Telefon evdeyken neden sessize alınır?

Eğer ilk defa yaşanıyosa olabilir neden olmasın insanlık hali...
Ama sürekli buna benzer şeyler yasıyosan ozaman bunları düşünebilirsin...
Ortada bişey yoksa bence bukadar üzerine gitme derim boş yere canını sıkma..yerimseniben

ne olmuş yani evde meşakkatli bir temizlik varsa anlayamadım da
biz her gün temizlik yapıyoruz
acaba neden ???
bak kendimden şüphelendim şimdikafamçokkarıştı

sevgili olunca telefonla bütünleşmek mi gerek???
saatte 3 msj attı
çağrı attım karşılık vermedi bilmemne
güzelim çocuda rahat bırak
kendini de
düşme üstüne bukadar

Canım arada bir telefonu duymuyo. Sessize almasının sebebi olarakta babasını gösterdi. Rahatsız oluyormuş. Günahımı alıyorsun neden inanmıyorsun diyor bana. İnanmıyorken inanıyorum diye yalan söyleyip, sorunları içimde toplayamam ya? Kendisi bir çağrı atıyor bakın abartmıyorum 1 dakika geç cevap versem ya da mesajına kıyamet kopuyo. Kendisininde bana yaptığı ortada.

Sen de haklısın canım ama benim açımdan bakıcak olursak ben de haklıyım. Bizde hergün temizlik yaparız abartılacak bir durum yok ortada haklısın. Bi keresinde aramızda şöyle bir konuşma geçti.

BEN: Aşkım şuan meşgulüm kurabiye yapıyorum. Daha sonra görüşürüz Seni seviyorum canım.

O : Neden Do_ You_Wanna kim geliyor ki size o kurabiye yapılıyor, önemli bir misafirin anlaşılan..

Ve dediğim gibi kendisi msjına 1 dk a geç cvp alsa çıldırıyor. Ben gene düşmüyorum üstüne rahat bırakıyorum ama aradığım zaman ulaşamamak beni düşündürüyo. Üstelik evdeylen
.

bak işte adam rahatsız oluyomuş
ki haklı da yani
siz sık sık mesajlaşıyosunuz
her an çağrı atıyosunuz
bu durumda telefonun sesi açık olsa
kim olsa sinir olur

Cnm olabilir. Kendisine söylüyorum. Evdeyken tlfnu sessize alma sesini biraz daha kıs ama sessize alma. Bende bundan rahatsız oluyorum. Kaldıki bizim en yoğun mesajlaştığımız zaman akşam 9 dan sonra. Gün içinde o kadar sık mesajlaşmıyoruz. Sesten rahatsız olunacak kadar

Telefona cevap vermedimi, takmıyor gibi davran kapat telefonunu akşam 9da aç, şarjı bitmiş dersin, sen delirceğine o delirsin..Az taktik öğren yavyuum sempatiksalakcinni

valla bende bi an erkekmi yazdı bunu dedim ya ne alaka sevgilini istemeyemi gelecekler ki sen ne düşündün ki açkça söle neyden şüphe ettin bizde ona göre yorum yapalım canım
ayrıa telin sessizde olması çok normal biz kadınlar illaki bi fırsatını bulup o mesajı atarız ama onlar öyle değil işte

belki çok fazla ilgiden sıkılmış olabilir... 1 saatte 3 mesaj fazla geliyor olabilir ona... biraz rahat bırakmakta fayda var...

valla bende evde tlf sessize alırım babamdan ötürü ve aradığı yazdığı çoğu msjı duymam bunda ne var şimdi bilemedim şimdii...
tabii bunlara karşılık aşkımdan hep azar işitirim o ayrı
...
ama bunda büyütülecek bir durum yok gibi şimdilik...yani bana göre

canım yaş kaç?
çok ufak sorunlar değil mi bunlar yani insanlık hali duymazsın etmezsin olur böyle şeyler
bence doğrudur ya. yani ne biliim bizim de olur böyle sevgilimle.
cuma günü sabahtan akşama kadar aşkım aradığında hep meşgule attım
babamla banka işlerim vardı çünkü bi msj attım arada o kadar babamlayım diye
hiç de sorun etmedi
ben şimdi bi iş mi karıştırdım cuma günü?
güvensizlik problemi var bence canım sende asıl bu konuda düşün derim.

istemeye mi gelmişler sevgilini.
ben sorununu anlayamadım.

emdev, hay allah iyiliğini... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

konu sahibi kardeşim.. benim tlfum evde hep sessizde durur, eşim aradığında duymam genelde.. ee napsın kocam yani şüphe mi etsin??

Olası bişey ya heran seninle mi ilgilenmesini bekliyosun ? bunda şüphelencek bişey yok.. Kusura bakma ama bana göre abartıyosun o kadar irdeleme sıkarsın karşındakini

şimdi tatlım madem sevgilin senden beter.. konuyu böyle açmayacaksın kendisine yapıldıgımda kıyameti koparan sevgılım, bana bunları bunları yapıyor diyeceksın ve insanlar da buna göre yorum yapacaklar..

şu yazdıklarından her ikinizin birbirinizin hayatını cehenneme çevirmeye and içtiğiniz besbelli..

güzel güzel yaşamak varken incir çekirdeğini doldurmayan meselelerden ötürü birbirinizi ve kendinizi yıprattıgınz için çok pişman olacaksınız.

tel meselesine gelince baŞkalarının yanında insanları rahatsız etmemek için telimi genelde sessizde tutarım. erkek arkadasımda böyle yapar. şu ana dek hiç kavgamız olmadı. pardon yalan olmasın bir keresinde 6-7saat bana ulaşamamıştı sevgilim, başıma bişi gelmesinden endişelendiği için azıcık kızmıştı.
bu işin normali budur gibi geliyor bana..

hay allahim yarabbiiimmm ne günlere kaldik kaydirigubbakcemile3 ben sorunu anlayamadim yanliz yaa.. neyi dert ediyosunki?? neyden süpheleniyosunki??
derdiniz yokta dertmi ariyosun gülüm napiyosun anlamadim vallaa yaa..

dogru söze ne denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…