimiz çocuklara örnek olmak adına da bunu yapmalıyız.Gurur,onur,kendi kendine yetebilmek bunlar önemli şeyler.Bu aldatma konularındaki kadın erkek ayrımına çok karşıyım. Aynı şeyi hanımefendi yapsaydı şimdi eşi ona ne yapardı bir düşünün! neden çifte standart?
Elbette hayatta yaşaması için bi erkeğe ihtiyacımız yok. Hatta bunun en güzel örneği genç yaşta çocuklarıyla dul kalıp bi daha hiç evlenmeyen kadınlardır. Erkeklerse daha kırkı çıkmadan bulur birini. Kadın hem anne hem baba olur evladına ama erkek olamaz.
Kadını toplumdaki yeri ya da yetiştirilme tarzı ile değil iç güdüleri ve fıtratı ile değerlendirmek gerekir. Neden hiç kadın peygamber yok, neden gemilerde kadın kaptan istemezler ya da kadınları önemli mercilerin başında tek başına tutmazlar hiç irdelediniz mi ( yalnız bunu feministçe değerlendirip kadınlar bi şey yapamaz elinden iş gelmez saygınlıkları yoktur gibi bi düşünce içerisine girmeyin.) Bu örneklerle belirtmeye çalıştığım kadının hamurunda daha çok duygu yoğunlukları ve iç dünyasında kopan fırtınalar olduğudur. Çoğunlukla duygularına yenik düşer ve kararları sağlıklı olmaya bilir. Daha kolay ikna edilir, daha kolay affeder...
Kadın beyni çok gelişmiştir. Aynı anda milyon şey düşünür.
Kocası onu aldattığında kocasını öldürme fikri aklından geçerken bi taraftan okuldaki çocuğunun eve geldiğinde ne yiyeceğini, ona kimin bakacağını, annesini, babasını, gelmişini geçmişini düşünür.
Bi bayan kocasını aldatttığında adam karısını öldürme fikrini aklına getirince yapar. Önünü ardını düşünmez çünkü sonuç odaklıdır.
İşte bu yüzden kadın cinayetlerinin haberi daha çoktur. Kadın yapar namussuz olur erkek yapar elinin kiri olur düşüncesinden değildir.
Burda kaç kadın vardır kocasını öldürmeyi kafasından milyon kere geçirir ama yapmaz çünkü saniyesinde kalbi sıkışmaya başlar.
Kadın dışarda araba altında ezilip ömüş bi kedi görse oturur ağlar, erkek oralı bile olmaz üstüne basarak geçip gider...
Kadın hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok güçlü yaratılmıştır bu da ırkın devamı açısından diye düşünüyorum.
Bana gelince daha önce belirttim ama belki görmediniz gece uyurken bi jilet alıp kocamın şeyini jiletlemeyi düşündüm ki ben çok uysal yumuşak başlı biriyim. HEr şeyden önce doğmamış bi çocuk var ve ben kocamın iyi bir baba olacağına inanmasam (ki eş olarak da iyidir) eylemlerim çok daha farklı olur. Sadece bi kız çocuğunu ilk aşkı olacak olan babasından mahrum bırakmak istemiyorum....Sadece bekliyorum. İzliyorum... Ne olacağına ve bu kriz durumunu nasıl pozitife çevireceğine şahit olmaya çalışıyorum.
Alışmış kudurmuştan beterdir demişler
Eşiniz kendince aldatmıyor ama bu tip muhabbetlere girmektende çekinmiyor
Ya kaybetme korkusu yok yada kendini çok akıllı sanıyor
Keşke samimi olarak pişman olsa, tekrarlanmasa ama yapacağı şey bir dönem durulup sonrasında daha dikkatli davranmak olacaktır
Bu raddeye geleceğini düşünememiş. Kızıp geçerim sanmış. Ben akıllı sanırdım ama değilmiş maalesef
Son düzenleyen: Moderatör: