Telefon karıştırdım şimdi de ne yapacağımı bilmiyorum

Ben çok takılacağınız bir durum görmedim, cinsellik yaşamıyorsanız eski deneyimleri üzerinden fanteziler kuruyor olabilir gibi geldi bana
Hangimiz eskilerimizi stalklamıyoruz allasen :)
Gayet de yaşıyoruz. Yaşamıyor bile olsak bir kızın kapalı profiliyle mi tahrik olup fantezi kuracak.

Bazen şöyle oluyor. Bir kızdan güzelliği ya da seks ya da başka bir şeyden dolayı aklı kalıyor erkeklerin. Ama evlenecek kadar değil. Diğer taraftan evlenmeye uygun gördüğü kızla evleniyor ama sonra tatmin olamıyor. Evlilik biraz eskiyince de aldatma falan oluyor. Göz göre göre bu risk alınmaz. Ya böyleyse?
Biraz libidosuyla alakali bi durum gibime geldi benim de.Yasadigi cinsellikle ilgili.

Bu kızla az görüşebilmişse, bir şeyleri tüketecek kadar ilerlememişse aklında kalmış olabilir yaşadıkları.
Kesin konuşulamaz aşk mı, sevgi mi, duygusal bir şeyler mi ya da sadece cinsellik mi, ego mu?
Belki kendi bile adını koyamaz sorsanız. Yine de aklında yer etmeye başlamış gibi düşündüm ben.
Dik duruş sergilemiş olsa bile ileride neler olur öngörülemez.
Zamanında hakkında kötü konuştuğu kızla evlenen erkek de var. Erkek milletinin neyi neden yaptığı, yaptıklarının mantığı anlaşılamaz malesef..

Yanındayken senin telfnun çantanda olsun o telefonu eline aldığında aa şu sayfayı aratsana bak sana birşey göstercem de
Arama yerine bastığında kızın ismi görünür bu kız kim? Dersin. Zırvalar inkar eder
O an ayağa kalkarsın "kusura bakma 1 yıldır bu kızı arattığını gözlerimle gördüm. Doğruyu söylemen için sana bi şans daha verdim ama yine çuvalladın. Benden bu kadar" der masayı terkedersin sonra ne kadar çabalar kendini nasıl affettirir ona kalmış
Bırak sürünsün
Film gibi çok iyiii :D

ıh sahsen bu durum benım mıdemı bulandırırdı
guvenmedıgınız ınsanla evlenmemelısınız

Eğer kadın olsaydı bence takıntı olan şey kızın kendisi değil stalk derdim. Çünkü kendimden pay biçiyorum da eski sevgilimin eski sevgilisinin eski sevgilisini bile hala rutin olarak stalkluyorum çünkü ilgimi çekiyor:D ama söz konusu bir erkek. Erkekler stalk konusunda daha çekimser olduğu için kıza takıntılı olduğunu düşünüyorum. Bir de insan neyden korkuyorsa başına geliyor bacım. Sen ilk evliliğinden sonra aynı şeyleri yaşamaktan bayağı korkmuşsun anlaşılan. Yoksa suanki durumunu başka bir şeyle açıklayamiyorum. Allah yardımcın olsun ama ne yap et ayrılmadan önce şu adama bildiklerini dök. Sessiz sedasız çekip gitme.

Bu kızla az görüşebilmişse, bir şeyleri tüketecek kadar ilerlememişse aklında kalmış olabilir yaşadıkları.
Kesin konuşulamaz aşk mı, sevgi mi, duygusal bir şeyler mi ya da sadece cinsellik mi, ego mu?
Belki kendi bile adını koyamaz sorsanız. Yine de aklında yer etmeye başlamış gibi düşündüm ben.
Dik duruş sergilemiş olsa bile ileride neler olur öngörülemez.
Zamanında hakkında kötü konuştuğu kızla evlenen erkek de var. Erkek milletinin neyi neden yaptığı, yaptıklarının mantığı anlaşılamaz malesef..
Çok zor değil aslında tahmin etmek. Ben evlenilecek kızım, o da bası özellikleri yüzünden evlenemeyeceği kız. Şimdi o özellikleri yazsam burada polemik olur o yüzden yazmıyorum. Sanırım olay bu.

Çok zor değil aslında tahmin etmek. Ben evlenilecek kızım, o da bası özellikleri yüzünden evlenemeyeceği kız. Şimdi o özellikleri yazsam burada polemik olur o yüzden yazmıyorum. Sanırım olay bu.

Sonuçta siz zaman geçiriyorsunuz o kişi ile, en iyi tahmini yine siz yaparsınız.
Bazı erkekler mantıklarını ön planda tutsalar bile yine de tercih etmeyeceklerini düşündükleri kız ile evlenebiliyorlar ya da sevgili olabiliyorlar. Bir noktadan sonra güçlü olamıyorlar galiba. Tutku, heyecan ya da her neyse o çok güçlü oluyor baş edemiyorlar.
Şimdi siz ayrılsanız, düşündüğünüzde o kızla görüşür mü görüşmez mi? Şu an onu tutan şey sizsiniz belki. Güya aldatmıyor. Erkeklerin bir de böyle garip bir vicdan sistemleri var. “ Biz flört ediyorduk, sevgili değildik.” , “Bu aldatma değil.” gibi dayatma yaptıkları kendi doğru yanlışları var.
Şimdi ona sorsanız o yanlış bir şey yapmamıştır, aldatma değildir. Sosyal medyadan aratmayı aldatma olarak ya da ilişkiyi tehlikeye atacak, güven kıracak bir hareket olarak görmüyordur.
İlişkisi biter bitmez ipini koparmış deli dana gibi eski sevgilisine koşanlar çok. O heyecanla evlenen de çok. Ama işte o kişiler akla ne zaman düşüyor? Ayrılır ayrılmaz mı? Ayrılmadan önce mi?
Dikkatli olun. Erkekler ne kadar güvenirseniz güvenin kalp kırmaya eğilimliler.

Eğer şunu inanarak söylüyorsan; o adamı hemen bırakman gerekir. Zira her zaman söylerim evleneceğiniz insanın seçeneği olmayın vazgeçilmezi olun diye. Sizin şu cümlenizden sadece daha iyi bir seçenek olduğunuz için sizle beraber olduğu anlaşılıyor çünkü

Eşim, sevgililik ve nişanlılık dönemimizde 3 saniyede bir kafamı öper ohhh derdi.
8 yıllık evliyim, şimdi asker arkadaşı gibi omuzuma vurup duruyor
Demem o ki, aşk dolu olmanız gereken bu zamanda kızı aratan, üç beş yıllık evlilikte o kizi artmakla kalmaz direk bulur.
Ben olsam emin olmadan evlilik yoluna girmezdim.

Sonuçta siz zaman geçiriyorsunuz o kişi ile, en iyi tahmini yine siz yaparsınız.
Bazı erkekler mantıklarını ön planda tutsalar bile yine de tercih etmeyeceklerini düşündükleri kız ile evlenebiliyorlar ya da sevgili olabiliyorlar. Bir noktadan sonra güçlü olamıyorlar galiba. Tutku, heyecan ya da her neyse o çok güçlü oluyor baş edemiyorlar.
Şimdi siz ayrılsanız, düşündüğünüzde o kızla görüşür mü görüşmez mi? Şu an onu tutan şey sizsiniz belki. Güya aldatmıyor. Erkeklerin bir de böyle garip bir vicdan sistemleri var. “ Biz flört ediyorduk, sevgili değildik.” , “Bu aldatma değil.” gibi dayatma yaptıkları kendi doğru yanlışları var.
Şimdi ona sorsanız o yanlış bir şey yapmamıştır, aldatma değildir. Sosyal medyadan aratmayı aldatma olarak ya da ilişkiyi tehlikeye atacak, güven kıracak bir hareket olarak görmüyordur.
İlişkisi biter bitmez ipini koparmış deli dana gibi eski sevgilisine koşanlar çok. O heyecanla evlenen de çok. Ama işte o kişiler akla ne zaman düşüyor? Ayrılır ayrılmaz mı? Ayrılmadan önce mi?
Dikkatli olun. Erkekler ne kadar güvenirseniz güvenin kalp kırmaya eğilimliler.
Zaten güven sorunlarım var. Zaten boşanma yaşamışım. O yüzden tekrar evleneceğime böyle devam ederim. Benim için sorun yok. Evleneyim diye bir derdim de yok. Belki de o yüzden çok kafama takmadım şimdiye kadar.

Eğer şunu inanarak söylüyorsan; o adamı hemen bırakman gerekir. Zira her zaman söylerim evleneceğiniz insanın seçeneği olmayın vazgeçilmezi olun diye. Sizin şu cümlenizden sadece daha iyi bir seçenek olduğunuz için sizle beraber olduğu anlaşılıyor çünkü
Dediğim gibi buraya konu açtıktan sonra sizin cevaplarınızla bşraz şekillenmeye başladı kafamda.

Zaten güven sorunlarım var. Zaten boşanma yaşamışım. O yüzden tekrar evleneceğime böyle devam ederim. Benim için sorun yok. Evleneyim diye bir derdim de yok. Belki de o yüzden çok kafama takmadım şimdiye kadar.
Siz bilirsiniz elbette. Sinek küçüktür, mide bulandırır tarzı bir olay. Bunun için ilişkide huzursuzluk yaratmak istemeyebilirsiniz.

Evlilik olmayan ilişkilerin de güvene, kafa rahatlığına, saygıya ve huzura ihtiyacı vardır. Evlilik olarak ayırmışsınız ama belirtmek istedim.

Bu halde devam ederken tüm karın ağrısını sizin çekmemeniz gerekir. Tamamıyla takmamanız gerekiyor artık bu mevzuyu. Eğer kafaya takarsanız nasıl olsa bir evli değiliz diye düşünmek yeterli gelmezse psikolojinizden taviz vermiş olursunuz.

Evliliğe giden bir ilişkide bunu konuşamamak kötü bir şey. Açık açık söyleyin. ANLATSIN.

Ne yaptiniz peki?

Acik acik sormak en iyisi gibi geldi bana. Üzerine sürekli düsünmekten iyidir.
Cevabin icerigi tatmin etmese de, konusmasindan ve tavrindan birseyler cikarabilirsiniz.

Telefonundan, fotoğraf attım yüklenmedi diyo falan gibi bir bahaneyle aramaya girin kendi adınızı yazacak gibi, sonra sorun.

Back
X