- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Ya kızlar sinirden ağlıyorum şuan senağlama senağlama senağlama Ellerim titiriyo yazarken. Dün bütün gün sevgilim olucak bey ile annesi temizleğe girişti. Sebebi yok tabiki bu kış günü yapılan temizliğin. Temizlik dediysem öyle ufak çaplı bişey değil. Evdeki soba kaldırılıyor, duvarlar bile siliniyor. Akşamına benim annemden şöyle bir soru geliyor bana. " Kızım neden bu kadar geniş bi temizlik yapma gereği duyduki annesi, önemli bir misafirlerimi geliyor?" Tabi ben boş duru muyum? Sordum hemen beyfendiye? " Yok aşkım annemin canı sıkılmış yapma gereği duymuş bende biliyosun çalışmadığım için yardım etmek zorunda kaldım" dedi. Çokda uzatmadım. Çünkü annesinin şuanki tavırı menapoza girdiğini belli ediyor. Herhalde o yüzdendir dedim. Ama bugün olanlar beni çıldırttı. Bugün pazar. Ev tatil günü yaşıyor. Beyfendide temizlikten dolayı yorulduğu için ertesi sabah sana geç mesaj atarım dedim kendisine. 9 da msj attım. Beyfendi 10 da uyandı. Birazcık durgundu msjlarda. Derken 1-2 saat arada bir çağrılaştık ve msj atmaya başladı bana. Msjlarda 1 saatte 3 tane felan atılıyo. Msjları idare ediyorz. (hala knt yok) Bana ablasının misafirliğe geldini söyledi. Biraz daha msjlaştık. En son msjı yemek yicez cnm oldu. Aradan 1.5 saat geçti ve benim en son attığım msja cvp bile gelmedi. Çağrı attım ama hala ses yok. Yarım saat uzun uzun çaldırdım. Tlfnu duyan yok. Sessize alınmış tlfn belli. En sonunda tlfnu meşgule aldıda mesaj attı beyfendi. Neymiş tlfn montunun cebinde kalmışta sessizdeymişte yemek yemek için diğer odaya geçmişde bıla bıla.lmaz: lmaz: lmaz: Ya kızlar. Şimdide kendini inandırmaya çalışıyor. Soruyorum size. Dün yapılan meşakktli temizlik ve bugün beyfendinin ortadan kaybolması arada bi msj atması evde tlfnu sessize alması. Sizce ortada bişey olmadığına inanabilen var mı?
Eğer ilk defa yaşanıyosa olabilir neden olmasın insanlık hali...
Ama sürekli buna benzer şeyler yasıyosan ozaman bunları düşünebilirsin...
Ortada bişey yoksa bence bukadar üzerine gitme derim boş yere canını sıkma..yerimseniben
ne olmuş yani evde meşakkatli bir temizlik varsa anlayamadım da
biz her gün temizlik yapıyoruz
acaba neden ???
bak kendimden şüphelendim şimdikafamçokkarıştı
sevgili olunca telefonla bütünleşmek mi gerek???
saatte 3 msj attı
çağrı attım karşılık vermedi bilmemne
güzelim çocuda rahat bırak
kendini de
düşme üstüne bukadar
Canım arada bir telefonu duymuyo. Sessize almasının sebebi olarakta babasını gösterdi. Rahatsız oluyormuş. Günahımı alıyorsun neden inanmıyorsun diyor bana. İnanmıyorken inanıyorum diye yalan söyleyip, sorunları içimde toplayamam ya? Kendisi bir çağrı atıyor bakın abartmıyorum 1 dakika geç cevap versem ya da mesajına kıyamet kopuyo. Kendisininde bana yaptığı ortada.
istemeye mi gelmişler sevgilini.
ben sorununu anlayamadım.
şimdi tatlım madem sevgilin senden beter.. konuyu böyle açmayacaksın kendisine yapıldıgımda kıyameti koparan sevgılım, bana bunları bunları yapıyor diyeceksın ve insanlar da buna göre yorum yapacaklar..
şu yazdıklarından her ikinizin birbirinizin hayatını cehenneme çevirmeye and içtiğiniz besbelli..
güzel güzel yaşamak varken incir çekirdeğini doldurmayan meselelerden ötürü birbirinizi ve kendinizi yıprattıgınz için çok pişman olacaksınız.
tel meselesine gelince baŞkalarının yanında insanları rahatsız etmemek için telimi genelde sessizde tutarım. erkek arkadasımda böyle yapar. şu ana dek hiç kavgamız olmadı. pardon yalan olmasın bir keresinde 6-7saat bana ulaşamamıştı sevgilim, başıma bişi gelmesinden endişelendiği için azıcık kızmıştı.
bu işin normali budur gibi geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?