Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

Gündüz de arıyor ama. Kadınların bazen ne kadar saflaşabileceğinin kk da o kadar çok örneği var ki? Karşımızdaki insana inanmak isteyince her şeyine inanıyoruz. Ailemle yaşıyorum onlar yatmadan arayamıyorum demiş bir örnekte adam. Bir fiil önceki sayfalarda örneği var. Ancak dışardan bir göz olan arkadaşı gelip sen ne yapıyorsun diyince aymış kız. Anca o zaman dank etmiş. Ben kız masum demiyorum. Belki de kötü kalplidir evli ve hamile bir eş olduğunu bile bile yapmıştır ama belki de cidden bilmiyordur. Bu da bir ihtimal diyorum. O yüzden bence kız aranmalı, en azından o adamın hamile bir eşi var, sen bunun vebalini nasıl vereceksin demek için. Ama abisini karıştırmak demek cinayet sebebi demek.

Yusuf yusuf olmuş
İyi de olmuş

Ne düşünüyorsun peki sonuç olarak ?

kız kesinlikle aranmalı... onuda dinlemek lazım. o ne dicek...
ikisinide benzin döküp yakıcan. karşılarına gecip bide cigara tellendiricen...
degmez...

Yusuf yusuf olmuş
İyi de olmuş

Ne düşünüyorsun peki sonuç olarak ?

kızı arıycam ama tehdit olarak değil sadece yaptığı pisliği yüzüne vurup ve biraz Allahtan korkusu varsa o kafasındaki örtüyü çıkarmasını söyleyeceğim. Çünkü ben kapalı değilim ama türban benim için çok kutsaldır. O örtünün altında bunların yapılması gücüme gidiyor.

Kocamla ilgili boşanma fikrini askıya aldım hatta silmek üzereyim diyebilirim. Annelik başka bi duygu. Kendini bil feda ediyorsun o varlık için.
Ama epey bi süründürürüm. Sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Çünkü evlilikte de tecrübe yok.

Özeline bakarmısın

Yine burda bi konuya yazdığım gibi (erkekler çok şanslı) tuh o...u denen yine biz kadınlar. .adam bi müddet sonra unutulur modunda bitti. ..hamile oldugunuz için affettim diyorsunuz belkide doğru ama kusura bakma sinirimi belirttim erkek milletine. .hayırlısı hakkinda..bu arada kizla uğraşma bence o olmasa başkası olucak ti, ,gunahi kendine. .

daha önceki açtığın konuya bakılırsa sen kendinde de hatalar olduğunu düşünüyorsun ben anlamıştım zaten bu evliliğin bitmeyeceğini
ama eşin dediğin gibi yıllarca ezikliğini vicdan azabını çekmeyecek..
herşey unuutulur çünkü özelliklede erkekler tarafından vede bu yaptıklarını yapmaya devam edecek bence
hakkınızda hayırlısı olsun umarım bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir ve sağlıklı bir ortamda büyür...

Belki de o kız o saatlerde müsait olduğu için o saatlerde konuşuyorlardı. Sonuçta o da ailesiyle falan yaşıyordur. Öfkenizin adresi o kız olmamalı bence.

Canim konunu takip ediyorum zor olmalı. Dedigin gibi umarim eşini surundurursun de bi daha degil yapmak aklina bile gelmeyecek sekilde pisman olur.
Diger taraftan o kiza da cok yüklenme bence. Esın evli oldugumu soylemedim demis. Zaten gündüzleri is yerinden de arıyormuş, bu durumda kiz nasil evli oldugunu düşünebilir ki? Kiz şüphelenecek bile olsa, sen ayni evdeyken, esın senin gozunun icine bakarak yemin edip seni inandirdiysa kim bilir kizi evli olmadigina nasil ikna etmiştir. Kiz evli oldugunu bilmiyomus.
Olaya kizin tarafından baktığımızda tamam yaptigi kendine ve başörtüsüne yakışır bi durum olmayabilir ama kendi günahı. Isin icine ailesini abisini karıştırırsan olay cok buyur ve belki ilerde keske söylemeseydim diye pisman olursun. Hangimiz hata yapmıyoruz ki.. Eşinin evli oldugunu bilseydi onu da rezil et derdim ama bu durumda esın suclu ve onu affedebiliyosan kizin bu yaptigini da görmezden gelmeni tavsiye ederim. Herkesin kendi günahı..

Ek olarak, illaki su kizginlikla o kizla da konusup yaptığına pisman etmek istiyorsun muhakkak. Arayip konuştuğun adam evli ve eşi de 7 aylik hamile falan dersen zaten o pismanlik ona yeter de artar bence. Abinin feysine kadar cogu bilgine ulaştım istesem seni anında herkese rezil ederdim dersen de gözünü yeterince korkutmuş olursun.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

Annelik güzel duygu evet ama boşanmama bahanesi olarak kullanılamayacak kadar da değerlidir..

Siz çocugunuza hamile olmasaydınız bu seferde elalem ne der moduna girecektiniz..

Biz kadınlar korkudan dolayı boşanmıyoruz kabul edelim.

Bazıları hakikaten gıpta edilecek cinsten eşlerinin pisliklerine çanak tutmuyorlar ve koyuyorlar kapıya..

Süründürmeyi geçin..Hiçbirşey yapamazsınız baktınız ki eşiniz sizden uzaklaşmaya başladı bu sefer susup kalacaksınız..

Kocalar kutsaldır kundaklara sarıp sarmalayın.(!)

Şunu da ekleyeyim.

Dogmamış evladının üzerine adice yeminler eden adamdan ben herşeyi beklerdim..

Son düzenleme:
aynenn tebrik ediyorum sizi haklısınız

Kızı hiç aramayın neden aricaksınizki sizin muhatabınız eşiniz bütün herşeyin sorumlusu eşiniz e ozaman hesabi ondan sormalısınız bana göre ben olsam öyle yapardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

madem esinizin aci cekmesini istiyorsunuz, biyerlerde yazmistiniz sizde bi süre bi
kac adamla cinsel icerikli sohbetlerde bulunun, bakin bakalim ne oluyor, en iyi aci
cektirme yöntemi ama yapamassiniz sanirim bu sefer o sizi bosar diye

Son düzenleme:
Siteye yeni üye oldum ve ilk sizin konunuzu gördüm geçmiş olsun..Allah bebeğinizi sağlıkla kavuşmayı nasip etsin öncelikle..
Yaşadıklarınız 55 yaşındaki annemle aynı şeyler...baba dahi diyemediğim adam anneme bizim bildiğimiz 15 yıl öncesi ne bilmiyoruz yaşatıyor..ne yeminler özürler inkarlar gördük ama hala devam ediyor..yani bir kez af etmişsiniz 2.yi yaşatmış..yine af ederseniz bu kez sadece kendinizi değil çocuğunuzunda geleceği ile oynayacaksınız..annem hep af etti olan bize oldu..psikoloji diye birsey kalmadı hepimiz ruh hastasına döndük..
Dul kalmaktan çocuğunuzu yalnız büyütmekten lütfen korkmayın..kendinize güvenin..çevremizde bunu başaran bayan çok...esas evladınız için boşanın..o yine çocugunun babası değişen birşey olmayacak ki...bundan sonra hep bi şüphe hep bi dedektiflik hissinde olacaksın ömür böyle gecer mi? Huzur içinde çocuğunu büyütmek varken kendinden ödün vermen çok yanlış...biz af ettiğimiz için yaşanıyor bunlar..İnşallah gerçekten sağlıklı bi karar alırsın hakkında hayırlısı ama Allahin kitabına el basıp yemin etmiş ve pisliğine devam etmiş bi adamdan ne koca ne baba olur.

Son düzenleme:
Okuduğumdan beri aklım burada siz burada hamile olan tüm bayanlara aynı şüpheye düşmeye teşvik ettiniz..sizin eşiniz bugün acemişlik edip yakalandı yarın herşeyi gizli olacak siz kuruntularınız ile kendizi yemeğe devam edeceksiniz...şuan onun pişmanlığı kendinizi güçlü hissettiriyor bundan sonra süründürecegim göz açtırmayacagım diyorsunuzdur ama yanıldığınızı göreceksiniz...ağır olacak ama yatakta başkasını hayal ederek sizinle birlikte olacak belkide olan bu adamı affetmek ona yapacağınız en büyük kötülük...ve kendinize çocuğunuza.etraf ne der yalnız ne yaparım düşüncelerinden sıyrılın Allah aşkına...çocugunuz için bugün sanal ihaneti af eden yarın Allah korusun gerçeğini görüncede kabul eder af eder zihniyetine sahip erkek zihniyetini ödüllendirmeyin

madem esinizin aci cekmesini istiyorsunuz, biyerlerde yazmistiniz sizde bi süre bi
kac adamla cinsel icerikli sohbetlerde bulunun, bakin bakalim ne oluyor, en iyi aci
cektirme yöntemi ama yapamassiniz sanirim bu sefer o sizi bosar diye

Asla yapmam öyle bişey. Kocama öyle söylememin sebebi ne hissettiğimi anlaması ve sanal bi ilişkinin aldatmadan sayılmayacağı fikrinden uzaklaşması içindi. Ben anneyim artık. Üstelik bi kızım olacak. Önce kendime sonra kızıma yakıştıramam bu çirkinliği

yanılıyorsunuz, etraf ne der düşüncesinde hiç olmadım. Her zaman inandığımın arkasında durdum. Zor bi süreçten geçiyorum, olaylar çok sıcak. Şuan sindirmeye değil sakinleşmeye çalışıyorum çünkü hayatta tecrübe ettiğim en doğru şey öfkeyle alınan kararların sağlıklı olmadığı... Zaten doğumuma ramak kala mahkemeyle davayla uğraşacak durumda değilim. Şuan sadece kendimi ve doğumu düşünüyorum.

tabiki yapmayin ben onu siz yapsaydiniz suan ne durumda olurdunuz diye söyledim
sizi bir kalemde silerdi, siz hala aci cektirmekten bahsediyorsunuz, kararinizi vermissiniz
hayirlisi hakkinizda..

Son düzenleme:
birkaç ay sonra kızı olacak bir babanın, bir kaç ay sonra doğum yapıcak eşi olan bir adamın bunu yapmasının hiçbir açıklaması yoktur. bu bir karakter bozukluğudur ve inanın karakter bir insanın ölene kadar giydiği elbisedir, değişmez, kendisi dahil kimse değiştiremez. allah sizi çocuğunuzdan ayırmasın, kocanız o kadar da mühim değil. çocuğunuz her şeyin en iyisine layık, böyle bir adamın boyunduruğunda yaşamak olmamalı kaderi, onu gerçekten düşünen ve seven tek bir varlığa ihtiyacı var o da sizsiniz.

yeminler, yalanlar, aptal yerine koymalar.. erkeklerin en iyi yaptığı şeyler. buna katlanmak zorunda değilsiniz. hayata bir kere geliyoruz ve böyle saçmalıklara katlanmaya heba edilecek bir yaşam değil hiçbirimizin ki.. size kızınızla güzel, rahat, mutlu bir ömür diliyorum. bunu hak ediyorsunuz. kangrene dönüşmüşse kesip atmayı bilmek gerekiyor, bebeği olacak bir anadan daha güçlü kimse yoktur bu dünyada. bunu yapabilirsiniz..

konuyu yeni görüyorum,
bu adam senin,annesinin,babasının ve doğmamış çocuğunun
üzerine yemin etmemişmiydi? kuran'a el basmıştı.
sonuç olarak yalan mı söylemiş yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…