- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
anlaşmalı niye boşanayım çekişmeliolur. Allahım bu kelime bile ne kadar soğuk geliyor başım çatlıcak ağrıdan
Ankesörlü telefondan arayabilirsin,gizli numaraya kapalı diyorsun ama eşin gizli numaradan aramış aynı numarayı ertesi gün.1.5 ay sonra doğumum var. Üstelik yeni evlendik daha 1 yıl olmadı. Çocuk plansız oldu.
Kredi olayını nasıl geçiştirsem bilmiyorum.
Gizli numaraya kapalı o numara. NErden arayabilirim onu düşünüyorum. Arıycam ama sesini duyup kapatıcam ne diycem ki
Ben de yeni gördüm konunu.
Çok üzüldüm gerçekten. Bir de konuya inandırıcılık katmak için bir de milyon yemin etmiş ya yazıklar olsun. Eşinin cinsel sorunları olduğu kesin sanırım. Bu konuda aranız nasıl ? soran olmuştur belki ama bir doyumsuzluk var gibi..
Ankesörlü telefondan arayabilirsin,gizli numaraya kapalı diyorsun ama eşin gizli numaradan aramış aynı numarayı ertesi gün.
sen ve bebişin daha önemlisin... onun kokusu kesin çıkar... inş. yanılıyorsundur.
içimden geçen; eşin gece vakti fantazi peşine düştüğü... başka bişiy değildir sanırım...
aslında cinsel problemimiz yok o konuda çok uyumluyuz ama hamilelik nedeniyle yaklaşmıyor. Ben istesem de o istemiyor hele karnım büyüdüğünden beri hiç istemiyor.
o numarayla gün içerisinde bikaç dk lık görüşmeler var. Mesaj filan yok. İnsan çalışma saatlerinde 2 dk ne konuşur ki?
Bu bazen şirketin arabasıyla dışarı çıkıyor, malzeme almaya filan.
acaba o aralarda görüşüyor mu geldim şurdayım vs diye...
o kızın hangi şehirde olduğunu bulmam lazım ama rehbere kayıtlı olmadığı için face den filan araştıramıyorum
Elimde sadece numara var, deli olacağım
Ama bu çok aşağılayıcı. Yani sen bir dönemdesin her kadının geçtiği bir dönem ve bu geçerli bir neden olamaz.
onun bir sorunu var bence yoksa her erkek böyle bir şey yapmaz. Belki hamilelikten önce de vardı..
Ne kadar kolay yalan söylüyor
Bebeğin, anne babanın bile üstüne yemin edebiliyor
Fersah fersah uzaklaş bu adamdan
kayıtlarda 18 şubattan daha eski tarihli bişey yok. Ozamanlar 4 aylık hamileydim ve cinsel olarak uzaklaşmaya başladığı tarih.Yediremiyorum ya uçkuruna düşkün oluşunu. Koca adam bu zamana kadar doymuş doyacağı kadar. Reelde bişey yapmasa bile çok iğrenç o konuşmalar mesajlar
Bana en çok koyan bu oldu zaten. Rahatlıkla yemin edebiliyor olması ve bebeğini de bu işe karıştırması.
Ben yemin ettirirken vallahi billahi tallahi diye yemin et demiştim.
Bu üçleme Direkt Allah'ı şahit gösteriyor. Onun ötesi yok. Öbür dünyasını da mahvetti aptal...
Bana en çok koyan bu oldu zaten. Rahatlıkla yemin edebiliyor olması ve bebeğini de bu işe karıştırması.
Ben yemin ettirirken vallahi billahi tallahi diye yemin et demiştim.
Bu üçleme Direkt Allah'ı şahit gösteriyor. Onun ötesi yok. Öbür dünyasını da mahvetti aptal...
Canım öyle yemin etmekle olmaz ki açıklama yapması lazım bu numara kime ait neden özellikle gece yarısı aranmış, gündüz aranmış kimdir yani soracağın tek şey bu aradığın gece gündüz konuştuğun mesajlaştığın kişi kim bu kadar bunun açıklamasını yapmadan yemin etmek bir şey ifade etmez kaldı ki neden korkacaksın detaylara baktım demek doğal değil mi güvenmedim baktım diyeceksin ve buldum diyeceksin açıklama isteyeceksiniz aynı duruma kendini koy benim telefonumda böyle bir şey görsen inkar etsem açıklama yapmasam inanır mısın sen de bakmaz mısın diye söyle. Böyle yaşanmaz ya açıklayacak ya da yollar ayrılacak bu şüphe hep içinin kemirir yoksa. Mahkemede delil olabiliyor fakat kime ait olduğunu bayan olduğunu ispat etmek gerekir mesaj içerikleri de aralarında bir ilişki olduğunu göstermeli.
aslında cinsel problemimiz yok o konuda çok uyumluyuz ama hamilelik nedeniyle yaklaşmıyor. Ben istesem de o istemiyor hele karnım büyüdüğünden beri hiç istemiyor.
Telekız olsa saatlerce telefonda konuşmaz
Gerçekten merak ediyorum nasıl oluyor da erkeklerle ilişkiye girmeye hazır bu kadar çok kadın bulunabiliyor...........
Böyle tiplerin cinsel organını kesmek ceza sebebi olmasa keşke.
Sanal reel kadar tehlikeli ve iğrenç. Yani bir saplantı halindedir bu. Bu noktaya geldiyse hani izledi etti diyelim ama telefona falan dökmesi farklı bir tat aldığını gösteriyor.
Reelde olmasa bile yani insanın eşinin başka bir kadınla o tür şeyler konuşmuş olmasını düşünmek bile irrite ediyor insanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?