Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

Ben eşinin sanal cinselliği aldatmadan saymadığını ve bu yüzden de bu kadar rahat yemin ettiğini düşünüyorum.

Aynen.......sanal deyince gün içersinde biriki saatte işlerini bitirecek şekilde mi oluyor...yani duygusal anlam yüklemeden
Sadece telefonla yetinedeğini pek sanmıyorum

Ben eşinin sanal cinselliği aldatmadan saymadığını ve bu yüzden de bu kadar rahat yemin ettiğini düşünüyorum.

Tabi erkekler kendilerine göre bir şeyler çıkarabilir. O halde kadınlar da yapsın. Adı ne olur ki??
Bugün Reha Muhtar bugün demiş ki: “sanal çapkınlık, güçlü erkek” efsaneleri yaratıyorlar. Tüm bu palavraların altında yatan şu: Kadının cinsel potansiyeli o kadar fazla ki, erkek onun karşısında çaresiz kalıyor.”

evet zaten ben seni aldatmadım o yüzden bu kadar rahatım dedi. Boşuna ağlayıp kendini üzme dedi. Ama benim kızdığım nokta öğrendikten sonra devam ediyor olması... Hala neden arıyor, yapmış olsa bile pişmanlık duyup bırakması gerekmez mi

sana katılıyorum telekız olsa dk sını bile parayla konuşur. bu bence o işleri dışarda yapan biri erkek ortamında tavsiye edilen peynir kızlardan biri olabilir

Netten buldum filan demişti zaten. Ben de nerden buldun bilmediğim face in mi var dedim yok dedi. ( İkimiz ortak face kullanıyoruz arama geçmişine filan baktım orda arattığı tanımadığım kimse yok)

Bir de burda başka bir konuda bir arkadaş demişti: "Benim babamda bizim üzerimize çok yemin etti ama sonra yalanları ortaya çıktı diye" Yani günahını almak istemem ama yemin her şey demek olmuyor. Beyne kan gitmediğinden midir nedir vara yoğa yemin edebiliyorlar sanırım.

belki sonradan gizli noya kapatmıştır bilmiyorum öğleden sonra tekrra deneyeceğim bakalım

fiziksel bişiler var mı bilmiyorum ama sanal olduğu kesin maselef. Mesajları da okudum gözümle gördüm
Karşı tarafın numarasını sorgulat istersen bir rehbere kayıtlımı diye eğer kayıtlı ise kadının adı soyadı çıkar.

Tamamen erkeklerin bazen kendileri inanıp da bizim de yutacağımızı sandığımız şeyler. Test etmek falan…
Demek ki kural 1: erkeklere gün içinde yediğimiz her haltı anlatmamak gerek.

sahte hesabı olduğundan eminim
şöyleki ismi herşeyi sahtedir bilgilerini vermemiştir sadece cinsellik amaçlı arayıp konuşuyodur facete dolu var bu kızlar allah kahretsin ne biçim insanlar o kısma girersek kendimi tutamam
doğrusuunu söylüyo eşin dediğim gibidir
konuşarak mjla falan tatmin oluyodur görüşme yoktur inşallah

Zaten açıklamaları da saçma yani evliyken daha önce konuştuğu kızla ne işi var ne muhabbet ediyor mesajlaşıyor ne alaka kaç senelik evlisiniz? hatırlamıyorsa başka şehirde olduğunu nereden biliyor. Arama kaydını görmüşsünüz hala inanması mı kalmış yani. Hele bir de yok kadınlar kulübüne gördüklerinle gelip bana birşeyler diyordun da güvenip güvenmediğini ölçmek için yaptım demek ne saçma sapan bir şey yani. Sonuçta ortada bir numara var ve tam olarak kime ait olduğu açıklanamıyor en baştan susmayacaktınız. Kendinizi suçlu hissetmek için hiçbir nedeniniz yoktu delil var arama kaydı var yani.

çok çelişkili konuşmuş bi intikam için bi evlenmeden önce bilmem ne...
nasıl yemin etmiş anlamadım...
canım belkide açtığın bu topiği de görüyodur herşeyi anlatma bence de eşine..
şu anda üsteleme uzaktan izle bence...

Üstelik bu yemin eden bi cins değil bazen bişy olduğunda yemin et derdim etmem onun vebali büyük derdi. Şimdi böyle büyük bi yemin edince inandım bende

Karşı tarafın numarasını sorgulat istersen bir rehbere kayıtlımı diye eğer kayıtlı ise kadının adı soyadı çıkar.

Kayıtlı değil maalesef ilk işim sorgulatmak olmuştu

Tamamen erkeklerin bazen kendileri inanıp da bizim de yutacağımızı sandığımız şeyler. Test etmek falan…
Demek ki kural 1: erkeklere gün içinde yediğimiz her haltı anlatmamak gerek.

Bi de kendini çok akıllı sanıyor. İyi bir psikolojik eğitim aldığını yıllarca idarecilik konumunda çalıştığından insanları yönlendirebileceğini söylüyor. Her haltımızı anlatmamamız konusunda çok haklısın. Bizim silahımızla bizi vuruyorlar sonra

Görüşme olduğunu sanmıyorum çünkü evden işe işten eve. İşten ne zaman çıktıklarını bilirim servisle gelir zaten. Her zaman yanımda haftasonlarını hep beraber geçiririz. Ama gün içinde iş yerinin işleri için dışarı çıkıyor o arada görüşse görüşür mü ki... Kafamı o kurcalıyor benim. Çünkü gün içinde 1-2 dk lık konuşmalar var.

eşinin telefonu alıp data kablosuyla mesajlarına girebilirmisin?... orada tarihleri felan herşey çıkar... silinmediyse...

silindiyse; telefonda da işe yarar mı bilmem ama "recovery my file" diye bir program var. eski dosyaları vs hepsini geri getiren bir program... yanlız uzun sürüyor işini bitirmesi, flash disklerde felan işe yarıyor. eski telefon mesajlarınıda bulabilir belki..

Esiniz zekaniza hakaret ediyor...

Aslında böylesi daha iyiy oldu. Ben ona yeniden güvendim mutlu mesut yaşıyoruz o da rahatladı. Şimdi daha çok açık verir.

Kadınlar klubüne üye değilim sadece okuyorum demiştim. İnşallah nick imi bilmiyordur.

Esiniz zekaniza hakaret ediyor...

öyle sanması daha iyi. Saf ayağında daha çok detay bulurum.

Mesaj içeriklerini mi gösteriyor o program. Aslında göreceğimi gördüm detayları çok da merak etmiyorum. Sadece reelde var mı onu da bilmek istiyorum.

"akşam görüşeceğiz" demi gibi konuşmalarda olabilir belki... ben halen sanal olduğunu düşünüyorum... sanalda olsa da iğrenç ama..

İyi de nasıl rahatlık bu. Yani en azından yapacağın varsa bile bir süre kes görüşmeleri de sular durulsun. Ya gerçekten seni inandırdığını düşünüyor ya da kontrolden çıkmış tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…