Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

dağların bile yer değiştireceğine inanın ama insanların huylarını değiştireceklerine ASLA inanmayın..

Hz.Muhammed (s.a.v)

az önce yazdığımı yanlış anlamayın lütfen ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz biz dışarıdan yorumluyoruz ama kimse sizden daha değerli değil bunu lütfen hiç unutmayın..evladınız canınız için bile olsa kendi huzurunuzdan vazgeçmeyin..siz ne kadar huzurlu olursanız bebeğinizde o kadar sağlıklı yetişecek..ben 17 yaşına kadar babasına düşkün her şeyden üstün tutan biri iken onun bize yaşattıkları ve şahit olduklarımdan sonra aynı evin içinde defalarca onu öldürme teşebbüsünde bulundum..bende annem için sabrettim Allaha sığındım sabır diledim ama psikolojim dipte..ne evlenmeyi ne bir erkeğe güvenmeyi düşünebiliyorum..annem hala çekiyor boşanıp onu mutlu mu edeyim diyor ama yine acıyı sıkıntıyı kendisi çekiyor..Allah sizin yardımcınız olsun..

okuduklarımdan anladığım siz eşinizle ayrılmayacaksınız. ama her seferinde hayatınızın her kötü anında bunu sürekli eşinizin suratına vuracaksınız.

aldatan ve aldatmaya meyilli olan erkekler kesinlikle tekrar aldatir ve hatta aldatmalari gittikce gozlerine normal geldiginden aldatmadiklarini bile dusunurler.
biliyorum aci cekiyorsunuz ama su an ileride reel olarak aldatilmabin temellerini atiyorsunuz. dogmamis bebegi uzerine rahatlikla yemin edebilen uzerine vicdan azabi duymak yerine bana guvenmiyorsun tavirlarina burunen adama hayatiniz boyu guvenemeyeceksiniz.

Kiz hakkinda da ileri geri konusmayi birakin isteyen istedigii kisiyle cinsel muhabbet yapar esinizin evli oldugunu dahi bilmeyen biri. ki sadece cinsel muhabbet olsa emin olun kimligini acik edecek hareketlerde bulunmazdi. esinizin size eksik anlattigi cook seyler var. Allah yardimciniz olsun ne diyeyim.

Konuyu baştan beri takip ediyorum. Eşinizin yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil. Onur kırıcı. Ama görüyorum ki hamileliğin verdiği yoğun duygu geçişlerinin içinde evliliğinizle ilgili sağlam kararlar veremiceksiniz.Bu nedenle en güzeli bence eşinizle doğuma kadar aranıza mesafe koymak doğumdan sonra bu konu hakkındaki kesin kararınızı vermek. Evlilik en başta saygı gerektirir.Sözlerle o saygıyı yitirdiğiniz zaman bir yerden kopmaya mahkumdur yine.Aldatma potansiyeli olan biri bunu ilk fırsatta tekrar deneyecektir. Çünkü bi kere bunu göze aldı. hayatta ikinci şansı daima anne baba kardeş gibi kan bağımın olduğu kişilere verme taraftarıyım. Bunun dışındaki kişilere verdiğniz ikinci şansların size kattığı tek şey acı tecrübeler olacaktır.Tabi bu benim deneyimlerim. Eşiniz sizden ilgi göremediği anda demekki bu sevgiyi hemen başka yerde arıyor.Burdan zaafları olan biri olduğunu çıkarıyorum.Şuan sessiz kalmasını ise etrafına rezil olmamak adına alttan almaya çalışıyor olarak yorumladım ben de.Belki evliliğiniz temelden sağlam değil bilemem.Sağlam olsa sizin geçmişte yaşadığınız ilişkileri yüzünüze vurmaya kalkmazdı.Bu çok çirkin.Çocuğunun anasısınız artık siz.Hata insana mahsus tamam fakat bunu kısa zamanda tekrarlaması çok tehlikeli.2. şansı hakedecek olsaydı ilk yakalanıp tekrarlamayacağına söz verdikten sonra kendini affettirmek için elinden geleni yapması gerekirdi.Halbuki eşiniz sizi saf yerine koymaya kalkmış.Halbuki hep derim kendini zeki sandığın an aptalsındır! Eşiniz çok affedersiniz ama biraz bu duruma düşmüş.Hatayı hatayla kapatmaya çalışması çok yanlış.Siz bu adama hiç sırtınızı güvenle yaslayamayacakmısınız? sürekli canım cicim olmaz evlilikler.Aynı evde 3 gün küs kalsanız ya da 3-5 gün biyere kızınızla tatile gitseniz ya da ne bileyim o gitse aman insal açlığım var deyip tekrar yapmayacağına garanti verebilir misiniz?Güvensizlik çok kötü.Bu arada yakından tanıdığım biri de eşini gece okey oynuyorum diye orda tanıdığı 3 kişiyle aldattı.Bu nedenle de tanıdık geldi anlattıklarınız.Bu yorumu yapmadan önce çok düşündüm çünkü ortada doğmamış bir çocuk bir anne adayı bir yuva var.Kötü etki etmek istemem. Vebali benimde boynumda kalır diye hissederim.Ama bazen objektif bakamayız ya olaylara dışarıdan biri bize daha iyi yol gösterir.Sonuçta hepimizin iyi kötü deneyimleri var hayatta.Bunu düşünerek sessizliğimi bozdum.Yorumlarımla sizi kırdıysam özür dilerim.Her şey dilerim gönlünüzce olsun dilerim. Yerinizde olsam.... diye başlayan bir cümle kurmak istemedim çünkü buna manevi yönden hazır değilsiniz anladığım kadarıyla haklısınız da...Hamilelik dönemi böyle bir şeyle karşılaşmak çok zor.Allah yardımcınız olsun .

teşekkür ederim, kırılmadım sadece sağlıklı yön çizmeye çalışıyorum. Kayınvalidem gelecek bi kaç güne, o bi gelsin bi de ona dökeyim bakalım ne olacak..

Bu arada kızı merak edenler olmuştu. Budur kendileri...

Son düzenleyen: Moderatör:
fotoğrafı kaldırmanı tavsiye ederim. yüzünü karalasanda, ortamından ve kıyafetinden tanınabilir. internette fotoğraf yaymak suç. pisliğin teki uğruna kendini tehlikeye atma..

Son düzenleme:

Durumdan ötürü sağlıklı düşünemiyorsunuz , lütfen yönetimden fotoyu kaldırmasını rica edin . Yaptığınız çok yanlış . Kız eşinizin evli olduğunu bilmiyormuş kendiniz söylediniz . Hırsınızı çıkaracak başka yol bulun .
Suçlu belli ama siz hala başka günah keçisi arıyorsunuz .

hamile hassas.hormonları tavan bi bayan nasıl saglıklı düşünsünki...
karnı burnunda ailesinin evine gidip otursa dahamı? iyiki.
yada karnı burnunda mahkeme salonlarındamı? dolaşsın...

en başından beri yaşadıklarına üzülüyoruz...

eşine yüz verme, en azından cezasını çeksin...

Siz gecenin bi saati erkeklerle sohbet muhabbet etseydiniz bakalim kocanizin gozu yavrunuzu falan goruyo muydu. Sizi hangi tabancayla vuracagini falan düşünüyordu suan. Siz niye affetmek zorunda hissediyorsunuz? Benim ustume gozu kapalı yalan yemin eden babayla yasicagima vurun beni öldürün ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamile hassas.hormonları tavan bi bayan nasıl saglıklı düşünsünki...
karnı burnunda ailesinin evine gidip otursa dahamı? iyiki.
yada karnı burnunda mahkeme salonlarındamı? dolaşsın...

Ben git ailenin evine otur mu dedim ?
Kendisi kararını vermiş zaten , ayrılmayı sildim kafamdan demiş , hakkında hayırlısı olsun .

Bu yaptığı normal değil , hassasiyetinin farkındayım ve bunu belirttim .

Kızın fotoğrafını burda paylaşması çok mu sağlıklı bir durum ? Hırsını kızdan çıkarıyor ama kız adamın evli olduğunu bilmiyormuş . Fotoğrafının paylaşılması mı gerekiyor , doğru olan bu mu ?

Son düzenleme:
sizi cok iyi anliyorum.bende sanal ihanete ugradim. cok zor bir durum yasamayan anlayamaz. kendiniz icin en saglikli karari ancak siz verebilirsiniz. erkekler icin kadin olsunda ne olursa olsun mantigi .benim esimin konustugu kadini gorseydiniz mideniz bulanirdi. cirkin bir kadinda degilim .ama demekki macera yasak meyve tatli geliyor...

sağlıklı düşünemiyosun demiştiniz ondan dolayı öyle dedim.
ve paylaştıgı resimdeki yoruma bakarsanız merak edenler oldugu için paylaşılmış...

sağlıklı düşünemiyosun demiştiniz ondan dolayı öyle dedim.
ve paylaştıgı resimdeki yoruma bakarsanız merak edenler oldugu için paylaşılmış...

Hemfikir olduğumuz konu , kadraj ın yaşadıklarından ötürü sağlıklı düşünemediği .

Bunun yanında ben mesajının içeriğinin yanlış olduğunu ilettim kendisine , farkında değil belki ama dikkatini çekmeye çalıştım . Ruhsal durumu kötü ve içini soğutmak istiyor ama yolu bu değil . Dışardan bir göz olarak bunun istenmeyen sonuçlar doğurabileceği endişesi taşıdığım için yazmak istedim .

Merak edenler var diye paylaşıldı konusuna ise yorum yapmak istemiyorum .

yoksa ben bahsi geçen üç kişiyi de tanımıyorum .

Son düzenleme:
yapmayan erkek yok.ayrilsaniz daha iyisini bulacaginizinda garantisi yok.gelen gideni aratir.en iyisi evde onu gormezden gelmek.icinin acisi hicbirzaman sonmeyecek.bosansan bile unutamayacaksin.

yapmayan erkek yok.ayrilsaniz daha iyisini bulacaginizinda garantisi yok.gelen gideni aratir.en iyisi evde onu gormezden gelmek.icinin acisi hicbirzaman sonmeyecek.bosansan bile unutamayacaksin.

Ben size katılmıyorum.Bir kadının hayatta yaşaması için illa bir erkeğe mi ihtiyacı var? Yalanla dolanla,aldatılarak güvensizce yaşamak yalnız yaşamaktan daha mı iyi? İnsan bazen kendi kendisine yetebilmeyi öğrenmeli diye düşünüyorum.Bir kadın olarak yetiştirdiğimiz çocuklara örnek olmak adına da bunu yapmalıyız.Gurur,onur,kendi kendine yetebilmek bunlar önemli şeyler.Bu aldatma konularındaki kadın erkek ayrımına çok karşıyım. Aynı şeyi hanımefendi yapsaydı şimdi eşi ona ne yapardı bir düşünün! neden çifte standart?

Daha iyisi nedir Allah aşkına?
Toplum olarak kadının yanında illa bir erkek olmalı fikrinden ne zaman arınacağız?
Bir kadın tek başına da gayet güzel yetebilir ki zaten kendisini idare edemeyen cins erkektir kadın değil.

Şu sinek kadar olsun ama kocan olsun mantığını unutun artık rica ediyorum.

Onursuz, gurursuz, yalancı bir adamla aynı evde yaşayıp çocuk büyütmektense tek başıma huzurlu çocuk yetiştirmeyi tercih ederim.

Konu sahibi arkadaşım Allah sana kolaylık versin. Şahsen ben çocuğun üstüne yemin edip de çiğneyen adama bir daha asla güvenemezdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bir insan yalan söylemek istesin yeter ki vardiyalı çalışıyorum gündüz uyuyorum yada gündüz telefona bakamıyorum ancak gece bakıyorum der de der

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alışmış kudurmuştan beterdir demişler
Eşiniz kendince aldatmıyor ama bu tip muhabbetlere girmektende çekinmiyor
Ya kaybetme korkusu yok yada kendini çok akıllı sanıyor
Keşke samimi olarak pişman olsa, tekrarlanmasa ama yapacağı şey bir dönem durulup sonrasında daha dikkatli davranmak olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…