Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

estafurullah olur mu öyle şey. Önerdiğiniz her fikir beni biraz daha aydınlatacak. İnanın beynim durmuş gibi

kadaraj seni buralarda görüyordum, ama bu şekilde bir konu açacağın aklıma gelmezdi...

beklemen taraftarıyım, zaten yemin ettim deyip geçiştirecek... nerede konuştuğunu biliyorsan o odaya ses kayıt cihazı koy.. nette satılan vardı sanırım... yada en azından kendin dinle... uyuma bir gece... sende emin ol.

hatta gizli kamera cihazları bile vardı.

bazen erkekler kuyruğunu sıkıştırınca her şeye yemin edebiliyor, bir akrabanın kendi kızı üzerine yemin ettiğini duymuştum... inş. doğru değildir...

Son düzenleme:
1.5 ay sonra doğumum var. Üstelik yeni evlendik daha 1 yıl olmadı. Çocuk plansız oldu.
Kredi olayını nasıl geçiştirsem bilmiyorum.
Kredi faizleri cok yüksek üstelik 36 aya kadr vadeli veriyorlar bankacı biraz bekleyin dedi dersin. Cocuk önemli değil bu noktada onu kafana takma.

Aslında gg de flash disk seklinde ses kayıt cihazları var 35 lira mıydı neydi, onu kullanabilirsin daha fazla delil istiyorsan. İki tane alıp, en cok telefonla konuştuğu odaya ya da arabaya koyabilirsin.

kayıtlarda numaraya hangi tarihe kadar var onu bulmaya çalışıyorum. Çünkü son 3-4 aydır cinsel ilişkimiz yok. Canım acıyacak diye yaklaşamıyor. Ama cinselliğin olmaması onun bunu yapmasını haklı göstermez. P...o izlemesine bişey demem. O şekilde de ihtiyaç giderebilir. İlla biriyle yazışmaına konuşmasına gerek yok

Gizli numaraya kapalı o numara. NErden arayabilirim onu düşünüyorum. Arıycam ama sesini duyup kapatıcam ne diycem ki

kontörülüden falan yada ankesörlü tlfdan deneyin.
hatta tele kız flan degilse. bi isim atın onla görüşücektim diyin. yok öyle biri diyince aaa nasıl olur.
bu numara onundu. sizin adınız ne diyip az tongaya düşürmeye calışın:26:

öncelikle biraz rahatlamaya çalış bebek senin ruh halinden çok etkilenecektir. derin nefesler al sakinleşmee ve sağlıklı düşünmeye çalışmalısın bebeğin ve kendin için. akşama adam geldiğinde hemen yüzüne pat diye söyleme. başarabilirsen biraz bekle ve bu sürede ispatlamaya çalış. daha önce yaptığı gibi yalanlayacak bir şeyi olmasın. hiç ona belli etmeden sürekli göz hapsinde tut onu. yakaladığın her şeyi kaydet. ama gerçek delillerle kaydet. en önemlisi de hemen boşanma davası falan açma bi dur bakalım bebeğin doğumuna az kalmış şimdi kendinden önce onu düşünmek zorundasın daha dünyaya gelmeden bu kadar strese boğma o meleği

kredi için birlikte gidip konuştuk bankayla. Cuma günü de birlikte gideceğiz. 10 bin çekecektim borçlar için ama arabada alalım 20 bin çekelim diyordu. 10 binden fazla çekmem en azından.
Allahtan işim var...

Ses cihazı gürültülü ortamda net kayıt yapar mı ki. Çünkü geceleri maç izler. Tv nin sesi kendi sesini bastırıyordur

offfff nedirrr bu çektiğimizzzz anlamıyorummm yaaaa çok üzüldüm arkadaşım.... yani mahkemede telefon kayıtları yeterli tabiki ama önemli olan sence bu mu ? birde o kadar yemin etmiş nasıl bir vicdan bu arkadaşım her şey ortada git kontörlü bir telefondan ara konuş ne olacak sanki onun peşine mi düşecek o kadın zaten ne olduğu ortada ama kocan düzelmez ben sana söyleyeyim birde doğum yapacaksın lohusalık falan derken tam yoldan çıkar

araştırmalarını sürdür bence acele etme...bebeğin için azcık sakin hareket etmeye çalış..

Eşiniz çok tehlikeli, nasıl da rahat yemin etmiş.
Önceki konunuzu hatırlıyorum, sakinliği çıldırtacak cinsten.

Siz de koruyun sakinliğinizi, evet çok zor ama tutun kendinizi kavga etmeyin.
Size ve dışarıya haklılığını böyle kanıtlıyor, siz çileden çıkıyorunuz o da üste çıkmış oluyor.
Konunuzda eşinize hak verilmişti daha çok sanırım, adam işi çözmüş, olgun davranan ayaklarında, ama hiç normal değil hareketleri, tehlikeli, çıldırtacak cinsten.

aynen ben de ona şaşırıyorum nasıl rahat. Benim elim ayağıma dolandı belli etmeden durabilirim inşallah.
Hatta arada bi kadınlar klubünü okuyosun oralardan aklına takılıyor psikolojini bozuyosun benden bile şüphelendin diyor. Ben de saf gibi öyle düşündüm diye üzülüyorum özür filan diiyorum.

Hala sevgi dolu. Yemek yapmaya temizliğe bulaşığa yardım eder. Gece gelir uyutur, öper. Evde dışarda gayet mutlu evliliğimiz var. Birine desem inanmaz yani

evet bu normal bi aldatma değil büyük ihtimal telefonla cinsel içerikli konuşmalar. erkeklerin en yoğun aldatma dönemi oluyor hamilelik dönemleri. sen hamileliğe yogunlaşmışken o dikkatini dışardakilere veriyor. onu bir süre geceleyin dinle. ses kayıt cihazı ya da telefon olabilir. hatta bebek odalarına koyulan kamera ve ses özelliği olan cihazlar var ya bebekler için onlardan bile olabilir. kredi için de öder gideriz hayatım, biraz daha mı beklesek belki 1-2 aya faizler de düşer, bebek beklerken iki tane kredi borcuna girmeyelim falan de sakın çekme kredi falan. allah yardım eder borçlarınızda hiç onları düşünme şimdi

Bana sorarsan erteleyebildiğin kadar ertele, izin alamadım de, bankacı daha sonra geln dedi de uydur bişiler işte. Cidden bak o para cok işine yarayacak.

O dandik cihaz öyle bir kayıt yapıyor ki arabanın motoruna da koysan senin sesini netleştiriyor

arkadaşlara katılıyorum bu iş kesinleşmeden, kredi çekme.. ertele... Allah korusun boşanmada bile bir sürü para gidiyormuş, aman çekme kredi felan...

arkadaşlara katılıyorum bu iş kesinleşmeden, kredi çekme.. ertele... Allah korusun boşanmada bile bir sürü para gidiyormuş, aman çekme kredi felan...

En kötü anlaşmalı boşanma davası 1750 lira. Ordan hesap et işte :)

o numarayla gün içerisinde bikaç dk lık görüşmeler var. Mesaj filan yok. İnsan çalışma saatlerinde 2 dk ne konuşur ki?
Bu bazen şirketin arabasıyla dışarı çıkıyor, malzeme almaya filan.
acaba o aralarda görüşüyor mu geldim şurdayım vs diye...
o kızın hangi şehirde olduğunu bulmam lazım ama rehbere kayıtlı olmadığı için face den filan araştıramıyorum

Elimde sadece numara var, deli olacağım

anlaşmalı niye boşanayım çekişmeliolur. Allahım bu kelime bile ne kadar soğuk geliyor başım çatlıcak ağrıdan

O halde 2750 ile 4 bini gözden çıkarıcan ornek icin söyledim. Adam kredi bile çekemiyor nasıl tazminat Alican

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben de yeni gördüm konunu.
Çok üzüldüm gerçekten. Bir de konuya inandırıcılık katmak için bir de milyon yemin etmiş ya yazıklar olsun. Eşinin cinsel sorunları olduğu kesin sanırım. Bu konuda aranız nasıl ? soran olmuştur belki ama bir doyumsuzluk var gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…