- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
ayyy bu ne kafamçokkarıştı
telefon sesinden çok rahatsız olurum sessizdedir genelde telefonum hatta eşimin telefonunu da sessize aldırırım hiç sevmiyorum telefon sesi çünkü rahatsız oluyorum
bir de temizlik yapmaları niye tuhaf geldi ki size
olabilir yani ne var bunda
bunun ardında ne gibi birşey aradınız başka bir sevgilisi var eve tanıştırmaya götürecek ana-oğul temizliğe giriştiler sonrasında da kız gelince telefonu çalmasın diye sessize aldı :)
bu senaryo nasıl ?
yaşlarınız kaç bu arada gerçekten çok merak ettim
Kadın temizlik yapınca oğlundan yardım istedi..
Oğlan yardım etti yoruldu
Mesaj çekemedi.Ya da geç çekti.
Bu yüzden zırp pırt temizlik yapmak sakıncalı geldi arkadaşa..
Yok yani yapacaksa kendi yapsın oğlanı neden yoruyor, mesaj çekemiyor konuşamıyor uyuya kalıyor sonra cık cık cık
Topic sahibi kusurabakma da böyle anlaşıyor
bizim zamanimizda asklarda bi baskaydi sevgilikte nisanlilikta .. su yazdiklariniz o kadar komik geldiki zere kadar guven yokmu sizde vede sevgilinizde adamin annesi temizlige kalkiyo bi paronaya tutturmussunuz insan kis gunu dip bucak temizlik yaparmi diye valla ben her iki aya bi yapiyorum dip kose bucak vede menopoza girmeme en az bi 30 sene var .. konuyu acan arkadasim sadece sana degil sozlerim simdiki kiz erkek genclige .. zamaninizi o kadar bosa harciyorsunuz ki ne sevginin nede askin kiymetini. anlamiy.orsunuz bir cogunuz ... onunuzde internet sabahtan aksama msn aksamdan sabaha mesaj .. her attiginiz adimdan haberiniz var ne bu ya .. ne kadar SIKICI ne kadar bunaltici simdiki asklarda asiklarda .. ya ben sevgilimle simdiki esimle bundan 10 sene oncesi iki gune bi birbirimizi zor gorurduk .. uzaktan uzaga bi gulumsememiz yeterdi birbirimize ... bazen iki kelime bile edemezdik .. ikimizinde okullari vardi aileleri vardi ne biliyim bambaskaydi hersey .. ve cok kiymetliydi askimiz sevgimiz ve allaha sukurki halada oyle ...
sevgili telefonunun sesini kapattı diye dünyanın en güvenilmez erkeği; annesi dip köşe temizlik yaptı diye menapozlu..
valla bu durumda müstakbel gelinde paranoyak hafiften galiba.. CADIARZU
Telefona cevap vermedimi, takmıyor gibi davran kapat telefonunu akşam 9da aç, şarjı bitmiş dersin, sen delirceğine o delirsin..Az taktik öğren yavyuum sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?