A
asil0508
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
ben 20 yaşıma giricem 2.5 ay sonra, erkek arkadaşımda 22 olucak inş. Montunu diğer odaya geçerken giyiyor çünkü evin bütün odaları ısınmıyor canım. O sırada montuna bırakmış. Ben size hak veriyorum. Çok haksızlık ettim kendisine dün akşam. Neden bilmiyorum bir anda gözüm dönüverdi.
Ya kızlar sinirden ağlıyorum şuan senağlama senağlama senağlama Ellerim titiriyo yazarken. Dün bütün gün sevgilim olucak bey ile annesi temizleğe girişti. Sebebi yok tabiki bu kış günü yapılan temizliğin. Temizlik dediysem öyle ufak çaplı bişey değil. Evdeki soba kaldırılıyor, duvarlar bile siliniyor. Akşamına benim annemden şöyle bir soru geliyor bana. " Kızım neden bu kadar geniş bi temizlik yapma gereği duyduki annesi, önemli bir misafirlerimi geliyor?" Tabi ben boş duru muyum? Sordum hemen beyfendiye? " Yok aşkım annemin canı sıkılmış yapma gereği duymuş bende biliyosun çalışmadığım için yardım etmek zorunda kaldım" dedi. Çokda uzatmadım. Çünkü annesinin şuanki tavırı menapoza girdiğini belli ediyor. Herhalde o yüzdendir dedim. Ama bugün olanlar beni çıldırttı. Bugün pazar. Ev tatil günü yaşıyor. Beyfendide temizlikten dolayı yorulduğu için ertesi sabah sana geç mesaj atarım dedim kendisine. 9 da msj attım. Beyfendi 10 da uyandı. Birazcık durgundu msjlarda. Derken 1-2 saat arada bir çağrılaştık ve msj atmaya başladı bana. Msjlarda 1 saatte 3 tane felan atılıyo. Msjları idare ediyorz. (hala knt yok) Bana ablasının misafirliğe geldini söyledi. Biraz daha msjlaştık. En son msjı yemek yicez cnm oldu. Aradan 1.5 saat geçti ve benim en son attığım msja cvp bile gelmedi. Çağrı attım ama hala ses yok. Yarım saat uzun uzun çaldırdım. Tlfnu duyan yok. Sessize alınmış tlfn belli. En sonunda tlfnu meşgule aldıda mesaj attı beyfendi. Neymiş tlfn montunun cebinde kalmışta sessizdeymişte yemek yemek için diğer odaya geçmişde bıla bıla.lmaz: lmaz: lmaz: Ya kızlar. Şimdide kendini inandırmaya çalışıyor. Soruyorum size. Dün yapılan meşakktli temizlik ve bugün beyfendinin ortadan kaybolması arada bi msj atması evde tlfnu sessize alması. Sizce ortada bişey olmadığına inanabilen var mı?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benimde en çok güldüğ,m konu bu oluyor sevgilimle aramda kaydirigubbakcemile3 Bazen mesaj 10 dakika geç geliyor bana ya da hadi bilemedin ben geç cevap vermek zorunda kalıyorum oooo açıyo ağzını yumuyo gözünüü kaydirigubbakcemile3 Çok sevimli oluyo öylede. Ama şu doğru evet. O paronaya yaptıkça ben de yapmaya başladım. Kendisinide uyardım hatta. Sen her paronaya yaptığında benden iki katını görmeye başlarsın elimde olmaz bu dedim kaydirigubbakcemile3 Ama oluyor işte. İkimizde paronaya yapıyoruz ister istemez. Mesela ben şunu farkettim. Bazen sevgilimin benden uzaklaştığıyla ilgili şikayetlerim oluyor kndisine. Haliyle bu durumu inkar ediyor. 2 gün sonra bir bakıyorum, meğerse beni kıskanıyormuş herhangi birşeyden paronaya yapıp kendi içine çekilip beni uzaktan takip ediyormuş. Tabiki bunu o söylemyi ben farkedip anlıyorum. Üstüne gidip bu böylemi dediğimdeyse kabuul ediyor arttık. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?