Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

anlaşmalı niye boşanayım çekişmeliolur. Allahım bu kelime bile ne kadar soğuk geliyor başım çatlıcak ağrıdan

sen ve bebişin daha önemlisin... onun kokusu kesin çıkar... inş. yanılıyorsundur.

içimden geçen; eşin gece vakti fantazi peşine düştüğü... başka bişiy değildir sanırım...

Ankesörlü telefondan arayabilirsin,gizli numaraya kapalı diyorsun ama eşin gizli numaradan aramış aynı numarayı ertesi gün.

Bizim iş yerinde biri vardı bundan 10 yıl kadar önce..eşinden ayrılırken çıkış aldı fabrikada tazminat ve nafaka vermemek için eşine. Bir süre sigortasız çalışmıştı. Gerçi şimdi yasalar daha sıkı olur mu böyle şeyler bilmiyorum da sen de çalışıyorsun sanırım.

aslında cinsel problemimiz yok o konuda çok uyumluyuz ama hamilelik nedeniyle yaklaşmıyor. Ben istesem de o istemiyor hele karnım büyüdüğünden beri hiç istemiyor.

Ankesörlü telefondan arayabilirsin,gizli numaraya kapalı diyorsun ama eşin gizli numaradan aramış aynı numarayı ertesi gün.

belki sonradan gizli noya kapatmıştır bilmiyorum öğleden sonra tekrra deneyeceğim bakalım

sen ve bebişin daha önemlisin... onun kokusu kesin çıkar... inş. yanılıyorsundur.

içimden geçen; eşin gece vakti fantazi peşine düştüğü... başka bişiy değildir sanırım...

fiziksel bişiler var mı bilmiyorum ama sanal olduğu kesin maselef. Mesajları da okudum gözümle gördüm

aslında cinsel problemimiz yok o konuda çok uyumluyuz ama hamilelik nedeniyle yaklaşmıyor. Ben istesem de o istemiyor hele karnım büyüdüğünden beri hiç istemiyor.

Ama bu çok aşağılayıcı. Yani sen bir dönemdesin her kadının geçtiği bir dönem ve bu geçerli bir neden olamaz.
onun bir sorunu var bence yoksa her erkek böyle bir şey yapmaz. Belki hamilelikten önce de vardı..

eşin yeminler edip inandırmaya çalışıyoya teli istesen alsan elinden ve numaraya mj atsan bilgilerini öğrenmek için faceni olabilir nerde olduğunu falan:26:
suçluya şimdi inandırmak için verir belki vermezmi:26:

Ne kadar kolay yalan söylüyor
Bebeğin, anne babanın bile üstüne yemin edebiliyor
Fersah fersah uzaklaş bu adamdan

kayıtlarda 18 şubattan daha eski tarihli bişey yok. Ozamanlar 4 aylık hamileydim ve cinsel olarak uzaklaşmaya başladığı tarih.Yediremiyorum ya uçkuruna düşkün oluşunu. Koca adam bu zamana kadar doymuş doyacağı kadar. Reelde bişey yapmasa bile çok iğrenç o konuşmalar mesajlar

Ne kadar kolay yalan söylüyor
Bebeğin, anne babanın bile üstüne yemin edebiliyor
Fersah fersah uzaklaş bu adamdan

Bana en çok koyan bu oldu zaten. Rahatlıkla yemin edebiliyor olması ve bebeğini de bu işe karıştırması.
Ben yemin ettirirken vallahi billahi tallahi diye yemin et demiştim.
Bu üçleme Direkt Allah'ı şahit gösteriyor. Onun ötesi yok. Öbür dünyasını da mahvetti aptal...

Canım öyle yemin etmekle olmaz ki açıklama yapması lazım bu numara kime ait neden özellikle gece yarısı aranmış, gündüz aranmış kimdir yani soracağın tek şey bu aradığın gece gündüz konuştuğun mesajlaştığın kişi kim bu kadar bunun açıklamasını yapmadan yemin etmek bir şey ifade etmez kaldı ki neden korkacaksın detaylara baktım demek doğal değil mi güvenmedim baktım diyeceksin ve buldum diyeceksin açıklama isteyeceksiniz aynı duruma kendini koy benim telefonumda böyle bir şey görsen inkar etsem açıklama yapmasam inanır mısın sen de bakmaz mısın diye söyle. Böyle yaşanmaz ya açıklayacak ya da yollar ayrılacak bu şüphe hep içinin kemirir yoksa. Mahkemede delil olabiliyor fakat kime ait olduğunu bayan olduğunu ispat etmek gerekir mesaj içerikleri de aralarında bir ilişki olduğunu göstermeli.

Boşanmaya gücün varsa peşine duş........yalan söylemesi sorun değil ortada bir gerçeklik var......eşi evet ben bunu bunu yaptım dese ne olacak........daha pişkin davranacak........

Sanal reel kadar tehlikeli ve iğrenç. Yani bir saplantı halindedir bu. Bu noktaya geldiyse hani izledi etti diyelim ama telefona falan dökmesi farklı bir tat aldığını gösteriyor.

Reelde olmasa bile yani insanın eşinin başka bir kadınla o tür şeyler konuşmuş olmasını düşünmek bile irrite ediyor insanı..

Gözü dönmüş
Uçkur derdine herkesi herşeyi silmiş manyak

Telekız olsa saatlerce telefonda konuşmaz
Gerçekten merak ediyorum nasıl oluyor da erkeklerle ilişkiye girmeye hazır bu kadar çok kadın bulunabiliyor...........

o zaman sorduğumda evlenmeden önce konuştuğum kızlardan biridir dedi. Hatırlamıyorum bile dedi. Zaten bu şehirde bile değil dedi.Ben ertesi gün tekrar aranmış görünce kıllandım detaylara bakmak istedim. Yemin ettiğinde aramayı görmemiştim sadece mesajları görmüştüm . Arama kaydığını gördüğümde aramışsın yine dediğimde bebeğin üzerine yemin ettim hala mı inanmıyorsun yuh asıl güvenmezsen evlilik yürümez dedi. Ben de suçlu hissettim kendimi irdelemedim.

Ben eşinin sanal cinselliği aldatmadan saymadığını ve bu yüzden de bu kadar rahat yemin ettiğini düşünüyorum.

Telekız olsa saatlerce telefonda konuşmaz
Gerçekten merak ediyorum nasıl oluyor da erkeklerle ilişkiye girmeye hazır bu kadar çok kadın bulunabiliyor...........

sana katılıyorum telekız olsa dk sını bile parayla konuşur. bu bence o işleri dışarda yapan biri erkek ortamında tavsiye edilen peynir kızlardan biri olabilir

mesajları ilk gördüğümde kötü davrandığın ve bana vurduğun için intikam almak canını acıtmak istemiştim o yüzden yaptım ama doğumdan sonra anlaman lazımdı zamanlama yanlış oldu dedi. Sürekli Kadınlar klubünü okuyordun ordan gelip anlatıyordun ben de bana güvenip güvenmediğini test etmek istedim hepsi planlı zaten dedi. Sonra duş filan aldı o arada düşündü galiba mesajlar telefonun dosyasında kalmış geçmişe ait kurcalarken mesaj bölümüne gelmiş filan dedi. O an şokla zaten mantıklı düşünülmüyor. Sonradan parçalar oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…