Telefon evdeyken neden sessize alınır?

Canım tahmin ettiğim kadarıyla yaşın çok küçük ve flört ilişki ne demek bilmiyorsun. Karşındaki seni 1 saat aramasa seni bırakacak terkedecek ve aldatacak gibi geliyor. Böyle sakın davranma aşk ilişki ve flört; insanı boğacak gibi davranmak,biraz aramasa çıldıracak gibi olmak demek değil.
Aşk demek ;sabretmek saygı ve sevgi göstermek özverili olmak karşındaki insanın senden ayrı bir birey olduğunu kabul edip öyle yaşamak demektir.
Lütfen ikinizde böyle davranarak kendinizi ve ilişkinizi tüketmeyin... a.s.

Bir arkadaşım vardı, habsire mesaj mesaj ayy içim çekiliyordu benim. Rahatsız da oluyordum iki laf edicez gözü telefonda. Rahat bırakın biraz birbirinizi. Sıkmayın bunaltmayın. Temizlik yapmış 10 da uyanmış beyfendi yazmışsın. Uyusun ben temizlik yaptım mı 12 den önce kalkmıyorum. Sana mesaj atmak için mi kalkacaktı. Offf böyle birbirinizi bunaltıp sonra neden ayrıldı benden diye sızlanıyorsunuz. Annem yapsa çekemem.

ben 20 yaşıma giricem 2.5 ay sonra, erkek arkadaşımda 22 olucak inş. Montunu diğer odaya geçerken giyiyor çünkü evin bütün odaları ısınmıyor canım. O sırada montuna bırakmış. Ben size hak veriyorum. Çok haksızlık ettim kendisine dün akşam. Neden bilmiyorum bir anda gözüm dönüverdi.

Dönmesin gözün. Ağır ol. Kendinden emin ol. Çaçeronluk yapma kendine zarar verirsin. Saygıyı yitirirsin. Mutluluklar dilerimmm

Biraz kendini ağırdan satmak her kadına 'ilişkinin temelleri' ni getirecektir...
Açıkçası sürekli mesajlaşmak konuşmak çok sıkıcı.
Çocukcağız telefon kulağında gezemez ya...
yerimseniben
Bundan sonra kendini geri çek biraz ki seni özlesin o sana koşa koşa gelsin.
Erkeğin istekli olanı, heveslisi her zaman makbuldür.
bayanssulusmile

mesela ne olabilirr bence sen güvenmiosunn birir istemeye:)))))))) falan gelcek hali yokk yaa kim için yapılcak temizlik bence sen başka şeylerden şüphe ediyorsun daha önce yaşadın şimdide acaba mı diosunn

bu tamamen benm fikrimmmm yanlışş anlamışş olabilirimmm...

hakkaten 10da kalkmış beyfendi diyorsun ya
ben bazen geç yatmış oluyorum o gün de erken kalkıp çok yorulmuşsam akşam 5te kalktığımı bile bilirim yani :)
erkek arkadaşım da sabahın köründe kalkıp ders çalışmaya başlıyor düşün ben arayana kadar dürtmüyor hiç beni
bu konuda bi düşün bakalım tam tersi olsa sen ne yapardın:)
belki çocuktan ayrılırdın bi işler çevirdi diye ama harbiden fosur fosur uyuyorum :)

anlayamadım ben
neden süphelendin bu kadar sanırım türkiyede erkeği istemeye giden yok yani sorun ne bi de neden bu kadar sık mesajlaşıyorsunuz ki onu da anlamadım günde 3-4 msj 1-2 arama yeter de artar bunalmıyor musunuz bi de kurabiye yapmana bile bu kadar takan bi adam herseye takar nefes almakta zorlanırsın benden söylemesi...

Hey Allahım ya dert edecek başka birşey bulamadın mı kuzum? lmaz:
Bırakın bu çağrıydı mesajdı durumlarını.Aç telefonu konuş,anlat anlatacaklarını...
Sonra da birbirinizi rahat bırakın.
:1closedeyes:
Daha evlenmeden başlamışsın annesini kıskanmaya,çekiştirmeye :))

şu yazdıklarından sonra bende zavallı erkek arkadaşının haline ağlıyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya bismillah saatmi tutuyorsun
onun senin sevgilin olması
senin onun hayatında hakimiyet kurma hakkını vermiyor
hem annesine yardım etmesinde ne gibi bi problem varki
bende benim kocama kızarım neden ailene yardım etmiyorsun diye
çünki ailesine yardımı dokunmayanın eşine hiç yararı dokunmaz
biraz sert gelmiş olabilir yazdıklarım ama kusura bakma
eğri oturup doğru konuşmak gerekiyor
düşün artık o saatleri okumak beni nasıl bunalttıysa
erkek arkadaşını haydi haydi bunaltır
aman diyim biraz gevşet şu ipleri
çok sıkarsan elinde kalır benden demesi

valla ilk mesajını görünce benim de gözüm döndü hemen atladım karaladım bişiyler
sende hatanı anlamışssın yapma birdaha böyle olurmu
tatlı canını saçma şeylerle sıkma
bu arada sevgilininde sana tepkisi saçma yine söylüyorum
hiç kimsenin karşındakinin hayatında hakimiyet kurma hakkı yoktur
herkes kendi hayatının hakimidir
bunu o sevgilinine hissettir
biraz rahat olun relax:smiley-cool:

bu arada erkek arkadaşın da saçmalıyor sana karşı kurabiyeyi bile kıskanma çüş yani
bence sen o sana böyle yapa yapa kıl kapmışsın
onu da hizaya getirmek lazım sen de yavaş yavaş gevşet biraz geç cevap ver fln
insanlık hali olduğunu anlasın ne bu böyle tuvalete bile giderken telefonla gidyorsun sen heralde

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benimde en çok güldüğ,m konu bu oluyor sevgilimle aramda kaydirigubbakcemile3 Bazen mesaj 10 dakika geç geliyor bana ya da hadi bilemedin ben geç cevap vermek zorunda kalıyorum oooo açıyo ağzını yumuyo gözünüü kaydirigubbakcemile3 Çok sevimli oluyo öylede. Ama şu doğru evet. O paronaya yaptıkça ben de yapmaya başladım. Kendisinide uyardım hatta. Sen her paronaya yaptığında benden iki katını görmeye başlarsın elimde olmaz bu dedim kaydirigubbakcemile3 Ama oluyor işte. İkimizde paronaya yapıyoruz ister istemez. Mesela ben şunu farkettim. Bazen sevgilimin benden uzaklaştığıyla ilgili şikayetlerim oluyor kndisine. Haliyle bu durumu inkar ediyor. 2 gün sonra bir bakıyorum, meğerse beni kıskanıyormuş herhangi birşeyden paronaya yapıp kendi içine çekilip beni uzaktan takip ediyormuş. Tabiki bunu o söylemyi ben farkedip anlıyorum. Üstüne gidip bu böylemi dediğimdeyse kabuul ediyor arttık. kaydirigubbakcemile3

offfffffffffffffffff okurken içim bayıldı bunu sürekli yapan bi erkekse arkana bakmadan uzaklaş tatlım.

saatte 3 mesaj 1.5 saate vs. bilmem neler kızım bu kadar kasma yaa hepimzin bazen işi oluoyr tele bakamıoyuruz ve belli temizlik yapıyormuş insanlık hali bu kadar baskı da ben bile sıkılırım yani insan biraz özleme payı bırakır tatlım 1.5 saatte 3 mesaj falan yapma etme bu kadar hiç mi güvenin yok bu çocuğa senin ayrıca evde telefonon sesini şu yüzden kısmış olabilir malum birbirinize ba mesaj cağrı falan bırakıosunuz ve büyükler bu durumdan pek hoşnut olmaz sürekli çalan telefonlardan falan ondan kkısmıştır bence benm bile telimin sesi hep kısıktır yani bunda bir sorun yokki nişanlımında öyledir. sürekli zır zır öten telefon kadar insanı rahatsız eden bişey yok bence bu kadar kasma yanii kendini üzdüğüne değmez yaa

e madem öyle sen biraz gevşet o da zamanla gevşer
birinin ayarlaması lazım
yoksa biriniz bi gün ishal olduğunda öteki ayrılcak mazallah

Haklısın Doc kaydirigubbakcemile3 Sana kötü bir haberim var yalnız. Senin şu paronaya olma konunu okuduktan sonra tuttumu benimde paronayamn.Kök söktürdüm gene. Allahım yardım etsin aşkıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…