- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
bence daha fazla içini bunaltmayın kadının olan olmuşşş bundan sonra dikkatli olur bir daha böyle bişey olursa o zaman bakar çaresine şu an hamile çok fazla alternatifi yok haaa kimseye eyvallahıda olmasın tabiki ama aldatılan ne ilk kadın ne de son kadın erkeklerin doğası bu
Ne hamile arkadaşı üzecek yorumlar haklı ne de onu rahatlatmak adına erkeklerin doğası bu yorumları haklı. Hayır hayır hayır. Erkeklerin doğası bu değil. Doğal olan bu değil. Nasıl ki şu an her dakika dünyada birileri cinayete kurban gidiyor diye cinayet kabul edilebilir bir şey değilse, aldatılma vakaları var diye aldatılmak doğal değil, erkek doğası değil.
tabikide değil ama şu an gereksiz yorum yapıp bu haliyle kendisini kötü hissetmesine neden olmak yanlış bence...
Katılıyorum ama ne üzelim ne de normalleştirelim.
şu an o bence yeterince olayın sıkıntısının farkında ve fazlasıyla üzüldü onu şu an tek tutan şey karnındaki bebeği
Ben o şekilde düşünmüyorum. Hatta bebek olmasaydı da kolay kolay bırakamayacağını düşünüyorum. Doğru veya yanlış demiyorum ama kalışının tek sebebi bebek değil.
başka şansı yok ki... Ya bu eveyi güdecek ya bu diyardan gidecek. Benim bu saatten sonra kaybedecek bi şeyim olmaz
kocamı hiç bu kadar yenilmiş ve kararlı görmemiştim. Hata etse de suçlu olsa da hep kuyruğunu dik tutardı ama şuan o kuyruk indi. Şuan doğuma çok az süre kalmışken davayla ayrılıkla uğraşacak gücüm yok ama aklımın bi köşesinde canımı tekrar yaktığında ya da bu yangını söndüremezsem bir gün ipini çekme fikri hiç gitmeyecek. O da bunun farkında. Zamanla ilgisi soğuyup eskiye dönse de benim de ilgim azalıp gider. Bu ilişkiyi diri tutmak zorunda olan o... Bunu çok iyi biliyor.
Numaranın kime ait olduğunu öğrenmek işine yararsa CIA diye bir program var akıllı telefonlara yüklenen.. Oradan öğrenebilirsin.. Numaranın kayıtlı olduğu telefonlar arasından sorgulama yapıyor.. Bilinmeyen numaralarda çıkmasa da burada çıkabilir.. Üzüldüm Allah yardımcın olsun..
numara belki telekız numarasıdır...
aldatmak sadece fiziksel olmuyor cinsel içerikli sohbetlerde aldatmanın bir parçasıdır..
kur'an üstüne nasıl yemin edebilmiş hayret..
bence eşinin telefon dökümlerini çıkarttır onun haberi olmadan yapabiliyosan...
telefonu neden ortalarda peki. Hiç arayan yok
allahım kadın ne kadar masum duruyor ayaklarına kadar pardesü, türban filan... Günahkarım diye kendimden utanıyorum bense...
Günah öyle basit bişey değil işte örtüye falan bakmayacaksın. Bak o eşin olacak adam da yeminler Kuranlar Allah ın adlarıyla yeminler etmiş...
Durumuna gerçekten çok üzüldüm. Hamile masum bir kadın evine eşine bağlı... Dünyaya henüz gelmemiş bir bebek... Ve azgın bir teke !!!
En çok da masum durandan korkun...
Sonuç olarak da ERKEKLERDEN NEFRET EDİYORUMM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?