Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

Ne hamile arkadaşı üzecek yorumlar haklı ne de onu rahatlatmak adına erkeklerin doğası bu yorumları haklı. Hayır hayır hayır. Erkeklerin doğası bu değil. Doğal olan bu değil. Nasıl ki şu an her dakika dünyada birileri cinayete kurban gidiyor diye cinayet kabul edilebilir bir şey değilse, aldatılma vakaları var diye aldatılmak doğal değil, erkek doğası değil.

Son düzenleme:

tabikide değil ama şu an gereksiz yorum yapıp bu haliyle kendisini kötü hissetmesine neden olmak yanlış bence...

şu an o bence yeterince olayın sıkıntısının farkında ve fazlasıyla üzüldü onu şu an tek tutan şey karnındaki bebeği

Ben o şekilde düşünmüyorum. Hatta bebek olmasaydı da kolay kolay bırakamayacağını düşünüyorum. Doğru veya yanlış demiyorum ama kalışının tek sebebi bebek değil.

Ben o şekilde düşünmüyorum. Hatta bebek olmasaydı da kolay kolay bırakamayacağını düşünüyorum. Doğru veya yanlış demiyorum ama kalışının tek sebebi bebek değil.

sana katılıyorum bu aldatma mevzusu normal değil. normalleştirilmemeli asla...

doğru sadece bebek için değil; yazdıklarından anlaşılan çok seviyor eşini ve diğer tüm huylarındanda memnun.

başka şansı yok ki... Ya bu eveyi güdecek ya bu diyardan gidecek. Benim bu saatten sonra kaybedecek bi şeyim olmaz

Canim ben haziran annelerinden tanidin mi bilmem oraya yazmak istemedim seni cok iyi anliyorum benzer seyleri yasamis biri olarak her ne kadar seninki kadar olmasa da hamileligimin ortalarinda ayni senin dedigin gibi aksamlari kafami uykudan kaldiramiyordum esim de surekli birileriyle yazusiyodu telden filan icime bi kurt dustu uyuyomus gibi yaptim balkonda biriyle konusuyo ilk isim kurcalama oldu ve yikildim biriyle sohbet ediyo cinsel icerik yok ama cok samimi ve kadin evli cocuklu beni soruyo kocam da uyudugumu soyluyo iyi geciniyomusunuz diyo benimki de bunlari konusmayalim diyo gel gor ki biz cooook mutlu bir ciftiz esim uzerime titriyo hic beklemiyordum dunya basima yikildi kadina usutme iyi giyin filan demeler bi iki msj dosedim evden cektim gittim avmye hem aglagip hem dolastim tum gun hava buz gibi yorgunluktan bittim ne yapabilirdim karnimda bebek gurbette kime anlatayim derdimi kuzu kuzu eve dondum bu arada beni milyon kez aramis acmadim geldi yalvardi agladi aralarinda asla bisiy gecmedigini soylefi yeminler etti ben nasil kasila kasila agliyorum korkuyorum bebege bisiy olacak bu arada kadina da bi beddua dosedim yalvarmis bana beddua etme oyle birsey yok aramizda diye sadece muhabbetmis uzerinden aylar gecti ama ben unutamam cok uzun zaman gerek bu surecte kendimi de elestirdim surekli kusan uyuyan banyo bile yapamayan bi hamileydim esim hep yalnizdi tabi bu onu hakli yapmaz ama bu dusuncenin arkasina siginmak iyi geldi bana artik tlfnu ortada birakiyo cooook uzun yazdim amacim seni kendi yasadiklarimla bunaltmak degil canim yalniz olmadigini bilmek rahatlatir belki bu olay kiymet bildirir kocana hersey daha iyi olur eger ozurlerinde samimiyse bir affi hakeder bebegin hatirina zamana ihtiyaciniz var sadece insallah gercek bi pismanlik yasayip seni birdaha uzmez eger dertlesmek istersen ozelden tlf no yollayabilirsin belki seni rahatlatacak bi kac onerim olur Allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

''Erkeklerin doğası '' bu lafını eden bir kadının başına gelecek herşeyi hakettiğini düşünüyorum.
Bu zihniyet güzel zihniyetmiş erkek bile böyle savunamaz kendisini..
Kadınların bu hali kadınlara yapılan bütün zulümleri açıklıyor.
Doğası ne demek yahu hayvan mı bu ? İnsan ..

pişman olduğuna göre ve bir daha aynı hataları yapmaması şartıyla her insan ikinci bir şansı hakeder bence. fevri karar vermeyip zamana bırakmanızın daha iyi olduğunu düşünüyorum. inşallah eşine ve ailesine daha bağlı olması için bir sebep olarak kalır ve siz de ona karşı çok soğumadan bu kötü günleri unutacak güzel günleriniz olur.

Numaranın kime ait olduğunu öğrenmek işine yararsa CIA diye bir program var akıllı telefonlara yüklenen.. Oradan öğrenebilirsin.. Numaranın kayıtlı olduğu telefonlar arasından sorgulama yapıyor.. Bilinmeyen numaralarda çıkmasa da burada çıkabilir.. Üzüldüm Allah yardımcın olsun..

O programı başka bir arkadaş da önerdi ve bulundu sahibi. Eşi itiraf etti. Sadece sanalda oldu diye. Konu sahibi de burnu sürttükten sonra affetme noktasındaydı en son.

Arkadaşımın babası defalarca annesini aldatıyor sonra gidip Kurana el basıyor... Bir kriter değil yani Kurana el bastı diye doğru söylüyor diye bişey yok......

allahım kadın ne kadar masum duruyor ayaklarına kadar pardesü, türban filan... Günahkarım diye kendimden utanıyorum bense...

Günah öyle basit bişey değil işte örtüye falan bakmayacaksın. Bak o eşin olacak adam da yeminler Kuranlar Allah ın adlarıyla yeminler etmiş...

Durumuna gerçekten çok üzüldüm. Hamile masum bir kadın evine eşine bağlı... Dünyaya henüz gelmemiş bir bebek... Ve azgın bir teke !!!

En çok da masum durandan korkun...

Sonuç olarak da ERKEKLERDEN NEFRET EDİYORUMM....

bizim yaşlı bi komşumuz var. Kadıncağız erkeklerle ilgili bi konu açılsa hep derdi ki
"kızım kocanın iki çatalı varsa birini kıracaksın, bir çatalı varsa çatalın iki dişini kıracaksın"

Ne demek istediğini hiç anlamazdım şimdi o kadar iyi anlıyorum ki...

KAdın erkek ilişkisi çok başka yaratılmış inanki.
Öyle duygulara gark oluyorsun ki ve Allah öyle bi dayanma gücü veriyor ki sen bile anlamadan üstesinden geliyorsun...
Düşünüyorum da kadın erkek ilişkileri Allah tarafından dengelenmiş olmasaydı dünya nesli çoktan yok olurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu canlandırmış oluyorum ama, birlikte yaşadığım bir insan var ve ona dair şüphelerim var. bir çok açığını yakaladım ama tam anlamıyla olmadığı için inkar ve yeminlerine inanmak zorunda kaldım. bu casus telefon dinleme programları hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar aranızda? deneyen yada başka bir yol izleyen. en güzel zamanlarımızda bile bşüpheler aklıma geliyor ve ondan iğreniyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…