- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
12 den sonrada 1-2 ay boyunca aranan kız hiçmi işkillenmicek kadar yada kafasına bişiler dank edicek kadar salak olamaz ya.
sanaldan cinsel içerikli sohbet etmekse kızın amacı. karşısındaki erkegin evli olup olmadıgıylada pek ilgilenmezki...
dava acmakda cok sacma... kendi evindeki dururken uzaktakine bu bedeli ödetmekte cıks
şuan yavrusu karnında olmasa idi... bi dkk durdurmazdı o evde o adamı...
kızın abisini buldum ona da anlatıcam her şeyi dedim, bizimkinin elleri titredi ben abisi bile olduğunu bilmiyorum gelsin de beni öldürsün mü dedi.
Sadece kıza dava açmam zaten, bizimkine açarsam ona da açarım. Yoksa kızın kendi günahı dışında aile kurumuna bi zararı yok, evli olduğunu bilmiyorsa (ki bence bilmiyor, biizmkide evliyim dememiş)
Gündüz de arıyor ama. Kadınların bazen ne kadar saflaşabileceğinin kk da o kadar çok örneği var ki? Karşımızdaki insana inanmak isteyince her şeyine inanıyoruz. Ailemle yaşıyorum onlar yatmadan arayamıyorum demiş bir örnekte adam. Bir fiil önceki sayfalarda örneği var. Ancak dışardan bir göz olan arkadaşı gelip sen ne yapıyorsun diyince aymış kız. Anca o zaman dank etmiş. Ben kız masum demiyorum. Belki de kötü kalplidir evli ve hamile bir eş olduğunu bile bile yapmıştır ama belki de cidden bilmiyordur. Bu da bir ihtimal diyorum. O yüzden bence kız aranmalı, en azından o adamın hamile bir eşi var, sen bunun vebalini nasıl vereceksin demek için. Ama abisini karıştırmak demek cinayet sebebi demek.
Yusuf yusuf olmuş
İyi de olmuş
Ne düşünüyorsun peki sonuç olarak ?
kızı arıycam ama tehdit olarak değil sadece yaptığı pisliği yüzüne vurup ve biraz Allahtan korkusu varsa o kafasındaki örtüyü çıkarmasını söyleyeceğim. Çünkü ben kapalı değilim ama türban benim için çok kutsaldır. O örtünün altında bunların yapılması gücüme gidiyor.
Kocamla ilgili boşanma fikrini askıya aldım hatta silmek üzereyim diyebilirim. Annelik başka bi duygu. Kendini bil feda ediyorsun o varlık için.
Ama epey bi süründürürüm. Sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Çünkü evlilikte de tecrübe yok.
12 den sonrada 1-2 ay boyunca aranan kız hiçmi işkillenmicek kadar yada kafasına bişiler dank edicek kadar salak olamaz ya.
sanaldan cinsel içerikli sohbet etmekse kızın amacı. karşısındaki erkegin evli olup olmadıgıylada pek ilgilenmezki...
dava acmakda cok sacma... kendi evindeki dururken uzaktakine bu bedeli ödetmekte cıks
şuan yavrusu karnında olmasa idi... bi dkk durdurmazdı o evde o adamı...
kızı arıycam ama tehdit olarak değil sadece yaptığı pisliği yüzüne vurup ve biraz Allahtan korkusu varsa o kafasındaki örtüyü çıkarmasını söyleyeceğim. Çünkü ben kapalı değilim ama türban benim için çok kutsaldır. O örtünün altında bunların yapılması gücüme gidiyor.
Kocamla ilgili boşanma fikrini askıya aldım hatta silmek üzereyim diyebilirim. Annelik başka bi duygu. Kendini bil feda ediyorsun o varlık için.
Ama epey bi süründürürüm. Sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Çünkü evlilikte de tecrübe yok.
aynenn tebrik ediyorum sizi haklısınızAnnelik güzel duygu evet ama boşanmama bahanesi olarak kullanılamayacak kadar da değerlidir..
Siz çocugunuza hamile olmasaydınız bu seferde elalem ne der moduna girecektiniz..
Biz kadınlar korkudan dolayı boşanmıyoruz kabul edelim.
Bazıları hakikaten gıpta edilecek cinsten eşlerinin pisliklerine çanak tutmuyorlar ve koyuyorlar kapıya..
Süründürmeyi geçin..Hiçbirşey yapamazsınız baktınız ki eşiniz sizden uzaklaşmaya başladı bu sefer susup kalacaksınız..
Kocalar kutsaldır kundaklara sarıp sarmalayın.(!)
Şunu da ekleyeyim.
Dogmamış evladının üzerine adice yeminler eden adamdan ben herşeyi beklerdim..
madem esinizin aci cekmesini istiyorsunuz, biyerlerde yazmistiniz sizde bi süre bi
kac adamla cinsel icerikli sohbetlerde bulunun, bakin bakalim ne oluyor, en iyi aci
cektirme yöntemi ama yapamassiniz sanirim bu sefer o sizi bosar diye
Okuduğumdan beri aklım burada siz burada hamile olan tüm bayanlara aynı şüpheye düşmeye teşvik ettiniz..sizin eşiniz bugün acemişlik edip yakalandı yarın herşeyi gizli olacak siz kuruntularınız ile kendizi yemeğe devam edeceksiniz...şuan onun pişmanlığı kendinizi güçlü hissettiriyor bundan sonra süründürecegim göz açtırmayacagım diyorsunuzdur ama yanıldığınızı göreceksiniz...ağır olacak ama yatakta başkasını hayal ederek sizinle birlikte olacak belkide olan bu adamı affetmek ona yapacağınız en büyük kötülük...ve kendinize çocuğunuza.etraf ne der yalnız ne yaparım düşüncelerinden sıyrılın Allah aşkına...çocugunuz için bugün sanal ihaneti af eden yarın Allah korusun gerçeğini görüncede kabul eder af eder zihniyetine sahip erkek zihniyetini ödüllendirmeyin
Asla yapmam öyle bişey. Kocama öyle söylememin sebebi ne hissettiğimi anlaması ve sanal bi ilişkinin aldatmadan sayılmayacağı fikrinden uzaklaşması içindi. Ben anneyim artık. Üstelik bi kızım olacak. Önce kendime sonra kızıma yakıştıramam bu çirkinliği
yanılıyorsunuz, etraf ne der düşüncesinde hiç olmadım. Her zaman inandığımın arkasında durdum. Zor bi süreçten geçiyorum, olaylar çok sıcak. Şuan sindirmeye değil sakinleşmeye çalışıyorum çünkü hayatta tecrübe ettiğim en doğru şey öfkeyle alınan kararların sağlıklı olmadığı... Zaten doğumuma ramak kala mahkemeyle davayla uğraşacak durumda değilim. Şuan sadece kendimi ve doğumu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?