Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

en başından beri yaşadıklarına üzülüyoruz...

eşine yüz verme, en azından cezasını çeksin...

çekiyor, çekecek de...

Benimki sürekli çok zekiyim insan psikolojisini çok iyi bilirim, karda yürür izimi belli etmem diyen biriydi. En çok bu laflarını yemek zorunda olduğu için seviniyorum

Fotoğrafı yayınladıktan hemen sonra uyaran bi arkadaş oldu ben de yönetime mesaj yazıp kaldırılmasını rica ettim zaten. Sorun kalmadı.

Elbette hayatta yaşaması için bi erkeğe ihtiyacımız yok. Hatta bunun en güzel örneği genç yaşta çocuklarıyla dul kalıp bi daha hiç evlenmeyen kadınlardır. Erkeklerse daha kırkı çıkmadan bulur birini. Kadın hem anne hem baba olur evladına ama erkek olamaz.
Kadını toplumdaki yeri ya da yetiştirilme tarzı ile değil iç güdüleri ve fıtratı ile değerlendirmek gerekir. Neden hiç kadın peygamber yok, neden gemilerde kadın kaptan istemezler ya da kadınları önemli mercilerin başında tek başına tutmazlar hiç irdelediniz mi ( yalnız bunu feministçe değerlendirip kadınlar bi şey yapamaz elinden iş gelmez saygınlıkları yoktur gibi bi düşünce içerisine girmeyin.) Bu örneklerle belirtmeye çalıştığım kadının hamurunda daha çok duygu yoğunlukları ve iç dünyasında kopan fırtınalar olduğudur. Çoğunlukla duygularına yenik düşer ve kararları sağlıklı olmaya bilir. Daha kolay ikna edilir, daha kolay affeder...
Kadın beyni çok gelişmiştir. Aynı anda milyon şey düşünür.
Kocası onu aldattığında kocasını öldürme fikri aklından geçerken bi taraftan okuldaki çocuğunun eve geldiğinde ne yiyeceğini, ona kimin bakacağını, annesini, babasını, gelmişini geçmişini düşünür.
Bi bayan kocasını aldatttığında adam karısını öldürme fikrini aklına getirince yapar. Önünü ardını düşünmez çünkü sonuç odaklıdır.
İşte bu yüzden kadın cinayetlerinin haberi daha çoktur. Kadın yapar namussuz olur erkek yapar elinin kiri olur düşüncesinden değildir.
Burda kaç kadın vardır kocasını öldürmeyi kafasından milyon kere geçirir ama yapmaz çünkü saniyesinde kalbi sıkışmaya başlar.
Kadın dışarda araba altında ezilip ömüş bi kedi görse oturur ağlar, erkek oralı bile olmaz üstüne basarak geçip gider...
Kadın hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok güçlü yaratılmıştır bu da ırkın devamı açısından diye düşünüyorum.

Bana gelince daha önce belirttim ama belki görmediniz gece uyurken bi jilet alıp kocamın şeyini jiletlemeyi düşündüm ki ben çok uysal yumuşak başlı biriyim. HEr şeyden önce doğmamış bi çocuk var ve ben kocamın iyi bir baba olacağına inanmasam (ki eş olarak da iyidir) eylemlerim çok daha farklı olur. Sadece bi kız çocuğunu ilk aşkı olacak olan babasından mahrum bırakmak istemiyorum....Sadece bekliyorum. İzliyorum... Ne olacağına ve bu kriz durumunu nasıl pozitife çevireceğine şahit olmaya çalışıyorum.

Bu raddeye geleceğini düşünememiş. Kızıp geçerim sanmış. Ben akıllı sanırdım ama değilmiş maalesef

Son düzenleyen: Moderatör:
ben artık bu tarz konulara yorum yapmıyorum biliyorum ki sonuçta 3. şahıs suçlanacak,koca ise biraz kafası şişirilip affedilecek.pek çok örneğini gördük.hatta zamanında aylarca adam sevgilisiyle yaşayıp kürkçü dükkanına geri döndü.konu sahibi de o kadını değil beni tercih etti diyerek kocasıyla mutlu(!) yuvasını devam ettirdi.ne diyelim konu sahibi de çocuğunun üzerine bile yemin eden adamla hayatına mutlu mesut devam etsin inşallah

yo 3. şahısı suçlamıyorum. Evli olduğunu bilmiyormuş neticede, yani kocam öyle diyor.
Onun yaptığı kendi boynuna ama bize direkt olarak bi zararı yok. O kadını tercih etme etmeme durumu değil zaten sadece o kadın da değil bir kaç no daha var konuştuğu ama en çok bu olduğu için buna yüklendim. Sanırım her zaman müsait olan veya cevap veren oydu. Ben sadece kocamı kaybetmedim. Güvendğim bi adamı, huzur bulduğum şefkati, masumluğu, inancı, omzunda ağlayacağım bi dostu, huzurla başımı yastığa koyma anlarını kaybettim.

Mutlu mesut olur mu hiç artık. Mutlu mesutmuş gibi olur en fazla...
Olmadığı, aklımdan çıkmadığı yerde de son bulur. Kangren olmuş bi ilişki eninde sonunda keslilir.
Ben sadece kangren olmadan nereye kadar giderin hesabındayım.

bebeğinin bile üzerine yemin etmesi o kadar acı ki,istediği kadar sanalı ciddi almadım desin.allah bin kere korusun ama bebeğinin başına bir şey gelse bu yemin aklına gelmeyecek mi senin.kocanın demiyorum çünkü onun umurunda değil

o yemin beni kahrediyor ya.İnan sanal da bişey yapmış olayını bile geçtim ettiğini bulur zaten hatta buluyorda.
Bebeğin üzerine ettiği yemin bebeğe değil kendine geliyor zaten.
3 gündür başına gelmeyen kalmadı.
Ciddi bi trafik kazası atlattı.
Kolunu iş yerinde makineye kaptırmış derin bi kesiği oluştu.
Dün akşam eline kırık cam saplandı.

O da farkında yaptıklarının ilahi bedeli olduğunun.
Allah kimsenin yanına bırakmıyor işte.

inşallah o yemini sadece kendine gelsin,Allah o minik bebeği korusun

Kadraj basindan beri okudum konunu,burada kim ne derse desin son karari verecek olan sensin,hayat senin hayatin,simdisini ve sonrasini yasayacak olanda. Her insan bir şansı hakeder,ama bir şansı.Ikincisinin lafi bile olmaz.Evet erkek olsa affeder mi,kesinlikle.Ama azonce cok guzel yazmissin kadin herseyi dusunendir,kadin annedir,kadin derleyen toplayandir.Affetmek olayin boyutuna gore degisir elbette buda bir gercek.Cok sancili bir surec seni bekliyor,bu ilk baslarda gordugun ilgi zamanla normale donucek,zamanla soguyacak yaran.esin icin oldu bitti olacak ama senin icinden o yara hic gitmeyecek en ufak bir tartismanizda alevlenecek bunlarida bil.insallah hakkinda hayirlisi olur.Rabbim meleginin yuzu suyu hurmetine,dogru karari vermeni nasip etsin.Allah a emanet ol kardesim,sabir versin rabbim..

yapmayan erkek yok.ayrilsaniz daha iyisini bulacaginizinda garantisi yok.gelen gideni aratir.en iyisi evde onu gormezden gelmek.icinin acisi hicbirzaman sonmeyecek.bosansan bile unutamayacaksin.

Kusura bakmayin ama bi hayli sacmalamissiniz..boyle dusunceli bir kadin ihaneti hak eder cunku kendisine saygisi yoktur.

kadraj canm neyaptın ümügünü sık kocanın bütün evin işini yapsın sakın cay degıl su bıle koyma önune vur kafasına habıre

kocamı hiç bu kadar yenilmiş ve kararlı görmemiştim. Hata etse de suçlu olsa da hep kuyruğunu dik tutardı ama şuan o kuyruk indi. Şuan doğuma çok az süre kalmışken davayla ayrılıkla uğraşacak gücüm yok ama aklımın bi köşesinde canımı tekrar yaktığında ya da bu yangını söndüremezsem bir gün ipini çekme fikri hiç gitmeyecek. O da bunun farkında. Zamanla ilgisi soğuyup eskiye dönse de benim de ilgim azalıp gider. Bu ilişkiyi diri tutmak zorunda olan o... Bunu çok iyi biliyor.

Hata etse de suçlu olsa da hep kuyruğunu dik tutardı demişsin. Ne hata etmiştiki bundan önce. Eminim ufak tefek tartışmalar. Onlarla bu bir mi? Sıkıyorsa bu konuda da kuyruğunu dik tutmaya kalksın. Zaten farkındaysan bunu denedi de. En başta senin ciddiyetini anlamadan ama işte senin yüzünden yaptım falan diye saçmaladı. Sonra senin ciddiyetin onu bu duruma getirdi. Umarım haklısındır, umarım bu ilişkiyi ayakta tutması gerektiğinin ve ömrünün kalan kısmında her gün yaptığı bu hatayı telafi etmesi gerektiğinin farkındadır.

başka şansı yok ki... Ya bu eveyi güdecek ya bu diyardan gidecek. Benim bu saatten sonra kaybedecek bi şeyim olmaz

nasıll buldun nasıll ortaya çıktııı ben takip edemedim özet lütfenn

burdan bi arkadaş kızın nosunu istedi telefonunda bi özellik varmış. Numarayı yazınca o programı kullanan başka birinin kendi listesine eklediği isim ile çıkıyormuş. O şekilde adı soyadı çıktı sonra face ten arattım ismi ama hiç ihtimal vermediğim biri çıktı o değildir filan dedik. Burdan kızlar numarayı watsaplarına kaydetti face de ki kızın fotosuyla watsaptaki eşleşince anlaşıldı...

Elbette hayatta yaşaması için bi erkeğe ihtiyacımız yok. Hatta bunun en güzel örneği genç yaşta çocuklarıyla dul kalıp bi daha hiç evlenmeyen kadınlardır. Erkeklerse daha kırkı çıkmadan bulur birini. Kadın hem anne hem baba olur evladına ama erkek olamaz.
Kadını toplumdaki yeri ya da yetiştirilme tarzı ile değil iç güdüleri ve fıtratı ile değerlendirmek gerekir. Neden hiç kadın peygamber yok, neden gemilerde kadın kaptan istemezler ya da kadınları önemli mercilerin başında tek başına tutmazlar hiç irdelediniz mi ( yalnız bunu feministçe değerlendirip kadınlar bi şey yapamaz elinden iş gelmez saygınlıkları yoktur gibi bi düşünce içerisine girmeyin.) Bu örneklerle belirtmeye çalıştığım kadının hamurunda daha çok duygu yoğunlukları ve iç dünyasında kopan fırtınalar olduğudur. Çoğunlukla duygularına yenik düşer ve kararları sağlıklı olmaya bilir. Daha kolay ikna edilir, daha kolay affeder...
Kadın beyni çok gelişmiştir. Aynı anda milyon şey düşünür.
Kocası onu aldattığında kocasını öldürme fikri aklından geçerken bi taraftan okuldaki çocuğunun eve geldiğinde ne yiyeceğini, ona kimin bakacağını, annesini, babasını, gelmişini geçmişini düşünür.
Bi bayan kocasını aldatttığında adam karısını öldürme fikrini aklına getirince yapar. Önünü ardını düşünmez çünkü sonuç odaklıdır.
İşte bu yüzden kadın cinayetlerinin haberi daha çoktur. Kadın yapar namussuz olur erkek yapar elinin kiri olur düşüncesinden değildir.
Burda kaç kadın vardır kocasını öldürmeyi kafasından milyon kere geçirir ama yapmaz çünkü saniyesinde kalbi sıkışmaya başlar.
Kadın dışarda araba altında ezilip ömüş bi kedi görse oturur ağlar, erkek oralı bile olmaz üstüne basarak geçip gider...
Kadın hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok güçlü yaratılmıştır bu da ırkın devamı açısından diye düşünüyorum.

Bana gelince daha önce belirttim ama belki görmediniz gece uyurken bi jilet alıp kocamın şeyini jiletlemeyi düşündüm ki ben çok uysal yumuşak başlı biriyim. HEr şeyden önce doğmamış bi çocuk var ve ben kocamın iyi bir baba olacağına inanmasam (ki eş olarak da iyidir) eylemlerim çok daha farklı olur. Sadece bi kız çocuğunu ilk aşkı olacak olan babasından mahrum bırakmak istemiyorum....Sadece bekliyorum. İzliyorum... Ne olacağına ve bu kriz durumunu nasıl pozitife çevireceğine şahit olmaya çalışıyorum.

Yazdıklarınızda haklısınız ve gerçeklik payı var evet de ben size tepki olarak yazmamıştım bu yazımı.Bir arkadaş sineye çek otur türünden bir yazı yazmıştı onu alıntılayıp yazmıştım. Ben de aldatma dolayısıyla olmasa da boşanmaş bir ailenin çocuğuydum.Kızımı baba sevgisinden mahrum bırakmak istemiyorum dediniz ya tüm söyledikleriniz içinde belki de beni tek duygulandıran bu oldu.Ben babasını seven bir kız olamadım hiç bir zaman ama annemin dik duruşuna gücüne hayran bir çocuktum.30 yaşındayım evlendim barklandım hala ruh ikizim dediğim bu hayattaki tek kişi annemdir.Her nekadar kızlar babalarına oğlan çocukları annelerine düşkündür deseler de şartlar bunda istisna oluşturabiliyor.Belli bir yaştan sonra olay tersine dönüyor.Kızınız için esas önemli olan sizsiniz emin olun ve hep de böyle olacak.

vallahii harika bir çözümmmm tebriklerrr kızlarrr iyi iş çıkardınızzzz :) evet biliyorum o programı işe yarıyor çoğu zaman.... çok sevindim canım en azından çözdün olayı kara kara düşünmekten kurtuldun bence kızıda ara korkut bişey yapma boş ver sen kocandan sorumlusun elalemin namus bekçiliğini mi yapacaksın

Yenilen kocanız degil kadraj sizsiniz.

kazanan o çünkü hala karısı o evde..yemegini yapacak,ütüsünü yapacak çocuguna annelik yapacak..

bence daha fazla içini bunaltmayın kadının olan olmuşşş bundan sonra dikkatli olur bir daha böyle bişey olursa o zaman bakar çaresine şu an hamile çok fazla alternatifi yok haaa kimseye eyvallahıda olmasın tabiki ama aldatılan ne ilk kadın ne de son kadın erkeklerin doğası bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…