- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
Ses kayıt cihazı var bende sony nin.......benim kullanmama gerek kalmamıştı
Internette takip cihazı satan siteler var.....gps takip cihazî vs.......o tür sitelerde satılır ama bilinen bir markanın ses kayıt cihazı daha mı iyi olur bilemem........biraz burnumu sokmuş gibi oldum
Kredi faizleri cok yüksek üstelik 36 aya kadr vadeli veriyorlar bankacı biraz bekleyin dedi dersin. Cocuk önemli değil bu noktada onu kafana takma.1.5 ay sonra doğumum var. Üstelik yeni evlendik daha 1 yıl olmadı. Çocuk plansız oldu.
Kredi olayını nasıl geçiştirsem bilmiyorum.
4 sene harika bir iliski sandigim evlilik yolunda giden iliskimizin ilk 3 ayinda baska bir kadin daha varmis ama biz o zaman yuzyuze gorusmemistik hic ayri sehirlerdeydik ve ortak arkadaslarimiz tanistirmisti neyse ben bu durumu hic hissetmedm sonra gunun birinde bir resim ortaya cikardi herseyi inkarlar aglamalar ayaklara kapanmalar ANNEMİN BABAMİN UZERİNE YEMİN EDERİM o senden cok onceydi dedi inandim oyle diyice.ama bir gun sonra seytan gene durttu ve fotografin tarihini saatini neyle cekildigini bir sekilde ogrendm ona bunu soyledigimde madem yalandi ne diye annen babanin uzrrine yemin ettin dedim cunku seni onlardan daha cok seviyorum seni kaybetmemek icin onlari kaybedebilirim demisti.o gun o gundur ben asla bir erkegin yeminine inanmam.ben affetmistim cunku o zaman hic gorusmemistik ve o cok pisman olmustu ama sunuda soyluyim 4 yil sonra kendisi benden ayrildi ve ben benden baskasi icin ayrildigina neredeyse eminim.demek istemem o ki duzelicegine inaniyorsan once onu al bir doktora gotur cunku normal bir aldatma degil saplantilari var belli ki sonra guvenini saglamasina izin ver eger pismansa tabi.ama su ihtimalide unutma hamile esine bunun yapan vicdansiz bir adamla evlidin.bosanma surecini sadece birkac sene ileri atabilirsin cunkj huylu huyundan asla vazgecmiyor ne yazik ki..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gizli numaraya kapalı o numara. NErden arayabilirim onu düşünüyorum. Arıycam ama sesini duyup kapatıcam ne diycem ki
kadaraj seni buralarda görüyordum, ama bu şekilde bir konu açacağın aklıma gelmezdi...
beklemen taraftarıyım, zaten yemin ettim deyip geçiştirecek... nerede konuştuğunu biliyorsan o odaya ses kayıt cihazı koy.. nette satılan vardı sanırım... yada en azından kendin dinle... uyuma bir gece... sende emin ol.
hatta gizli kamera cihazları bile vardı.
bazen erkekler kuyruğunu sıkıştırınca her şeye yemin edebiliyor, bir akrabanın kendi kızı üzerine yemin ettiğini duymuştum... inş. doğru değildir...
Kredi faizleri cok yüksek üstelik 36 aya kadr vadeli veriyorlar bankacı biraz bekleyin dedi dersin. Cocuk önemli değil bu noktada onu kafana takma.
Aslında gg de flash disk seklinde ses kayıt cihazları var 35 lira mıydı neydi, onu kullanabilirsin daha fazla delil istiyorsan. İki tane alıp, en cok telefonla konuştuğu odaya ya da arabaya koyabilirsin.
Eşiniz çok tehlikeli, nasıl da rahat yemin etmiş.
Önceki konunuzu hatırlıyorum, sakinliği çıldırtacak cinsten.
Siz de koruyun sakinliğinizi, evet çok zor ama tutun kendinizi kavga etmeyin.
Size ve dışarıya haklılığını böyle kanıtlıyor, siz çileden çıkıyorunuz o da üste çıkmış oluyor.
Konunuzda eşinize hak verilmişti daha çok sanırım, adam işi çözmüş, olgun davranan ayaklarında, ama hiç normal değil hareketleri, tehlikeli, çıldırtacak cinsten.
4 sene harika bir iliski sandigim evlilik yolunda giden iliskimizin ilk 3 ayinda baska bir kadin daha varmis ama biz o zaman yuzyuze gorusmemistik hic ayri sehirlerdeydik ve ortak arkadaslarimiz tanistirmisti neyse ben bu durumu hic hissetmedm sonra gunun birinde bir resim ortaya cikardi herseyi inkarlar aglamalar ayaklara kapanmalar ANNEMİN BABAMİN UZERİNE YEMİN EDERİM o senden cok onceydi dedi inandim oyle diyice.ama bir gun sonra seytan gene durttu ve fotografin tarihini saatini neyle cekildigini bir sekilde ogrendm ona bunu soyledigimde madem yalandi ne diye annen babanin uzrrine yemin ettin dedim cunku seni onlardan daha cok seviyorum seni kaybetmemek icin onlari kaybedebilirim demisti.o gun o gundur ben asla bir erkegin yeminine inanmam.ben affetmistim cunku o zaman hic gorusmemistik ve o cok pisman olmustu ama sunuda soyluyim 4 yil sonra kendisi benden ayrildi ve ben benden baskasi icin ayrildigina neredeyse eminim.demek istemem o ki duzelicegine inaniyorsan once onu al bir doktora gotur cunku normal bir aldatma degil saplantilari var belli ki sonra guvenini saglamasina izin ver eger pismansa tabi.ama su ihtimalide unutma hamile esine bunun yapan vicdansiz bir adamla evlidin.bosanma surecini sadece birkac sene ileri atabilirsin cunkj huylu huyundan asla vazgecmiyor ne yazik ki..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kredi için birlikte gidip konuştuk bankayla. Cuma günü de birlikte gideceğiz. 10 bin çekecektim borçlar için ama arabada alalım 20 bin çekelim diyordu. 10 binden fazla çekmem en azından.
Allahtan işim var...
Ses cihazı gürültülü ortamda net kayıt yapar mı ki. Çünkü geceleri maç izler. Tv nin sesi kendi sesini bastırıyordur
arkadaşlara katılıyorum bu iş kesinleşmeden, kredi çekme.. ertele... Allah korusun boşanmada bile bir sürü para gidiyormuş, aman çekme kredi felan...
En kötü anlaşmalı boşanma davası 1750 lira. Ordan hesap et işte :)
anlaşmalı niye boşanayım çekişmeliolur. Allahım bu kelime bile ne kadar soğuk geliyor başım çatlıcak ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?